TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Dragon Dildo

En dragon dildo er perfekt for deg som ønsker en dildo med en utenomjordisk vri. De unike fasongene og størrelsene gir nytelsen en ny dimensjon, og du kan utleve dine kinky fantasier i enda større grad.

Dragon dildo - Legg ut på nye og dristige eventyr

Prøv en stor og omfangsrik dragedildo

En dragedildo er et fantastisk leketøy for voksne, den forsterker og gjør de seksuelle opplevelsene dine morsommere. De har et unikt design med vakre farger og fantastiske former, noe som gir ekstra følsomme og pirrende opplevelser - igjen og igjen.

En dragon dildo er vanligvis laget av silikon, men de finnes også i glass og annet materiale, noe som gjør dem ekstremt enkle å bruke. Bare ikke glem vannbasert glidemiddel! Glatt materiale er en fordel, siden dragon dildo vanligvis er større enn de vanlige modellene du kanskje allerede har liggende i nattbordskuffen - eller hvor du nå enn oppbevarer voksenleketøyene dine.

De store størrelsene og herlige designene sørger for dypere penetrering og ekstra stimulering, noe som gjør dem til det perfekte valget for alle som ønsker å prøve noe nytt og spennende. Så hvis du er klar for å få grundig nytelse, kan en dragedildo være noe for deg.

Du kan begynne med å ta en nærmere titt på vårt utvalg her på siden - og hvis du ikke kan styre nysgjerrigheten, kan du enkelt og raskt bestille en av disse fantastiske dragene hjem til deg.

En drage dildo egner seg best for de som har erfaring

Som vi allerede har sagt, er en dragedildo vanligvis større enn andre mer jevne modeller - akkurat som de mange forskjellige formene også er ganske unike. Derfor er denne type leketøy for voksne mer egnet for personer som allerede har erfaring med større størrelser og litt ukonvensjonelle former.

Hvis du er nybegynner og aldri har prøvd denne type voksenleker før, er det å anbefale at du begynner med en mindre versjon og gradvis jobber deg opp i ulike størrelser. Dette vil gjøre opplevelsen smidig og enda bedre.

Hvis du har erfaring med større størrelser og er klar for å ta et skritt videre mot ekstra nytelse, er en dragon dildo sannsynligvis noe for deg. Selv om en dragon dildo ofte ser både stor og solid ut, bør du absolutt ikke la deg lure av utseendet. De fleste av dem er likevel fleksible nok til å imøtekomme dine behov og preferanser. Ta en god titt her på siden og finn din personlige favoritt som du vil invitere inn på soverommet for en frekk og fristende kveld. Du vil ikke angre på det.

Bruk den sammen med partneren din

Hvis du setter pris på håndfri lek, blir du sannsynligvis glad for å vite at du enkelt kan finne en dragedildo med sugekopp her på siden. En sugekopp kan festes på alle glatte overflater, slik at du kan ha hendene fri til å hengi deg til kroppens erogene soner.

En drage dildo med sugekopp er dessuten en ekstra fordel - spesielt hvis du og partneren din liker eventyrlig strap-on lek. Den kan festes i en sele, slik at dere begge kan begi dere ut på et mørkt og forførende eventyr sammen.

Så enten du er singel eller i et forhold, kan du få enorm nytelse av en dragedildo - spesielt de store, utsøkte og provoserende variantene som kommer med sugekopp eller en stor base. Ta en titt her på siden (enten alene eller sammen med partneren din) og finn den fantastiske kreasjonen som passer best til dine ønsker. Du kan også ta en titt på våre enhjørningsdildoer, tentakeldildoer eller monsterdildoer.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. De er klare til å svare på spørsmålene dine - både om produktene på denne siden og om resten av vårt utvalg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful