Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasm Tales Dark Dragon Silikondildo 27 cm var 1

Fantasm Tales Dark Dragon Silikondildo 27 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør deg klar for å sveve inn i et rike av mytisk nytelse med Fantasm Tales Dark Dragon Silikondildo. Denne mørke dildoen har en struktur med riller og kuler pakket inn i nydelige gylne og svarte fargetoner.

Den glatte, men likevel strukturerte overflaten gir et ekstra lag med nytelse, noe som gjør hver centimeter av penetreringen til en magisk opplevelse. Bruk den sterke sugekoppen på bunnen for håndfri nytelse på alle flate overflater.

Vask dildoen i varmt vann og mild såpe eller med sexleketøyrens.

Midt inne i en mørk, forhekset skog blir du forfulgt av et mytisk vesen. Luften blir fylt med forventning når du hører vingesuset og brølet fra en drage i det fjerne. Du løper gjennom skyggene, og puster raskere for hvert skritt du tar. Etter hvert som beistet nærmer seg, dirrer bakken kraftigere, og natteluften knitrer av energi.

Du snubler over et eldgammelt steinalter og håper på et øyeblikks pusterom. Men Den mørke dragen stiger ned, og dens massive form blokkerer måneskinnet. Øynene gløder med en intens, utenomjordisk ild når den nærmer seg. Du kjenner varmen fra pusten mot huden din og får frysninger nedover ryggen. Dragens kraftige klør streifer forsiktig kroppen din og tenner en gnist av forbudt begjær.

Med en rask bevegelse holder dragen deg fast, og den presser skjellene sine mot deg. Dragens hale slynger seg rundt bena dine og holder deg på plass mens det mektige skaftet trenger inn i deg. Følelsen er overveldende, og hver eneste rille og kontur på dragens lem sender bølger av nytelse gjennom kroppen din. Du gisper når dragen tar deg, og fyller deg med en utemmet, primal ekstase.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful