Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Bondage-sele med Mansjetter var 1

Fetish Fantasy Bondage-sele med Mansjetter

kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fetish Fantasy Bondage-sele med Mansjetter gjør det mulig å nyte et hav av frekke stillinger. Med selen kan hun nemlig sitte og ligge i alle tenkelige stillinger, som ellers kan være anstrengende. Selen består av en nakkestøtte og to arm- og benmansjetter. Mansjettene kan festes til halsstøtten med henholdsvis stropper og metallkroker.

Hun kan for eksempel sitte i en stol med benene i været og armene over skuldrene. Nakkenstøtten gjør det mulig å holde alt oppe uten at det blir ubehagelig. Den fungerer nærmest som en pute og er polstret med mykt stoff som føles behagelig mot huden. Også mansjettene er polstret med mykt stoff. Stroppene mellom benmansjettene og nakkestøtten er justerbare, og gjør det derfor mulig å utforske mange forskjellige stillinger. Kombiner, spenn, og fastgjør de forskjellige delene som dere har lyst - det er et hav muligheter. Bondage-selen gir dere ikke bare mulighet for å eksperimentere med forskjellige sexstillinger, men den er også perfekt for dere som tenner på binde- og dominansleker.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
Produkt vekt (g)380
InkludertHåndleddsmansjetter, Ankelmansjetter
Full lengde (cm)28
PrimærmaterialeNylon
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12889
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra, men..
Jens - 2. jun. 2020
Bra kvalitet og kult produkt, men ringene til beina er alt for små. Vi har en normal BMI her i huset, men de er fortsatt alt for små, nesten rart! Funnet andre måter å bruke det på, men litt skuff.
Funksjonell og fin
Sandra - 3. apr. 2015
Et virkelig godt kjųp for de som vil kaste seg ut i bondage og dominans! Smart og funksjonelt design; du trenger ikke stoppe 'leken' for å justere / stramme / lųsne / endre posisjoner osv., noe som gir god flyt. I tillegg er det superhot med et produkt som kan brukes på utallige måter, både for ulike posisjoner, men også i kombinasjon med andre produkter. Det siste betyr også at produktet er rettet mot nybegynnere, men også de mer erfarne innen bondage. Veldig bra Holdbare materialer: Du slipper ikke «bare» lųs Behagelig å ha på Ekstremt funksjonell / "brukervennlig" Lett å bruke Kan enkelt kombineres med andre produkter Ikke så bra: Nakkeputen er ikke alltid like funksjonell, men fungerer mer eller mindre i de posisjonene som er angitt på esken Jeg vil absolutt anbefale andre å kjųpe produktet, uansett hhvor mye eller lite erfaring du har – det er et virkelig godt kjųp for prisen!
0
Opphissende lek med bondage
Rikke - 27. oct. 2014
Jeg kjųpte selen fordi vi elsker å leke og prųve nye ting. Selen gir en virkelig god mulighet til å leke med fantasien om å vęre fastspent (som kvinne) og bli overlatt til mannens dominans - veldig kinky! Jeg synes muligheten for å bruke den både på magen og på ryggen var supergod – mange frekke stillinger, og så er selen også behagelig å ha på, så den verken gnager eller setter merker. Jeg kan bare anbefale andre å bruke den også – ev. sammen med bind for ųynene. Veldig opphissende sexleketųy som gir mange muligheter til lek og for å prųve nye grenser med partneren sin!
0
Holder det den lover
Ellen - 26. aug. 2013
Godt produkt Enkel å bruke, enkle å bruke stropper og ganske funksjonelle. Det er definitivt et produkt som gjųr det enkelt å leke uansett hvor du er.
0
Superb
Mikael - 29. mar. 2021
Kona var superfornųyd med selen. Sexy med god kvalitet, jeg anbefaler den på det sterkeste.
0
Bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet var bra og laget godt. Jeg la merke til at stroppene ikke var festet ordentlig, og hvis jeg ikke la merke til det og festet dem ordentlig, kan det føre til skade, men jeg er sikker på at folk ville legge merke til det før de brukte det. For det andre er benmansjettene veldig små og tror at for større benete mennesker vil det slite med å passe og være stramt nok. Men jeg liker fortsatt dette produktet og vil kjøpe det igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
spennende
Anonymous - 2. jul. 2022
Prøve i går kveld, veldig spennende for oss begge, veldig underdanig.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Veldig bra, perfekt for nybegynnere og viderekomne
Anonymous - 6. oct. 2023
Ekstremt godt supplement til vanlig sex!
Maskinoversettelse fra sinful.se
kanon
Anonymous - 9. dec. 2021
Super verdt
Maskinoversettelse fra sinful.se
Virkelig slem
Anonymous - 13. mar. 2024
Superfrækt og spennende
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful