TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Stor Strapon

En stor strapon er perfekt for deg som gjerne vil ha svært fyldig stimuli og en ekstra kinky opplevelse. Den kan brukes av både kvinner og menn, og åpner opp for å kunne eksperimentere med, og utfordre, de normale maktrollene.

Stor strapon til kinky penetrasjonsleker

Stor strapon: det neste steget

En stor strapon kan brukes av både heterofile og homofile par til fyldig penetrering under sex. Par bestående av to kvinner kan penetrere hverandre med en stor strapon for å få mer variert stimuli og økt nytelse under samleie. En kvinne og mann kan derimot bruke denne type kinky sexleketøy til pegging, som er en sexakt der kvinnen penetrerer mannen.

Hvis dere allerede har erfaring med pegging, har dere garantert oppdaget hvilken glede og orgasmiske opplevelser det kan føre til. Pegging gir dere en gylden mulighet for å utforske og bytte om på de tradisjonelle rollene under sex. Hun får muligheten til å penetrere ham, mens han får kjenne hvordan det føles å bli penetrert.

Mange kan kanskje kvie seg for å hoppe ut i det og særlig når vi snakker om pegging med store strapons. En gylden regel er derfor å jobbe seg sakte, men sikkert oppover. Det anbefales ikke å starte med en stor strapon, men heller en liten anal dildo eller en analplugg. Når dere har vent dere til mindre anal sexleketøy kan dere langsomt øke størrelsen til dere er klare for en ny utfordring.

Husk forberedelsene før dere leker med xl strapon

Før dere begynner å leke med en xl strapon er det dog viktig at dere er godt forberedt. Den er nemlig større enn en vanlig strap on og de fleste peniser, og vil derfor gi en ekstra fyldig penetrering. Enten dere vil bruke en xl strapon analt eller vaginalt, er det nødvendig at dere smører dere godt inn for å minske friksjonen mellom leketøyet og huden. Et silikonbasert glidemiddel er ofte best til analsex, mens et vannbasert glidemiddel gjerne er tilstrekkelig til vaginal sex.

Hvis dere vil bruke en xl strapon til pegging er det også viktig at mottakeren renser anus i forkant. Det reduserer nemlig risikoen for ubehagelige og illeluktende overraskelser under samleiet. Anus kan enkelt renses med en analdusj som skyller vann inn i endetarmen og dermed løsner eventuelle rester som sitter i og rundt åpningen.

Den som skal bære en xl strapon behøver ikke å forberede seg, men det er viktig at utstyret passer til ham eller henne. Er det en kvinne som skal iføres en strap on dildo, er det både mulig å bruke en xl strap on med seletøy og en dobbel strap on. Sistnevnte har en liten dildo, analplugg eller begge deler i stedet for en strap on harness og holdes dermed oppe av kvinnens bekkenbunnsmuskulatur eller lukkemuskulaturen i anus. Er det derimot en mann som skal penetrere må det være en hul strap on, slik at man kan ha penisen inni.

Så snart dere har styr på både det kroppslige og utstyret er dere klare til å nyte den fyldige og kraftige stimuleringen som store strapons gir.

Hvilke stillinger kan store strapons brukes til?

En kinky strapon kan brukes i mange stillinger, men her vil vi nevne noen som vi synes de er særlig egnet til. For dere som aldri har brukt en kinky strap on før kan vi anbefale å starte med en doggy style stilling der mottakerens bakdel er trukket godt tilbake mot sengekanten. Her handler det om å finne en høyde som passer, så hvis hun eller han kommer for høyt eller lavt opp, kan giveren eventuelt stå på gulvet ved siden av sengen. Prøv dere litt frem og se hva som funker best.

En annen mulighet er en doggy style stilling der mottakeren ligger på magen, gjerne støttet av en sexpute, med giveren sittende oppå. Den nære kontakten mellom kroppene gir en ekstra intim opplevelse og stillingen kan hjelpe mottakeren med å slappe av, samt gjøre innføringen av en BDSM strapon lettere. I tillegg vil en kvinnelig giver kunne stimulere klitoris ved å gni underlivet mot utstyret og ved eventuell penetrering dersom man bruker en kinky strapon med to ender.

En tredje mulighet er å la mottakeren sitte øverst i en cowgirl stilling. På denne måten kan mottakeren selv styre hvor intens stimuleringen skal være, og det kan være en fordel når dere eksperimenterer med en BDSM strapon for første gang.

Uansett hvilken stilling dere foretrekker, er det viktig å ha in mente at store strapons krever en god porsjon tålmodighet. Det er derfor nødvendig å sette av nok tid til å utforske deres BDSM strap on, både for å unngå smerte og ubehag og maksimere nytelsen for begge parter. Men hvis dere tar den tiden det trenger og husker å forberede dere godt, er sjansene store for at dere får en pirrende og kinky opplevelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful