Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Europe Magic Wand Vibrator var 1

Europe Magic Wand Vibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Europe Magic Wand Genio Tilbehør
kr 629,00
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å få kraftfulle og vanedannende orgasmer, som kan ta deg helt opp i den syvende himmel, så er Europe Magic Wand noe for deg.

Vibratoren har et tungt metallhode dekket av en myk silikonhette, som effektivt fordeler de dype vibrasjonene og gir deg intens stimuli. Den er mer lydsvak enn mange andre magic wands, så du kan nyte den alene i ro og mak, eller sammen med en partner.

Europe Magic Wand har en kraftig motor og skal derfor kobles direkte i stikkontakten. Du velger mellom de 6 forskjellige hastighetene på skaftet, mens den ekstra lange ledningen på 236 cm gir deg en stor bevegelsesfrihet.

Vibratoren er fri for ftalater og CE-godkjent. Den avtagbare silikonhetten er enkel å rengjøre. Vibratoren er 32 cm lang og veier 670 g, så den er enkel å benytte både til forspill, onani eller massasje.

MerkeEurope Magic Wand
Produkt vekt (g)660
Full lengde (cm)32
Diameter (cm)6
StrømkildeEuroplugg
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Finsk, Engelsk, Norsk, Russisk, Italiensk, Gresk, Fransk, Spansk, Tysk , Dansk, Portugisisk, Svensk
SKU14677
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kraftig vibrator, men VELDIG bråkete og alt for stor
Bor - 18. dec. 2023
Det er nok en grei vibrator og den ser veldig holdbar ut, men klarer ikke å skjønne hvorfor den skal være så stor. Utrolig upraktisk og føles ikke noe god mot klitoris. Den har hvertfall ikke plass i nattbordskuffen. I tillegg så bråker den helt utrolig mye, på nest svakeste styrke høres den i hele huset, så den kommer ikke til å bli brukt
Absolutt topp
0pp33 - 23. jun. 2019
Topp produkt - og slik sett også noe man kan ha liggende fremme selv når svigermor kommer på besøk... bruk massasjestaven på hennes nakke mens du ler innvendig med tanke på hva staven ble brukt til noen timer før svigermor kom på besøk....
Kjempe produkt for menn og kvinner
Mr_Norway - 28. may. 2019
Jeg har kjøpt mye av Sinful men dette er noe av det råeste jeg har prøvd, bråker litt men er overkommelig, med dette tilbehøret Sinful tidligere solgte til denne for menn er det ingenting som slår denne, dessverre er det ikke så mye utvalg av tilbehør til menn men det sinful solgte tidligere kan jeg garanterer virker. Dette må oppleves , stimulerer for min del og mengden av spro, om en begynner forsiktig å øker hastigheten. Må absolutt prøves med hylsene en får kjøpt for menn. Prismessigt kan ingen slå Sinful.
Beste produktet
Gag - 19. jul. 2018
Beste som er, anbefales
Sterk å alltid suksess
Gutt82 - 12. jan. 2018
Kunne vært en høyere hastighet,men ellers tipp topp
Skuffet....
Annie - 22. apr. 2021
Jeg har en gammel Hitachi som er mer enn 10 år gammel, og som jeg ikke ųnsket å fikse ledningen på for 3. gang, så jeg kjųpte denne som ser ut som den. Det er så veldig langt fra den ekte varen. Vibrasjonene er ingenting sammenlignet med originalen. Den er svak, og den hųyeste innstillingen samsvarer ikke engang med den laveste på den originale massasjestaven. Så hvis du tror det er en erstatning, så stopp. Det er bortkastet penger. Jeg ser på pengene som et tap og reparerer den gamle for tredje gang.
0
Flott og super service
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde en billig, falsk veggvibrator. Ikke veldig kraftig og laget mye støy. Europe Magic Wand er virkelig superkraftig og gir dype vibrasjoner. Med seks moduser fra myk til gjennomvåt kraftig. Den lager, sammenlignet med den falske, mye mindre gel (og det mens den fremdeles er mye kraftigere. Både kjæresten min og jeg kan komme veldig raskt med den. Ved første bruk stoppet veggen etter 10 sekunder. Kontaktet umiddelbart Sinful og etter å ha sendt en video, fikk vi umiddelbart tilsendt en ny. Alt dette ble ordnet på en dag. Super service, takk Sinful kundeservice!
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Godt kjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Et flott kjøp som har gjort det mulig for meg og partneren min å ha det veldig bra! Jeg vil anbefale
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Svært fornøyd kunde
Anonymous - 13. mar. 2024
Den gamle vibratoren begynte å rive i sømmene, så jeg bestemte meg for å få en ny og denne gangen mye kraftigere og av bedre kvalitet enn den forrige. Selv er jeg en mann og jeg bruker tryllestaven i prostata- og penisområdene, og jeg kan anbefale dette produktet for simulering av disse områdene. Kraften til denne enheten er så mye at du kan sette vibratoren direkte på dildo- / prostataforlengelsen, og vibrasjonen når lett enden av selv en større dildo. Jeg har hatt noen få avanserte vibratorer selv, og jeg kan si at de hadde elendig vibrasjon sammenlignet med denne. Du kan få alle slags tilbehør til denne enheten for menn som jeg kanskje kjøper i fremtiden. Ulempen med den høye effekten er at hånden din blir nummen raskt når du slår den på. Avslutningsvis er selve enheten veldig bra og av høy kvalitet. Hvis du liker å spille for eksempel med større dildoer, vil denne enheten gi dem en god vibrasjon. Enheten er også egnet for intern bruk, men for den jobben bør du bruke kondom på enheten fordi enheten ikke er vanntett. Enheten lager også litt støy, så det er også verdt å ta i betraktning.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Den beste tryllestaven på markedet
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du kommer innen 5-20 sekunder, er dette kanskje ikke noe for deg. Hvis du vil ha mer trykk og kanskje ikke alltid kommer så lett (eller aldri) eller bare vil ha den for å "komme i riktig stemning", så er dette noe for deg. Har prøvd andre, men ingenting slår denne. Vel verdt hver krone. Takk meg senere ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful