Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doxy Massager Magic Wand var 1

Doxy Massager Magic Wand

Relaterte produkter
Bodywand Magic Wand G-punktstilbehør
kr 479,00
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 030,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doxy Massager er en kraftig engelsk Magic Wand vibrator, som leverer hver gang. Den lekre og svarte Magic Wand settes i stikkontakten og du kan derfor nyte den så lenge som du har lyst til, uten at du behøver å tenke på batterier eller å lade den. Med Doxy Massager får du en flott og stilren massasjestav som enkelt kan innstilles til det vibrasjonsnivået du ønsker. Du skrur på vibratoren på med av-/på-knappen og velger deretter innstilling ved å trykke på pluss- eller minusknappen.

Hvis du ønsker å bruke Doxys pulserende program, skal du skru av vibratoren og deretter holde av-/på-knappen inne i noen få sekunder. Når det pulserende programmet begynner vil du kunne justere intensiteten. Hvis du vil skifte tilbake til vibrasjoner, slår du bare Doxy av og skrur på massasjestaven som vanlig igjen.   Etter bruk burde du frakoble Doxy Massager og rengjøre den med en fuktig klut og sexleketøysrens. Doxy er IKKE vanntett og du må derfor ikke skylle den eller la den ligge i vann.   Doxy Massager produseres i England og laget av silikon og ABS-plast som hverken inneholder ftalater eller lateks.

MerkeDoxy
Produkt vekt (g)830
InkludertAdapter, Strømkontakt, Strømforsyning
Full lengde (cm)37
Diameter (cm)6
StrømkildeEuroplugg
VibrasjonsmønsterMultispeed
PrimærmaterialeSilikon
Andre materialerABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Spansk, Fransk
SKU13787
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra kjøp!
Tess - 2. nov. 2021
Utrolig hendig og velegnet for orgasme. For de som kan like orgasmetortur- uslåelig
Anbefales på det sterkeste
Mr - 27. jun. 2021
Denne gir helt klart orgasmer til begge kjønn, diverse hylser og dildoer er utprøvd, og det anbefales, men det er ikke nødvendig. Den er av topp 3 leketøy man bare må ha
Anbefales på det sterkeste
Mr - 25. jun. 2021
Denne gir helt klart orgasmer til begge kjønn, diverse hylser og dildoer er utprøvd, og det anbefales, men det er ikke nødvendig. Den er av topp 3 leketøy man bare må ha
Kraftigere enn magic wand!
Brat - 18. jan. 2020
Skikkelig bra, veldig kraftig og gode vibrasjoner. Lang ledning som er praktisk for mer.. avansert lek. Låter litt som en betongdrill men vært det
Once you go Doxy you never go back
Kristina - 3. jul. 2019
Jeg har alltid hørt folk si at de aldri går tilbake til en annen wand etter å ha prøvd doxy, og nå forstår jeg hvorfor! Super spent åpnet jeg pakken og tok ut staven. Den var større enn min andre wand, og litt tyngre, men det gjorde meg bare enda mer spent for jeg tenkte på hvilke kraft det måtte være i den. Og jeg tok ikke feil! Jeg plugget den i og trykket meg litt frem og tilbake på vibrasjonene, og ble så interessert i hvordan den måtte føles på klitorisen min at jeg prøvde den der og da. Vibrasjonene er dype og kraftige, selv på det laveste nivået. Jeg kom så fort at jeg nesten ikke rakk tenke! Når samboeren kom hjem fra jobb viste jeg han det samme og han, som meg ville teste vibrasjonene så vi prøvde den sammen. Siden de er så dype og kraftige kunne han føle dem ti ganger bedre enn med min gamle wand når vi hadde sex. Alt i alt mega imponert, og hva så om den bråker mye? Man kan ikke forvente annet med en wand, når noe vibrerer så kraftig må det nesten lage litt lyd.
Fantastisk god
Katrine87 - 5. mar. 2019
Kraftig og lett å bruke, lett å rengjøre, litt vel mye lyd i, men verdt det når man får orgasme på orgasme
A real powerhouse!
M. - 20. mar. 2016
I was determined to try out the Doxy after reading the Oh Joy Sex Toy review, and I am so glad I did. My previous experience was with a LELO Smart Wand (Large), and I can honestly say that wand doesn't hold a candle to the Doxy! The body is plastic (not the classiest material, but hygienic) and the head is made of soft PVC. This wand will absolutely give you an orgasm - and another, and another... It's quite loud, but totally worth it for the intense vibrations. One of my favorite toys for sure.
Anbefales på det sterkeste!
Anonymous - 13. mar. 2024
Mye nytelse for ham, henne eller sammen. Vibrasjonene kan justeres fra myke til ganske kraftige. Det er definitivt ikke vanskelig å gjøre seg klar med denne tryllestaven!
Maskinoversettelse fra sinful.nl
De beste vibber
Anonymous - 3. oct. 2022
Allerede det andre lignende produktet etter at det første gikk i stykker etter flere års bruk. Jeg synes den nye staven er mer stillegående, men kanskje heller ikke like kraftig som før. Dette passer meg imidlertid helt fint, ettersom jeg nesten aldri brukte den forrige på høyeste effektnivå. Den beste viben jeg har testet, og nesten en sikker vinner!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
PARAS
Anonymous - 2. oct. 2021
Kaster det beste kjøpet. Først var jeg redd for lyden og kraften, men hva er poenget når sluttresultatet er det beste, en enorm glede. Jeg har anbefalt produktet til alle i min nærhet, og jeg vil gjøre det samme her. Det er ikke noe liv uten Doxy når du først har fått smaken på det. Fungerer alene og sammen. Fungerer også mot livmorkramper når du setter vibratoren til å vibrere på underlivet. Doxy tar seg av problemene etter problemene!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful