Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Oppladbar G-punkts Rabbitvibrator var 1

Fifty Shades of Grey Oppladbar G-punkts Rabbitvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 949,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Forbered deg på en intens nytelse når du lar Greedy Girl stimulere både ditt G-punkt og klitoris på samme tid med pirrende vibrasjoner. Det fyldige skaftet og den ivrige kaninen er utstyrt med hver sin motor som du kan styre hver for seg, slik at du får det akkurat som du vil.

Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel på det silkemyke og fleksible silikonskaftet før du lar det gli inn i deg og utforsker skaftets 3 vibrasjonshastigheter og 9 mønstre. Kjenn hvordan den krumme tuppen treffer blink på G-punktet ditt og gir deg en dyp nytelse.

Imens skaftet stimulerer ditt indre vibrerer kaninen mot din klitoris med 3 forskjellige hastigheter, og lar deg dermed oppleve himmelske blandingsorgasmer. Velg mellom i alt 36 kombinasjoner av vibrasjoner, som du styrer med de to knappene nederst på skaftet.

Den vanntette vibratoren rengjøres enkelt med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å sikre en god hygiene. Vibratoren lades med USB-kabelen som følger med, og kan oppbevares sikkert og trygt i den diskrete satengposen.

MerkeFifty Shades of Grey
Produkt vekt (g)320
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)24.1
Innførbar lengde (cm)13.3
Diameter (cm)5
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonsmønster9
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Spansk, Tysk , Fransk
SKU14751
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fulltreffer!
Vickan - 2. apr. 2023
Hvis du vil gjøre dama (eller deg selv, hvis du er dame) til en ristende fontene, så er denne greia helt fantastisk! Verdt hver eneste krone, og vel så det! Du kjenner at denne er heavy duty, og kommer med en lekker oppbevaringspose. Litt bråkete, men det merkes på effekten! Anbefales sterkt.
Ikke justerbar
Prøvekanin - 8. aug. 2022
Vanskelig å både få stimulering innvendig og treffe klitoris samtidig med ørene da det ikke er mulig å justere.
Ble litt skuffa..
m-jente - 27. mar. 2022
Levde ikke helt opp til forventningene. Selv om kvaliteten var god, var ikke vibrasjonen på produktet optimalt for meg
Wow!
Happy go lucky - 11. dec. 2020
Denne gjorde virkelig jobben! Det tok bokstavelig talt 2 min første gang! Den føles veldig bra, er passe myk og bøyelig. God og sterk vibrasjon, og mange ulike å velge mellom. Eneste minuset er at knappene er litt i overkant følsomme og du må trykke deg hele runden rundt for å komme tilbake til start.
Dæven, det var saker!
Dark - 17. apr. 2020
"Oi, er jeg nesten der allerede?" Rakk så vidt å finne en 5 minutters porno, før jeg var klar til å komme. Endelig en sterk vibrator, med sterk vibrator! Mange som reklamerer med sterk vibrator, har ikke det Den var litt for stor for meg, men jeg liker at det er litt stort. Brukt den en gang, å måtte skrive en anbefaling med en gang etter bruk. Fantastisk! Anbefales på det sterkeste!
PERFEKT!
Linea - 16. nov. 2019
Dette er den beste vibratoren jeg noen gang har testet. Ga full nytelse og rask orgasme. Ja, bedre enn sex, i hvert fall når det kommer til orgasme. Anbefales på det sterkeste til de som kanskje har problemer med å komme; det gjør du GARANTERT med denne!
The reviews didn't lie!
Nicole - 23. sep. 2018
At the first side it looks very nice, it is smooth when you touch it and the bottom is very comfortable to hold. The rabbit/the vibrator for clitoris has 3 speeds, the vibrator itself has 12 vibration modes. You cand use them both at a time or separately, you can make different combinations and find the perfect one, that will definitely make you orgasm faster than ever. I recommend it, but I'm not sure about the size, I think I would better go for Greedy Girl Slimline.
Min kjærestes favoritt - virker hver gang
MrC - 19. jun. 2017
Super passform, kan sitte selv, og perfekt klitorisvibrator - flott finish og lang batteritid.
Bedre enn sex!
Orgasmlover - 27. jul. 2016
Denne nye bestevennen tok meg til nye høyder. Har tidligere prøvd diverse ulike varianter. Men denne godbitens ører og intense kraft ga meg en orgasme jeg sent vil glemme. Dette er soleklart min nye favoritt i kolleksjonen,bl.a av 3 gode grunner: - Den er veldig brukervennlig og enkel og regulere. - Lett og holde ren og har en behagelig overflate. - Den intense styrken på begge to er uoverkommelige. I love it, dette var bedre enn sex ! Xx
Damen i mitt liv elsker det
Anonymous - 2. feb. 2023
Som mann er det lett å gi damen min den gleden hun fortjener.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful