Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey The Pinch Brystklyper var 1

Fifty Shades of Grey The Pinch Brystklyper

kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

The Pinch Brystklyper fra den offisielle serien Fifty Shades of Grey sexleketøy, er et par fine brystklyper i metall, for deg som både vil ha nytelse og smerte. Klypene er justerbare slik at du selv kan bestemme hvor hardt de skal klype - Derfor er The Pinch Brystklyper gode uansett om du er nybegynner eller erfaren med brystklyper.   Disse Brystklypene er utsmykket med fire små metallkuler i forskjellige størrelser. Utover å virke som pynt, gir metallkulene litt ekstra pirring når de beveger seg.   Slik bruker du Brystklypene fra Fifty Shades of Grey serien: Trekk den lille metall skiven på klypens ben helt tilbake mot utsmykningen, slik at du lett kan åpne klypen. Sett klypen på brystvorterne og trekk metallskiven tilbake til du oppnår ønsket trykk.   The Pinch Brystklyper leveres sammen med en liten stoffpose for oppbevaring.

MerkeFifty Shades of Grey
Produkt vekt (g)10
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)9
Diameter (cm)0.4
Bredde (cm)0.4
PrimærmaterialeMetall
FargeSølv
Språk på emballasjeTysk , Spansk, Fransk, Engelsk
SKU13423
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt skuffet
Hoa - 20. nov. 2019
Litt skuffet da jeg fikk dem. Vanskelig og feste på niplen siden det er liten åpning der man fester den. For dem som har nippler konstant er det sikkert lettere. Men før meg ble det er problem. Men veldig fint desing
Ugh ugh ugh
Store brystvorter - 8. jun. 2018
Brystklemmene er ikke for store brystvorter Jeg kunne i alle fall ikke åpne dem så mye at de kunne klemmes over brystvortene selv om det var slakk
0
Fantastisk
Charlotte - 23. feb. 2018
Dette er definitivt det beste kjųpet jeg har gjort. De sitter perfekt og gjųr så mye bra, og kan justeres underveis når ting topper seg;) Nå som de er prųvd kunne jeg ikke tenke meg kinky lek uten!
0
Slitsomt og sųtt.
Mr. Fluffybuff - 19. aug. 2017
Fine klemmer som fungerer perfekt til deres formål, kjęresten bruker de ofte, i små knips, vel, det må vęre ekstra frekt å komme hjem, har til og med lekt med de mange ganger og de er rett og slett kjempegode å trekke i, slikke rundt eller bare kose med nesen mens du er festet til partneren, garanterer at både du og partneren din blir opphisset.
0
Fantastiske "smykker"
L - 10. jun. 2015
Dette er sannsynligvis den beste investeringen i sexleketųy vi har gjort til dags dato. Leker som er low-tech og så viser seg å ha en himmelsk effekt er ikke noe man finner ofte. Vi har bare gode ting å si om det. Den bråker ikke, den tar ikke mye plass i bagasjen, den er frekk og ertende... Det ser ikke ut som et billig sexleketųy, selv om det er ganske billig. Klemmene fra Fifty Shades er flotte å se på, de er enkle å bruke og kan enkelt justeres til en riktig pirrende klemme. Vekten av "perlene" gjųr at kvinnen opplever at det drar litt i brystvorten. uten å berųre dem. Helt klart et kvalitetsprodukt. Vi kan ikke annet enn å anbefale klemmesettet fra Fifty Shades. Det gir virkelig noen frekke og herlige opplevelser, for oss begge
0
Operere fra
Anonymous - 1. apr. 2024
Jeg tror nøyaktig hva som vises på bildet og hva som er beskrevet om produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
"Nip snippets"
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin justering, men litt vanskelig å få på plass. Brystvortepinnene løsner når du strammer til. Også metallklaffens festering ble skadet og løsnet samtidig (men det påvirker ikke bruken). Da sitter den heller ikke særlig godt fast. Så når du får det på plass, kan du fortsatt føle det dagen etter! Ganske fin til den prisen likevel.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Overgikk forventningene
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har lurt på hvordan jeg kan få kona mi til å bli begeistret for sexleketøy. Denne julen ga jeg henne disse brystvorteklemmene i gave. Jeg bestemte meg for å gi henne gaven mens vi var alene i en dunkelt opplyst julestuebadstue. Jeg fortalte henne at pakken inneholdt noe for våre stunder sammen. Da hun hadde åpnet pakken, lo hun (lettet?) og spurte hva det var for noe. Jeg fortalte at det var smykker til å sette på brystvortene. Og at de holder seg på plass ved å skyve spalten mindre. Så prøvde vi dem på sammen i varmen fra badstuen. Da begge var på plass, virket ektefellen min veldig fornøyd med gaven min. Han bekreftet dette med egne ord, og jeg bekreftet sannheten ved å plassere fingrene på kjønnsleppene hans. Jeg oppdaget at skrittet var våtere enn på lenge i vårt lange ekteskap. Badet ble avsluttet med sex varmere enn badstuen! Jeg kan anbefale det på det varmeste!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fancy tilbehør, men vanskelig å bruke
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse syntes jeg ga en perfekt touch til når du vil være litt ekstra, vekten er akkurat passe når du beveger deg, men er ikke plagsom. Veldig fine uten å være for utsmykkede. Rett og slett sensuelle. Om jeg skulle si noe negativt så var de veldig vanskelige å få på, det kan være håndtering sammen med at jeg har små brystvorter som er vanskelige å flørte med noen ganger! Plusspoeng for den fine oppbevaringen, gjør at de føles mer som en pryd enn et avvikende kink-tilbehør som noen artikler gjør.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kinky og kjekk
Anonymous - 10. nov. 2021
Utrolig kinky produkt som ikke kunne motstås. Jeg har prøvd dette med to kvinner. Den ene, som hadde litt mindre brystvorter, elsket å ha dem på når hun red meg, så de dinglet fritt. Den andre kvinnen hadde mye større brystvorter, og det var vanskelig å få dem til å sitte på uten at de klemte for hardt. Men hun likte å prøve dem og bli fotografert med dem på. Men for en kvinne med brystvorter av normal størrelse er produktet perfekt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful