Undertøy med fransk åpning

Skal du forføre din partner, eller planlegger du en frekk bytur med venninnene? Undertøy med fransk åpning finnes i mange ulike former og kan enkelt brukes til mange frekke situasjoner. Vi har samlet hele vårt utvalg her på siden, slik at du enkelt kan bli klar til en kveld i erotikkens tegn.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baci (1)
Cottelli Collection (24)
Daring Intimates (3)
Fantasy Lingerie (3)
Late X (1)
Leg Avenue (5)
NO:XQSE (2)
Nortie (40)
Obsessive (4)
Passion (7)
Seven 'til Midnight (3)
Materiale
Lateks (1)
Nylon (9)
Polyamid (75)
Polyester (13)
Recycled polyamide (1)
Størrelse
2XL (15)
3XL (15)
4XL (7)
L (23)
L/XL (16)
M (10)
M/L (1)
One Size (25)
Queen Size (18)
S (22)
S/M (16)
XL (13)
XS (1)
Cupstørrelse
75B (1)
80B (1)
85B (1)
85C (1)
Vis alle 93 produkter
Du har sett 42 av 93 produkter
Vis flere

Sexy undertøy med fransk åpning - for en frekk og forførende kveld

Hva er undertøy med fransk åpning?

Undertøy med fransk åpning er det perfekte undertøyet for når du vil ha noe ekstra forførende. Dette undertøyet har en åpning i skjeden som gir fri tilgang for stimulering – enten alene eller sammen med partneren din. Det blir ikke mye mer sexy enn det ...

Mange antar at undertøy med fransk åpning kun består av g-strenger og sexy truser, men det er ikke tilfelle i det hele tatt. Sexy undertøy med fransk åpning kan også komme i form av en sexy bodystocking, en sexy catsuit eller et par sexy strømper. Alle disse undertøysstilene (og flere) kommer i versjoner med fransk åpning som kan brukes hjemme på soverommet eller som en del av et sensuelt og forførende antrekk når du går ut.

Hvis du tenker at vanlig undertøy kan være både sexy og forførende, har du rett. Faktisk er det mange eksempler på dette. Men når du tilfører, eller rettere sagt fjerner, et enkelt element fra undertøyet ditt, blir det litt mer vågalt og litt mer sexy. Det er i hvert fall det mange synes. Så hvorfor ikke prøve sexy undertøy med fransk åpning?

Hvorfor bruke en åpen truse?

Fordelen ved en åpen truse er at den har en åpning i skrittet som gjør at du (eller partneren din) lettere kan stimulere dine intime områder – uten å måtte ta av deg undertøyet først. Det åpne designet byr altså på flere muligheter for frekk lek for både deg og en eventuell partner. Dette er bare noen av grunnene til at mange foretrekker en åpen truse fremfor en vanlig truse.

Hvis du er usikker på om en åpen truse er noe for deg, kan det være en god idé å starte smått. Det kan du for eksempel gjøre ved å velge en hipster eller annen truse som du allerede er fortrolig med og vant til å bruke. Denne type underbukser fås i mange forskjellige varianter (noen mer vågale enn andre), men du kan enkelt finne noen modeller som ligner mer på vanlige truser.

Når du føler deg klar til å utforske utvalget av undertøy med fransk åpning ytterligere, kan du prøve et par tights med fransk åpning eller kanskje en bodystocking sammen med et tettsittende skjørt. Dette vil gi antrekket ditt det lille ekstra når du er ute på byen med vennene eller partneren din. Det er tross alt opp til deg om du vil holde på din lille hemmelighet eller la andre få vite hva som skjuler seg under klærne dine. Det viktigste er at du føler deg komfortabel og selvsikker i ditt nye undertøy.

Hvilken type åpen BH bør jeg velge?

Som sagt, finnes det mange forskjellige typer undertøy med fransk åpning. Vi har samlet hele utvalget vårt på denne siden, slik at du enkelt kan få en oversikt over de ulike alternativene som finnes og de mange forskjellige merkene du kan velge mellom.

Et av de mest populære merkene innenfor undertøy med fransk åpning er skandinaviske NORTIE, som kombinerer den enkle nordiske stilen med sensuelle elementer. De fleste av deres plagg er tilgjengelige i både One Size og Plus Size – og felles for dem alle er at de har en god passform. Et annet populært merke er Cottelli Collection, som er kjent for å ha noe for enhver smak med sitt store utvalg. Du vil også snart legge merke til dette når du uforsker sortimentet lengere ned på siden.

Her håper vi at du finner en åpen BH, truse eller noe annet som inspirerer deg til ditt neste erotiske eventyr – enten det er med partneren din eller en annen heldig utkåret. Skulle du ha spørsmål om en åpen BH eller en annen del av sortimentet vårt, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice, som sitter klare til å hjelpe deg over enten telefon eller e-post hver dag, hele uken.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no