Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Furry Fantasy Red Fox Tail Butt Plug var 1

Furry Fantasy Red Fox Tail Butt Plug

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du en foxy lady? Med Furry Fantasy Red Fox Tail Butt Plug kan du forføre partneren din med en flott analplugg i stål med en hale av falsk revepels.  Analpluggen er perfekt til frekke og forførende dominansleker, hvor en av dere lar seg underkaste. Analpluggen er laget i stål, gir deg en deilig tyngde og fyller deg godt ut. Den har en myk kunstpelshale du kan kjertegne eller pirre partneren din med. Halen er også velegnet til alle typer kinky rollespill.   Den elegante stålpluggen måler 8 cm, og er 3,4 cm i diameter. Det følger med en diskré svart oppbevaringspose.

MerkeFurry Fantasy
Produkt vekt (g)55
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)78
Innførbar lengde (cm)6
Diameter (cm)3.4
Bredde (cm)3.4
PrimærmaterialeStål
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU20954
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spennende og kinky!
Scout - 3. jan. 2023
Jeg var veldig nysgjerrig på å prøve en haleplugg, og bestilte denne fordi jeg likte lengden og fargen på halen og fordi jeg ikke hadde prøvd en stålplugg før. Jeg ventet i spenning og leveringen kunne ikke gå fort nok. Da jeg fikk den, prøvde jeg den med én gang jeg kom hjem. Jeg har ganske mye erfaring med anal lek fra før og pluggen som har en diameter på 3,5 cm var enkel å føre inn bak. Formen og følelsen av stål var helt nytt for meg og ga en deilig følelse. Selv om jeg er vant til en del større analleker sitter den veldig godt og følelsen av å ha den inne er bra. Anbefales til dem som vil tilføre hverdagen litt krydder.
Frekk!
Oppdageren - 26. jun. 2021
Nydelig hale som er veldig naturtro. Har en skikkelig god lengde og er av god kvalitet og deilig å ta på. Selve pluggen har en stųrrelse som passer for nybegynnere, den sitter som den skal, uten å vęre for liten slik at den detter ut.
0
FANTASTISK
John Petersen - 26. dec. 2020
Konen ELSKER å bruke den på meg! Det plystrer og krydrer rett og slett så fint, og jeg fųler meg som en skikkelig rev;)! Kjųp den til mennene dine, de vil elske den!
0
nydelig hale!
Sexy dame - 20. apr. 2020
Skikkelig fin buttplugg, dessverre var halen så lang på meg at jeg endte opp med å kutte noen gode cm av, så sydde jeg en hvit pelssmokk på enden, og gjorde resten av pelsen til et par sųte reveųrer .
0
Morsomt og frekt
Stephen - 14. dec. 2019
Som adventsgave til kvinnen. Den beste gaven. Det var morsomt, frekt og deilig for oss begge. Stųrrelsen og kvaliteten på pluggen og halen er passende.
0
Jo jooo
Frųken G - 4. dec. 2019
Ganske fin stųrrelse butt plug. Lengden på halen er også fin og lang, det er et pluss! Selve 'pelsen' er også ganske fin, men IKKE luftig nok, og ligner ikke så veldig på den på bildet. Men elsker primal-lek og det er en hale ganske frekt ;-).
0
Alt det morsomme
Anonymous - 10. dec. 2021
Jeg måtte prøve denne, og den er perfekt for frekk lek.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Produktanmeldelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er den andre vi har kjøpt, den første var veldig populær, så vi kjøpte en til for å ha flere valgmuligheter.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Rumpeplugg med lang hale
Anonymous - 9. sep. 2022
En utrolig deilig følelse å ha på seg dette produktet Er veldig deilig Jeg elsker det
Maskinoversettelse fra sinful.se
Halen er litt for lang, og pluggen er for liten for meg, men jeg er fortsatt fornøyd.
Anonymous - 13. mar. 2024
Halen er ikke så fluffy som på bildet. Men jeg tror det bare er fordi de som tok bildet sørget for å fikse pelsen slik at den så så bra ut som mulig. Selv om den ikke er like fin som på bildet, synes jeg likevel den ser ganske bra ut. Det føles imidlertid som om halen er for lang for meg: Lengden gjør det mer i veien synes jeg. Selve buttpluggen er også ganske liten, noe som gjør den veldig enkel for nybegynnere å bruke, men for meg personlig synes jeg den er for liten, og den kan trekkes ut mye lettere enn jeg hadde håpet på grunn av det (ikke bekymre deg; det er ikke veldig lett å trekke den ut eller noe. En gjetning (siden jeg ikke kommer til å sette den inn bare for å gjøre denne anmeldelsen) er at du kan trekke med omtrent 1-2 kg kraft for å trekke den ut hvis du er helt avslappet. Hvis du strammer vommen, er det mye vanskeligere). Jeg liker at den er laget av aluminium, fordi det materialet leder varme veldig godt, noe som, som en annen anmelder skrev, gir en deilig varmende følelse. Aluminium er også lett å rengjøre. Men du må selvfølgelig passe på at du ikke bruker rengjøringsmiddelet på pelsen som er veldig nær pluggen, noe som kan være litt vanskelig. Det jeg ikke hadde forventet, var at halen kom i en ganske god oppbevaringspose i svart stoff. Tatt i betraktning prisen på denne halen i forhold til de andre halene, synes jeg dette produktet var verdt prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful