Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension var 1

Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 399,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil han gjerne føle seg enda større, og at hun fylles helt opp under samleie, kan dere prøve Fantasy X-tension Perfect 1 Extension, som er et sleeve som gjør penis større og hjelper med å holde ereksjonen lengre.  Sleevet er veldig enkelt å bruke, og føres bare ned over hans penis, hvor det da gjør ham større og mer fyldigere. Fantasy X-tensions forlenger hans ereksjon med 2.5 cm. i lengden, og hele 33% i omkrets. Sleevet kan tilpasses i lengden ved å enkelt klippe av eventuelt overflødig lengde nederst før sleevet tas i bruk.  Hvis dere bruker produktet sammen med glidekremen som følger med i pakken, gjør den opplevelsen enda mer sensuell, samtidig som det er lettere å føre inn sleevet.  Fantasy X-tensions Perfect er laget i Fanta Flesh som er et deilig, mykt materiale med god passform. Materialet sørger også for god passform og føles naturtro ut både for han og henne. Sleevet rengjøres enkelt med varmt vann og såpe, og bruk gjerne en sexleketøysrengjøring etterpå for å bevare ekstra god hygiene.

MerkeFantasy X-tensions
Produkt vekt (g)120
Full lengde (cm)17.5
Indre dybde (cm)12.5
Diameter (cm)4
Indre diameter (cm)2.5
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14768
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
superfrekt
slem gutt - 11. dec. 2018
super frekk
0
For liten og dårlig lukt
A - 7. jul. 2021
En erme som er veldig stram, noe som er ok. Men siden den ikke holdes nede av en stropp, glir den bare opp på spissen. Jeg tror det krever en ganske liten penis. Og så lukter det skikkelig vondt. Så et dårlig kjųp. Kjųpte Sono no .17 i stedet, som var god og mye fyldigere, både ute og inne.
0
Bedre enn plastisk kirurgi?
Ham der - 18. dec. 2018
Jeg har ikke den stųrste penisen i verden, så ville gjort litt ekstra for partneren. Og det fungerte som det skulle. Jeg måtte imidlertid slite med å få den på, siden den er supertrang, og det tok noen forsųk å få den til å sitte riktig. Etter det går det jevnt og du fųler at du har blitt stųrre og lengre og at gleden er der for begge, så kan bare anbefale denne forlengeren.
0
Dårlige produktbilder
Liten penis stor sjel - 1. jul. 2020
Produktet er ikke blitt testet enda, men det ville vęrt svęrt ųnskelig om produktbildene matchet selve produktet. Produktet ser virkelig ikke slik ut i virkeligheten. Men la oss nå se om dette produktet er verdt det. Litt skuffet over den nåvęrende modellen mtp hvordan ting håndteres. Det ville sannsynligvis ikke vęrt vanskelig å vise ekte produktbilder av produktene og ikke bare stole blindt på bildene fra produsenten. Forelųpig vil jeg kun gi én stjerne i alle kategorier fordi produktet ennå ikke er prųvd.
0
Fantastisk fųlelse!
MrViewing - 3. feb. 2019
Dette er produktet for alle som ųnsker å fųle seg litt stųrre eller som liker å bli litt mer fylt opp. Den er utrolig behagelig, ser naturlig ut og fųles veldig bra også. Materialet, Fanta Flesh, er veldig mykt og varmes raskt opp, noe som gir en naturlig fųlelse. Det er utrolig spennende å fųle seg stųrre og partneren min har virkelig likt at jeg har brukt den så entusiastisk. Den sitter veldig godt og er relativt enkel å få på. Det blir litt vanskelig med glidemiddel på hendene og materialet, men det fungerer fint hvis dere er to. Sterkt anbefalt Jeg kommer til å kjųpe den i flere forskjellige stųrrelser!
0
Jeg vil anbefale den. Holder godt og fornøyd frue
Anonymous - 13. mar. 2024
Mykt, elastisk materiale av god kvalitet. Holder godt takket være sugekoppeffekten. Til tross for tykkelsen føles det godt. Kona likte den og vil ha flere. Vil anbefale den.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Pænt mye verre
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig hyggelig og hyggelig for jenta. :) Merker at hun nyter veldig mye og det hele går inn men litt minus for fyrens følelse i det hele. Kommer ikke i det men så går det av. Men hennes nytelse blir noe ekstra. :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
For hardt på toppen for jenta
Anonymous - 3. jan. 2022
For meg som mann fungerer det superbra. Kunne absolutt kommet med den på. Men jenta synes toppen er for hard og synes det gjør litt vondt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Imponert
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er overrasket over hvor smidig den er. Det hjelper både meg og min kone!
Maskinoversettelse fra sinful.se
liten
Anonymous - 10. jul. 2022
Den er ok myk og fin nok, men den er for små peniser.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful