Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Sundaze G-punktspulsator var 1

Fun Factory Sundaze G-punktspulsator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Sundaze G-punktspulsator er for deg som både ønsker å oppleve gleden av dype G-punktsorgasmer og intense klitorisorgasmer.

Den unike pulsatoren er utstyrt med en ny teknologi som tar orgasmene dine til helt nye høyder. Den vibrerer ikke bare som du er vant til med klassiske vibratorer. Sundaze har nye, stimulerende mønstre, og kjærtegner deg med sine rumlende, pulserende og nærmest prikkende bevegelser. Og du kan selvfølgelig justere styrken og hastigheten på samtlige mønstre.

Ta deg god tid og eksperimenter med alle de 11 innstillingene. Med så mange valgmuligheter, finner du alltid en innstilling som matcher humøret ditt og lystene.

Med Sundaze får du et sexleketøy som kan brukes til å stimulere G-punktet, klitoris og ditt myke indre. Bruk for eksempel en pute eller to til å holde Sundaze på plass, så du slipper å bruke hendene, og la den kurvede spissen massere G-punktet ditt med støtende bevegelser. Hvis du i stedet vil jakte pirrende klitorisorgasmer, er det den flate siden av spissen du skal konsentrere deg om.

Uansett hvilken orgasme du har i kikkerten, kan du være sikker på at ingen vil høre dine frekke eskapader. Sundaze er nemlig utrolig stillegående. Den har dessuten en hard kjerne og fløyelsmykt ytre i behagelig silikon.

Med sitt gjennomførte design er Sundaze perfekt for deg som ønsker å bli tilfredsstilt på flere ulike måter. Pulsatoren er vanntett og lades opp med den tilhørende USB-kabelen, så den alltid ligger klar til deg. Med en diskret oppbevaringspose og reiselås kan du også ta den med deg på eventyr utenfor soverommet.

Alle produkter fra Fun Factory er designet og produsert i Tyskland.

NB! Fun Factory Sundaze er ikke egnet for personer med pacemakere.

MerkeFun Factory
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)17.5
Innførbar lengde (cm)10.2
Diameter (cm)3.8
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)180
Vibrasjonshastigher11
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Nederlandsk, Kinesisk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Polsk, Norsk, Tysk , Dansk, Russisk, Svensk, Finsk, Japansk
SKU23516
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ųnsker å
Jeanett - 17. may. 2021
Jeg gledet meg veldig til å få en G-punkt orgasme, men jeg lyktes dessverre ikke. Jeg kan lett få klitorisorgasme, og hadde derfor gledet meg utrolig mye til å oppleve en "ny" form for orgasme. Jeg håper jeg vil lykkes, det ville vęrt fantastisk.
0
Du vil ikke legge den bort
Kjeks - 15. oct. 2020
Jeg har ikke problemer med orgasmer, men det gir bedre og lengre varige orgasmer der du kan kjenne det ut i hver nerveende. Rett og slett så fantastisk. Absolutt verdt kjųpet. Ville vęrt en flott gave.
0
10 ?
Anja - 25. dec. 2019
OMG OMG OMG! Måtte rett og slett kjųpe denne i håp om å få min fųrste G-punkt orgasme, og yeeeeeeeeeeeeeeeees takk. Puten var akkurat det som skulle til. Åååååå for en vill og voldelig G-punktsorgasme jeg fikk. Den kraftigste og mest intense til dags dato. Det var ubeskrivelig??? Så nå sender den meg inn i den syvende himmel hver natt ... maks 5 min, så eksploderer jeg. Åhhhh jeg er forelsket, så jenter, kjųp kjųp kjųp kjųp
0
Oh wow!
Eve - 24. apr. 2021
Jeg har hatt lyst til å prųve pulsatoren lenge, men på grunn av prisen har den forblitt en drųm. Nå, men på grunn av rabatten, bestemte jeg meg for å bestille produktet, og ja det var verdt det! Jeg har bare prųvd produktet én gang, men for fųrste gang på evigheter fųlte jeg meg virkelig fornųyd etter en sexųkt alene. Dette vil definitivt gi deg mye variasjon både når du er alene og med partneren din. Produket er av hųy kvalitet og materialet fųles fantastisk på huden. Anbefales!
0
Jeg anbefaler ikke
Anonymous - 2. jan. 2022
Den var så liten at du ikke engang rørte ved noe. Vibrasjonene og smellene var ikke noe spektakulært. De fleste girene var ikke noe å skrive hjem om. Jeg kjøpte den faktisk på grunn av lovordene jeg leste. For hva den var og hva den produserte, var prisen helt vanvittig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful