Klemmer

Her finner du klemmer, sugekopper, og andre sexleketøy for teasing og pining.
Du vil blant annet finne halsbånd med brystklemmer, brystvorteklemmer, brystklemmer med vibratorer og mye mer.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
CalExotics (1)
Fetish Fantasy (5)
Fifty Shades of Grey (5)
Frisky (1)
Master Series (7)
Mixed (2)
Mystim (1)
Nipplettes (1)
Obaie (4)
Rimba (4)
Spartacus (16)
Stoys (1)
Vis alle
Vis alle 48 produkter
Du har sett 42 av 48 produkter
Vis flere

Brystklemmer - dekorativ og pikant pirring til brystvortene

Hva er brystklemmer?

Brystklemmer, eller nipple clamps som de heter på engelsk, er et erotisk tilbehør som settes på brystvortene og klemmer deilig, øker blodtilførselen og sensitiviteten, og gjør deg ekstra oppstemt. Disse klemmene kan brukes av både kvinner og menn som en del av forspillet, under sex eller som en kinky rekvisitt som del av digge BDSM-leker. Brystvortene er en av kroppens aller mest følsomme, erogene zoner, men de blir dessverre ofte nedprioritert. Noen kvinner kan få orgasme kun ved å få nipplene stimulert, og de fleste menn er faktisk akkurat like følsomme og mottakelige overfor berøring som kvinner er. Brystklemmer er et meget pirrende og dekorativt innslag i soverommet, og fås i et utall forskjellige varianter. Noen er forsiktige og justerbare, noen har påmonterte kjeder, noen vibrerer deilig og gir dobbelt så mye nytelse, noen er prydet med festlige fjer, andre med klokker, lodd eller smykke-lignende anheng. Brystklemmer er fantastiske for dere som drømmer om å eksperimentere med den søte blandingen av smerte og nytelse, tenner på rollespil eller bare vil ruske opp i sexrutinen.

Sånn velger du brystvorteklemmer

Er du i tvil om hvilke brystvorteklemmer som er de riktige for deg? Før du skynder deg å legge et par i handlekurven, bør du som minimum tenke på følgende. Finn ut av hvor stramme klemmene skal være. Liker du det litt forsiktig, og tenner du på at det forsiktige klyp? Hvis du er nybegynner, skal du som tommelfingerregel helst gå for brystvorteklemmer som kan justeres og tilpasses alt etter behov og humør. Da går det aldri helt galt. Ta for eksempel en titt på Obaies justerbare brystklemmer. De stilfulle klemmene har små sølvkuler, som gir en lett tyngde, mens du helt selv bestemmer ved hjelp av de handy nebbene hvor intenst du ønsker at trykket skal være. Foretrekker du et mer kinky look, kan vi anbefale Spartacus Alligator Brystklemmer, som gir en deilig, fast grep på brystvortene dine, mens metallkjeden som forbinner de to krokodillenebbene klemmer trekket og tynger lett nedover. Disse er ideelle for deg som ønsker pirring av brystvortene. Brystvorteklemmene er utstyrt med latex på tuppene, som gir et godt og fast grep. Mellom klemmene sitter det en metallkjede, som gir et frekt look, men som også kan brukes til å skape et lett trekk. Denne type brystvorteklemmer kan raskt og enkelt justeres ved hjelp av skruemekanisme på toppen.

Sånn bruker du brystklemmer korrekt

Hvis du ikke har noen erfaring med å bruke brystklemmer, vil vi her gi deg et par nyttige tips til hvordan du (og partneren din) kommer i gang. Vi starter med det viktigste først. Bruk ALDRI klemmene i lengre tid enn ti minutter om gangen hvis du er nybegynner. Erfarne brukere bør høyst bære klemmer i 20 minutter om gangen - ellers kan det oppstå skader på nerver og vev. Løsne trykket fra klemmene med jevne mellomrom, sånn at du er sikker på at du ikke har blitt komplett følelsesløs, fordi du har lukket helt for blodtilførselen. Hvis du har piercinger, skal du være ekstra forsiktig, fordi du risikerer irritasjon. Fjern klemmene med en gang, hvis brystvortene hever opp eller skifter farge. En stor del av poenget ved å bruke brystklemmer, er når du fjerner dem igjen. Det er nemlig den mest smerte- og nytelsesfulle delen av leken for langt de fleste. Eksperimentér med å fjerne dem langsomt og/eller gradvis, men prøv også å gjøre det i en rask bevegelse. Be partneren din blåse, slikke eller suge forsiktig på dine nipples etterpå.
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no