Klemmer

Her finner du klemmer, sugekopper, og andre sexleketøy for teasing og pining.
Du vil blant annet finne halsbånd med brystklemmer, brystvorteklemmer, brystklemmer med vibratorer og mye mer.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (5)
Aluminium (3)
Iron (3)
Metal (18)
Plastic (1)
PVC (1)
Silikon (2)
Stainless Steel (3)
Stål (7)
Merke
Blue Line (1)
CalExotics (2)
Charmed (2)
E-stim Systems (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (3)
Fifty Shades of Grey (5)
Frisky (1)
Kiotos (1)
Master Series (9)
Mistress (1)
Mystim (1)
Nipplettes (2)
Obaie (4)
Ouch! (3)
Rimba (4)
Sex & Mischief (2)
Spartacus (1)
XX-DreamsToys (1)
Vis alle 48 produkter
Du har sett 42 av 48 produkter
Vis flere

BDSM klemmer og klyper - dekorativ og pikant pirring

Hva er brystklemmer?

Brystklemmer, eller "nipple clamps", som de heter på engelsk, er et erotisk tilbehør som settes på brystvortene for å øke blodtilførselen og sensitiviteten til området, og på denne måten gjøre deg oppstemt. Denne type klemmer kan brukes av både kvinner og menn som en del av forspillet, under sex eller som en kinky rekvisitt som del av digge BDSM-leker.

Brystvortene er en av kroppens mest følsomme erogene soner, men de blir dessverre ofte nedprioritert. Noen kvinner kan få orgasme kun ved å få brystvortene stimulert, og de fleste menn er faktisk akkurat like følsomme og mottakelige overfor berøring på dette området som kvinner er.

Brystklemmer er et meget pirrende og dekorativt innslag i soverommet, og fås i et utall forskjellige varianter. Noen er forsiktige og justerbare, noen har påmonterte kjeder, noen vibrerer deilig og gir dobbelt så mye nytelse, noen er prydet med festlige fjer, andre med klokker, lodd eller smykke-lignende anheng. Brystklemmer, klitorisklemme eller brystvorteklemmer er fantastiske for dere som drømmer om å eksperimentere med den søte blandingen av smerte og nytelse, tenner på rollespill eller bare vil friske opp sexrutinene.

Hvilke brystklyper bør jeg velge?

Er du i tvil om hvilke brystklyper som er de riktige for deg? Først og fremst er det viktig at du overveier hvor stramme klypene skal være. Tenner du på forsiktige klyp eller liker du mer hardhendt klyping? Hvis du ikke har erfaring med brystklyper fra før, anbefaler vi at du velger et par som kan justeres, så du kan tilpasse intensiteten som du ønsker.

Ta for eksempel en titt på Obaies justerbare brystklemmer. De stilfulle klemmene har små sølvkuler, som gir en lett tyngde, mens du helt selv bestemmer ved hjelp av de handy nebbene hvor intenst du ønsker at trykket skal være.

Foretrekker du et mer kinky look, kan vi anbefale Spartacus Alligator Brystklemmer, som gir en deilig, fast grep på brystvortene dine, mens metallkjeden som forbinder de to krokodillenebbene klemmer trekket og tynger lett nedover. Disse er ideelle for deg som ønsker intens pirring av brystvortene. Brystvorteklemmene er utstyrt med latex på tuppene, som gir et godt og fast grep. Mellom klemmene sitter det en metallkjede, som gir et frekt look, men som også kan brukes til å skape et lett trekk. Denne type brystklyper kan raskt og enkelt justeres ved hjelp av en skruemekanisme på toppen.

Slik bruker du en klitorisklype korrekt

Hvis du ikke har erfaring med å bruke en klitorisklype eller annen klype fra før, har vi noen nyttige tips til hvordan du (og partneren din) kommer i gang. Vi starter med det viktigste først. Bruk ALDRI klemmene i lengre tid enn ti minutter om gangen hvis du er nybegynner. Erfarne brukere bør høyst bære en klitorisklype i 20 minutter av gangen - ellers kan det oppstå skader på nerver og vev. Løsne trykket fra klemmene med jevne mellomrom, slik at du er sikker på at blodtilførselen ikke er stengt og du fremdeles har følelse i intimområdet. 

Hvis du har piercinger, skal du være ekstra forsiktig med en klitorisklype og andre klyper fordi du risikerer irritasjon. Fjern klemmen med én gang hvis klitoris eller brystvortene hever opp eller skifter farge. Et stort nytelsesmoment ved å bruke brystklemmer er dessuten når du fjerner dem igjen. Det er faktisk den mest smerte- og nytelsesfulle delen av leken for langt de fleste. Eksperimentér med å fjerne dem langsomt og/eller gradvis, men prøv også å gjøre det i en rask bevegelse. Be partneren din blåse, slikke eller suge forsiktig på brystvortene dine etterpå for å få glede av den økte sensitiviteten.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no