TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Analplugg

En analplugg (eller buttplugg) er et svært populært og mye brukt sexleketøy og en perfekt introduksjon til analstimuli. Analpluggen er utformet med en stor base, som sikrer at pluggen ikke dyttes for langt inn. Vi har analplugger i alle former og farger, både for nybegynnere og erfarne brukere. Er du uerfaren med bruk av analplugger anbefaler vi å starte med en av de mindre modellene.

Analplugg - Få et bedre sexliv med anal stimuli

Derfor skal du ha en analplugg

Går du og tenker på å introdusere partneren din for analstimuli, eller drømmer du om en ekstra pirrende dimensjon til onaniopplevelsen? Så vil en analplugg definitivt være noe for deg. Med en analplugg blir du nemlig stimulert i området i og rundt anus, og får aktivert enda flere erogene soner enn hvis du "kun" fokuserer stimuleringen på klitoris eller i skjeden. Veldig mange kvinner opplever at de får enda dypere orgasmer når de får anal stimuli under samleie - uansett om det er ved analsex eller ved hjelp av en plugg. Om vi tar en titt på den menneskelige anatomien, er det tydelig å se hvorfor alle bør eie en analplugg. Rundt anusåpningen, og inne i selve anus, finnes det utrolig mange nerver og nerveender som er utrolig sensitive for berøring. Når du stimulerer disse nervene, vil det både kjennes ekstra følsomt og svært pirrende på samme tid. Du kan med fordel bruke en analplugg under samleie, fordi den vil stimulere deg i takt med din partners støt. Lekemulighetene er mange, og det er derfor ingen grunn til å gå glipp av masse deilig seksuell nytelse. Og er du ekstra leken, finnes de i alle regnbuens farger, og med utsmykninger som krystaller og buttplugg med hale. I vårt store utvalg av analplugger finner du både noe for nybegynnere, lett øvede og for ekspertene.

Analplugg eller buttplug?

Er det egentlig forskjell på en analplugg og en buttplug? Nei - det er absolutt ingen forskjell. Kjært barn har mange navn, og leketøy for anal stimulering er en av de mest populære sexleketøyene på markedet. Innenfor de seneste år har flere og flere fått øynene opp for analstimuli, både single og par. Det finnes derfor et stort utvalg av forskjellige anale leketøy - heldigvis. For uansett om du foretrekker en enkel plugg eller en analstimulator med vibrasjoner, har vi noe for din smak. Velger du en vibrerede variant, kan du ta en titt på fjenstyrt sexleketøy, sånn at du kan styre herligheten på avstand.  Er du helt ny innenfor analstimuli, er det en god idé å starte med en analplugg. Disse er i bunn og grunn noen av de enkleste sexleketøyene som finnes, og velger du en liten en i første omgang, er det ikke intimiderende for hverken deg eller partneren din. Både som nybegynner og lett øvet er det diameteren du skal være oppmerksom på: Jo større diameteren er - jo fyldigere stimulering vil den gi. Kjøper du en med en liten diameter, er den enkel å føre inn og ta ut. Den vil dessuten ikke føles så intens, som en større plugg vil, men likevel gi deg en herlig form for nytelse.

Noe for enhver smak

Analplugger finnes i alle former, farger, størrelser og materialer. Vil du ha en plugg i medisinsk silikon med en silkemyk overflate? Eller foretrekker du noe hardere, som stål og glass? Avhengig av hva du velger, en helt glatt eller en med riller, eller i forskjellige materialer, vil det gi forskjellig stimulering. Felles for dem alle, er at de alle har en stopper eller en fot. Det betyr at du trygt og rolig kan bruke pluggen, og samtidig være sikker på at den ikke forsvinner lengre opp enn den skal. Jo mer avslappet du er når du leker med anale sexleketøy, jo bedre og mer behagelig vil opplevelsen bli. Hvis du er i tvil om hvilken nettopp du bør velge, kan du alltid ringe eller skrive til vår kundeservice. Vi sitter klar til å veilede og rådgi deg, så du får den best mulige opplevelsen når du skal eksperimentere med analstimuli. Når du har en analplugg som passer perfekt til dine behov og smak, får du også den beste opplevelsen - og det vil vi gjerne sikre at du får.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful