TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Amorino Vibrator var 1

Fun Factory Amorino Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Fun Factory Amorino Vibrator er perfekt for deg som er på jakt etter din første dildovibrator, og deg som ikke ønsker for fyldig, men en pirrende stimulasjon. Amorino er beskjeden i størrelsen som gjør den velegnet for deg som ikke har så mye erfaring med sexleketøy.

I tillegg er den lett å kontrollere og med hele 12 ulike vibrasjonsmuligheter er det garantert en vibrasjon som passer for deg. De to innvendige motorene gjør Fun Factory Amorino til et svært stimulerende og nytelsesfull bekjentskap. Som noe helt unikt kommer Fun Factory Amorino Vibrator med et gult stimuleringsbånd. Når båndet sitter på stimulerer det kjønnsleppene med pirrende vibrasjoner mens selve dildovibratoren stimulerer klitoris og skjedeinngangen. Fun Factory Amorino Vibrator kan også brukes til innvendig stimulering, hvor du samtidig blir stimulert mot klitoris. Vær oppmerksom på at det gule silikonbåndet skal tas av før du benytter den til innvendig stimuli.  Fun Factory Amorino Vibrator er svært brukervennlig: Du skrur på vibratoren med FUN-knappen, og så er du i gang. Du skrifter mellom vibrasjonene med pluss- og minus-knappene, og hold FUN-knappen inne for å bruke funksjonen for lyn-slå av. Fun Factory Amorino er oppladbar og skal derfor lades opp før bruk. Lader følger med. Vibratoren er også 100 % vanntett, så det er enkelt å vaske den, og den kan selvfølgelig også nytes i dusjen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Erotikk
FornųydViggo - 26. sep. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful