Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension med Ballstrap 17,5 cm var 1

Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension med Ballstrap 17,5 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du å glede med en smule mer lengde og fylde? 

Perfect 1 Extension sleevet fra Fantasy X-tensions forlenger din penis med 2,5 cm og gir 33 % mer fylde. 

Settes enkelt på din erigerte penis, mens den fleksible ballstrap holder sleevet på plass, samtidig som det strammer deilig rundt om testiklene. 

På den måten hjelper den deg også til å bevare en ereksjon enda lenger. Sammen med det livaktige Fanta Flesh-materialet bidrar det store, markerte penishodet og den årete overflaten også til en ytterst realistisk og en deilig felles opplevelse. 

Siden materialet er svært fleksibelt, passer sleevet til stort sett alle menn og er et godt sleeve for nybegynnere som gjerne vil i gang med eksperimentering rundt forlengelse.

MerkeFantasy X-tensions
Full lengde (cm)17.5
Indre dybde (cm)12.5
Diameter (cm)4
Indre diameter (cm)2.5
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16499
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk produkt for de som vil gi sin partner litt ekstra i ny og ne.
Walleballe - 10. aug. 2017
Denne *dingsen* passet perfekt på min litt over gjennomsnitts penis. Den ble både lengre og tykkere som planlagt og min partner digget den. Fikk ekstra kick av å bruke den. Anbefales for alle som vil gi sin partner litt ekstra.
Passer perfekt
knold - 1. jul. 2017
Sitter bare veldig godt og behagelig, men jeg må innrųmme at det nok er litt for voldsomt. Ideen var god, men stųrrelsen var ganske stor for oss.
0
Et godt supplement
ToK - 12. aug. 2021
Fųrsteinntrykk? For ham var det et fantastisk materiale og passform. Imidlertid en litt merkelig lukt. Fųrsteinntrykket fra henne var at tykkelsen fųltes litt ubehagelig og at lengden ikke var realistisk. Rikelig med glidemiddel og vęr forsiktig når du tester. Det tok ikke lang tid fųr hele var inne og de flotte stųnnene fra kona ble veldig hųye. For ham var fųlelsen helt riktig og varte lenge. Ekstra glidemiddel var nųdvendig etter halve akten da det tųrket ut. Hun likte ikke den skarpe kanten, som var for hard. Tykkelse og ekstra lengde var imidlertid ingen hindring. Han prųver gjerne igjen, men hun er mer avventende. Kult leketųy uansett midt i pandemien.
0
Helt fantastisk opplevelse for partneren min!
Andreas - 6. aug. 2017
Takk for et fantastisk produkt. Jeg fikk den for å overraske min kone med en liten lek. Jeg mųtte henne i rommet, satte på et bind for ųynene på henne og ba henne vente. Jeg gikk ut og satte på Perfect 1. Jeg snakket og hvisket litt utenfor dųren, som om jeg snakket med noen andre, så gikk jeg inn igjen. Jeg var stille hele tiden, selv under ųkten, hun likte å ikke se meg, selv uten å vite om det var jeg som spųkte med henne. Etter at min kone og jeg var ferdige, forlot jeg rommet. Jeg kom tilbake fem minutter senere og la meg ved siden av henne og vi sovnet sammen. Den dag i dag vet hun ikke om det var meg eller noen andre. Takk for at vi fikk oppleve dette på en så fantastisk måte! Hilsen Andreas og sikkert også Frida :)
0
Begrenset
Anonymous - 13. mar. 2024
Ringen er for myk, den holder ikke på hylsen. Bretter seg sammen hvis lemmen ikke når enden. Burde leveres med en justerbar innsats. Stikker litt etter rengjøring. Materialet er ganske hyggelig, men slett ikke trygt. God diameter på spissen. Når den er på, ser den bra ut ☺️
Maskinoversettelse fra sinful.be/fr
For stor for min kone, hun turte ikke engang å prøve den.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg må si at produktet så ut til å være av høy kvalitet og passet meg godt. Så det ville ha vært enkelt å bruke, og jeg trodde kona mi ville ha blitt overrasket over den litt større størrelsen ... men jeg tok feil. :-( Hun gikk med på å ta på den for hånd, men ble litt sjokkert over størrelsen og ville ikke prøve noe med den. Det var slutten på det eksperimentet for denne gang, og den gled ned i den nederste skuffen for å gjemme seg. Jeg har ikke tenkt å kaste den ennå, i tilfelle kona ombestemmer seg... men forsøket mitt på å overraske henne positivt med denne var dessverre mislykket. Det så ikke ut til å være noe galt med selve produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Gamechanger
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en game changer i sengen for oss begge. Kona får den ekstra størrelsen som så mange ønsker seg, og det får hun mye av fordi jeg blir mindre følsom og kan holde meg lenger. Kan virkelig kjøre henne hardt med denne på meg. Ingenting å tenke på hvis du går i disse tankene
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful