Pirringsutstyr

I denne kategorien finner du alt av pirringsutstyr til kinky leker. Vi har blant annet klemmer, pumper og sugekopper i vårt store sortiment. Produktene har ulike bruksområder og funksjoner, men felles for dem alle er de føles både smertefulle og ekstremt stimulerende på samme tid. De pirrende redskapene øker nemlig følsomheten på de anvendte stedene, så du blir ekstra mottakelig overfor sensuelle berøringer.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (23)
Acrylic (4)
Aluminium (3)
Gummi (2)
Iron (3)
Metal (15)
Plastic (5)
PVC (4)
Silikon (11)
Stainless Steel (3)
Stål (7)
Merke
Blue Line (1)
CalExotics (3)
Charmed (2)
Doc Johnson (4)
E-stim Systems (1)
Electroshock (1)
expired_Shots Pumped (1)
expired_Twist And Suck (1)
Fantasy For Her (5)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (5)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (2)
Kiotos (1)
Master Series (15)
Mister B (3)
Mistress (1)
Mystim (1)
Nipplettes (2)
Obaie (5)
Ouch! (3)
Pumped (4)
Rimba (2)
Sex & Mischief (1)
Size Matters (2)
Taboom (1)
Tom of Finland (1)
Überlube (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (7)
Vis alle 83 produkter
Du har sett 42 av 83 produkter
Vis flere

Pirringsutstyr til kinky stimulering

Pirrende stimulering av dine erogene soner

På denne siden har vi samlet alt av pirringsutstyr til kinky leker. Mange av produktene kan benyttes i eget selskap, men egner seg også til felles lek. Kategorien inneholder blant annet forskjellige slags klemmer, som kan brukes flere steder på kroppen og av begge kjønn. Vi har for eksempel et stort utvalg av brystklemmer til både ham og henne, som gir en pirrende sensasjon i brystvortene.

Et annet pirrende redskap du finner her i kategorien er pumper. Denne type pirringsutstyr øker blodgjennomstrømningen og følsomheten i de anvendte områdene. Til kvinner tilbyr vi blant annet pumper til bryster, vagina og klitoris, mens utvalget til menn består av pumper til brystvorter. Pensipumper finner du i egen kategori for menn.

Vi har også en rekke sugekopper i sortimentet. Sugekopper fungerer på noenlunde samme måte som pumper, og gir en intens og til dels smertefull stimulering. De danner nemlig et vakuum som gjør huden mer følsom, slik at enhver berøring blir mer pirrende. Vi har sugekopper til både bryster, brystvorter og anus i sortimentet vårt.

Pirringsutstyr til alle erfaringsnivåer

Har du erfaring med pirringsutstyr fra før eller er du jakt etter ditt første kinky leketøy? Uansett om du er erfaren eller uerfaren med denne form for stimulering, så finner du garantert noe som kan gi deg en pirrende opplevelse her på siden. Du kan dessuten justere intensiteten og styrken på mange av produktene, så du kan tilpasse stimuleringen gradvis til ditt erfaringsnivå.

Hvis du vil vite mer om et enkelt produkt, kan du klikke deg inn på produktet og lese beskrivelsen av det. Hvis du er spesielt interessert i produktets tekniske spesifikasjoner, finner du denne informasjonen under fanebladet “Detaljer” på samme side. Ved å lese deg opp på produktet, kan du være sikker på at du tar det riktige valget når du kjøper et pirringsutstyr.

Noen av produktene i denne kategorien kan kanskje virke litt skremmende hvis man ikke har erfaring med pirringsutstyr fra før. Men det er ingen grunn til å la seg avskrekke. Den slags kinky stimulering som man kan få med klemmer, pumper og sugekopper, kan nemlig være helt utsøkt.

Kinky redskaper til hele folket

Produktene på denne siden er en del av vår store fetish-kategori, som inneholder alt av BDSM-utstyr til både menn, kvinner og par. Pirringsutstyr er en vesentlig del av BDSM-sjangeren og retter seg særlig mot dem som er interessert i SM, altså sadisme og masochisme. Det kan selvfølgelig også inngå i bondage- og dominansleker, men det behøver det ikke nødvendigvis.

Pirringsutstyr forbindes med SM fordi det ofte brukes til å påføre smerte, i større eller mindre grad. Men det er viktig å understreke at smerten er en kilde til nytelse, og at denne slags redskaper derfor kan ses på som nytelsesverktøy, i likhet med andre typer sexleketøy.

Det betyr derimot ikke at pirringsutstyr kun kan brukes til å påføre smerte. Pumper og sugekopper gir som regel en intens følelse, men behøver ikke å oppleves som smertefullt. Følelsen av vakuumet eller trykket som oppstår kan dessuten variere i intensitet, avhengig av hvor lenge man bruker pumpen eller sugekoppen, og hvor kraftig vakuumet eller trykket er. Du er altså opp til deg hvordan du vil at stimuleringen skal være, så du får mest mulig glede ut av ditt redskap.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no