Store Strap-ons

Med store strap-ons kan du åpne opp for helt nye og spennende muligheter i ditt sexliv. De ulike strap-on-dildoene i store størrelser er velegnet til både kvinne/mann og kvinne/kvinne-lek, og åpner opp for å kunne eksperimentere med, og utfordre, de normale maktrollene. En stor strap-on dildo er perfekt for deg som gjerne vil ha en svært fyldig stimuli og ekstra kinky opplevelse.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Fetish Fantasy (11)
King Cock (3)
King Cock Plus (1)
NMC (1)
Perfect Fit (1)
Spareparts (1)
Strap U (3)
Vac-U-Lock (5)
You2Toys (2)
Vis alle
Vis alle 32 produkter
Du har sett 32 av 32 produkter

Store strap-ons til erfarne entusiaster

Jobb dere opp til den perfekte opplevelsen med store strap-ons

Har dere allerede har dykket ned i peggingens verden, har dere garantert også oppdaget hvilken glede og orgasmiske opplevelser det kan føre til. Pegging gir dere en gylden mulighet for å utforske og vende om på maktrollene vi ofte finner i penetrerende leker. Her kan hun få kjenne på følelsen av å penetrere ham, eller han kjenne på følelsen av å være den mottakende parten.

Mange kan kanskje kvie seg for å hoppe ut i pegging, og kanskje særlig når vi snakker om pegging med store strap-ons. En gylden regel er derfor å jobbe seg sakte men sikkert mot målet. Det anbefales ikke å starte med en stor strap-on, men derimot begynne reisen med en liten analdildo, eller om dere er helt nybegynnere; en analplugg. Når dere er kjent med følelsen av å bli penetrert med en liten analdildo, kan dere begynne å utforske med større størrelser. Dette gjelder således både når dere beveger dere fra å være nysgjerrige nybegynnere, men også absolutt underveis i leken: Man starter aldri leken med de store strap-ons. Anus trenger tid til å varme seg opp og utvide seg tilstrekkelig til å kunne motta et stort leketøy som dette.

Husk de viktige forberedelsene

En av de vanligste tingene som holder folk fra å utforske analstimuli som dette, er frykten for ubehagelige overraskelser underveis. Og det er det selvfølgelig en naturlig grunn til, når man leker med de kroppsdelene som har primær funksjon å kvitte seg med kroppens restprodukt. Mange liker derfor å benytte ulike typer analdusjer eller enemas for å være helt sikre på at det hele er skyllet ut før de går i gang med å leke med store strap-ons eller andre typer analleketøy.

En annen ting som ikke kan gjentas nok, er viktigheten av å bruke nok og riktig glidemiddel. Uansett hvor tent og klar du er, vil ikke anus selv produsere naturlig smøring slik vagina gjør. Derfor skal du alltid huske å bruke rause mengder med analglidemiddel når du vil leke med analstimulering på forskjellige måter. Analglidemidler er mer tyktflytende og varer lengre enn vanlige glidemidler, og er derfor det beste valget når man vil leke med anallektøy slik som analdildoer eller store strap-ons.

Hvilke stillinger er best for store strap-ons?

Når det kommer til pegging, hvor giveren kanskje ikke er så erfaren med å være nettopp dette, kan det virke utfordrende å vite hvordan man skal gjøre det. Man vil naturligvis gjerne at det både skal foregå på en gnidningsfri måte, og naturligvis på en måte som ikke gir mottakeren smerte.

Prøv å starte med doggy style, hvor mottakerens bakdel er trukket godt tilbake mot sengekanten. Her handler det om å finne en høyde som passer, så kanskje skal du stå på gulvet ved siden av sengen, eller kanskje på knærne oppe i sengen. Prøv dere litt frem hva som funker best. En annen mulighet er å la mottakeren ligge på magen, gjerne støttet av en sexpute, med giveren liggende oppå. Den store kontaktflaten av kroppene deres mot hverandre kan føles deilig intim, og kan hjelpe dere med å slappe av og gjøre innføringen lettere. I tillegg vil det, hvis du er en kvinnelig giver, kunne stimulere klitoris ved at du gnir underlivet mot seletøyet.

En tredje mulighet er å la mottakeren sitte øverst. På denne måten kan mottakeren selv være med på å styre hvor intens stimuleringen skal være, noe som kan være en god idé når leketøyet er stort eller opplevelsen ny. Men store strap-ons kreves det uansett en god porsjon tålmodighet, både for å få det hele til å fungere uten at det innebærer smerte, og hvor begge parter kan slappe nok av til å nyte. For det er i bunn og grunn det all sex handler om. Å nyte hverandre. Og med store strap-ons kan dere eksperimentere med å nyte hverandre på helt nye, men utrolig opphissende og orgasmefylte måter. God fornøyelse .

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no