Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Night Prowler Silikondildo var 1

Creature Cocks Night Prowler Silikondildo

Velg Størrelse:
S
M
L
kr 399,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør deg klar til å ule av nytelse med Creature Cocks Night Prowler. Denne sølvfargede og røyksvarte dildoen skinner med en iriserende glød, og fanger essensen av en dyrisk varulv som kan fornemme dine dypeste lyster på flere kilometers avstand.

Med en kjegleformet spiss for enkel innføring og et årefylt skaft som er fast, men likevel fleksibelt, tykt, men deilig mykt. Like over bunnen er det fire kulelignende knuter som gir ekstra strekk når du stikker den dypt inn, noe som forsterker nytelsen. Den brede bunnen gjør at den kan brukes med sele og sikrer et sterkt sug for håndfri moro.

Kvelden begynner uskyldig nok, en blind date arrangert av dine velmenende venner. Hjertet ditt banker når du sitter overfor den mest attraktive mannen du noen gang har møtt. Hans glødende øyne og ertende smil gir håp om en uforglemmelig kveld. Etter middagen foreslår han en måneskinnstur i den nærliggende skogen.

Mens dere går, bader skogen i et sølvfarget måneskinn. Hånden hans føles varm når han stryker deg over kinnet, og stemmen hans er hes når han hvisker til deg hvor vakker du er. Men når månen stiger høyere, er det noe som forandrer seg. Plutselig stopper han opp og faller sammen av smerte. Panikken setter inn idet kroppen hans forvandles - klærne rives i filler og du får øye på pels, klør og hoggtenner.

Før du rekker å reagere, er han forvandlet til en mektig varulv. Du prøver å løpe, men udyret er for raskt for deg. Knurringen hans gir gjenlyd gjennom natten idet han fanger deg og holder deg fast mot skogbunnen. Du trekker pusten i raske gisp, og en blanding av frykt og spenning strømmer gjennom deg.

De kraftige klørne hans river i klærne dine og blottlegger den nakne huden din i den kjølige natteluften. Han presser kroppen sin mot din, og den grove pelsen hans får det til å gå kaldt nedover ryggen din. Med en voldsom, besettende knurring skyver han det tykke, årefylte skaftet sitt inn i deg, og knutene strekker deg deilig ut.

Følelsen er overveldende, og hvert støt driver deg til nye høyder av ekstase. Du gir etter for ham på skogbunnen, kroppene deres beveger seg i perfekt, dyrisk harmoni.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)160
Full lengde (cm)17
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)2.9 | 4.8
StørrelseS
PrimærmaterialeSilikon
FargeGrå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Polsk
SKU45763
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful