Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy X-tension Perfect 3 Extension var 1

Fantasy X-tension Perfect 3 Extension

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil han gjerne føle seg enda større, og at hun fylles helt opp under samleie, kan dere prøve Fantasy X-tension Perfect 3 Extension, som er et sleeve som gjør penis større og hjelper med å holde ereksjonen lengre. Sleevet er veldig enkelt å bruke, og føres bare ned over hans penis, hvor det da gjør ham større og mer fyldigere. Fantasy X-tensions forlenger hans ereksjon med 7.6 cm. i lengden, og hele 33% i omkrets. Sleevet kan tilpasses i lengden ved å enkelt klippe av eventuelt overflødig lengde nederst før sleevet tas i bruk. Hvis dere bruker produktet sammen med glidekremen som følger med i pakken, gjør den opplevelsen enda mer sensuell, samtidig som det er lettere å føre inn sleevet. Fantasy X-tensions Perfect er laget i Fanta Flesh som er et deilig, mykt materiale med god passform. Materialet sørger også for god passform og føles naturtro ut både for han og henne. Sleevet rengjøres enkelt med varmt vann og såpe, og bruk gjerne en sexleketøysrengjøring etterpå for å bevare ekstra god hygiene.

MerkeFantasy X-tensions
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)12
Diameter (cm)4.5
Indre diameter (cm)2.5
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14767
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Myk og behagelig i bruk
mr D - 26. dec. 2021
Materialet er veldig tøyelig og realistisk. Jeg var redd for at den skulle skli av under bruk, men det ble aldri et problem, den sitter overraskende godt på. Den forlengelsebiten som er inni, synes jeg er for tung som gjorde at den hang skeivt som ble litt rart. Heldigvis gikk det an å fjerne den ganske enkelt. Når den var tatt ut så fikk jeg plass til nesten hele penis, og den satt mye bedre.
God fųlelse og stųrrelse
kak - 1. may. 2018
Det krever en spesiell type kvinne for å få maksimal utnyttelse av denne, siden den montert på en gjennomsnittlig penis kommer godt over 20 cm. Den fremre delen kan fųles kald for kvinnen, så ta den gjerne på i god tid. Ruller relativt lett ned over penis når du fųrst har lęrt deg metoden. Passer best på en gjennomsnittlig penis, da den ellers vil bule. Eller i motsatt tilfelle ende opp med et tomrom (her kan bunnen skjęres av så den sitter bedre). Har ikke personlig prųvd at kvinnen kunne ta alt, men den ekstra tykkelsen og lengden gir maksimal fylling. Siden den også er litt tung i tuppen er det greit med noen ekstra cm å holde på rota mens hun får den, så den ikke bare henger.
0
Fantasy x-tensions perfect 3 penis sleeve
Moro - 24. dec. 2019
Jeg bestilte denne for å overraske kjęresten min. I utgangspunktet trodde jeg denne var for stor, men det var det ikke. Flott produkt som ga mange deilige orgasmer. Brukte ikke nųdvendigvis ved hvert samleie, men den er spennende nok til at den gjųr soverommet mer spennende. En ulempe er kanskje lukten, men luktet ikke etter rengjųring.
0
Anmeldelse på
Anonymous - 13. mar. 2024
Et godt produkt, ikke så ekte som man skulle tro.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vanskelig å ta på
Anonymous - 13. mar. 2024
Hadde mye problemer med å få den på, men det ble lettere med glidemiddel (bruksforvirring kunne vært ønskelig) Irriterende at den liksom "knekker" på midten mellom din egen penis og selve forlengelsesstykket. Ikke noe åpent hull for utløsning
Maskinoversettelse fra sinful.dk
God, men ikke holdbar.
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott for å gi noen gode sexopplevelser, materialet er bare ikke veldig holdbart dessverre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful