Buttplug med hale

Tilfør et helt nytt element til anallekene med en buttplug med hale. Her i kategorien finner du et stort utvalg av pelskledde analplugger som garantert vil sprite opp rollespillet. Gå inn i rollen som kanin, rev eller ditt “spirit animal”, og kjenn hvordan pluggen stimulerer ditt indre mens dere leker. Gå på oppdagelse i vårt store utvalg nedenfor og finn din favoritt.

Buttplug med hale - utsmykk bakdøren din

Hva er en buttplug med hale?

En buttplug med hale er akkurat det du tror det er: en anaplugg med en hale festet til enden. Det kan kanskje høres litt merkelig ut hvis du ikke har støtt på denne type analleketøy før, men det er faktisk mange som liker å sprite opp soveromslekene med det dekorative leketøyet. For i motsetning til en vanlig analplugg, som kun har til formål å stimulere ditt indre, gir en buttplug med hale deg både intens analstimulering og et eksotisk look som garantert vil få partneren din i fyr og flamme. Med en hale hengende fra bakdøren din, vil din dyriske og primitive side straks komme frem, og du og partneren din kan dermed se frem til en ekstra vill omgang i sengen.

Hvis du vil gå enda dypere inn i rollen din, enten det er som kanin, rev eller noe helt annet, har vi også diverse sett som både inneholder en buttplug med hale og et par ører. Med et komplett kostyme blir det enda lettere å tre inn i rollen, og det vil heller ikke herske noen tvil om hvilket dyr du skal forestille. Hvis du derimot ikke ønsker å spille et dyr, men bare synes det er morsomt med noe som henger ned fra rumpa, og som partneren din kan gripe tak i når dere leker, er en buttplug med hale alt du trenger. Det er nemlig ikke sånn at plugger med hale kun er for dem som liker å eksperimentere med rollespill. De kan også inngå i “vanlige” analleker, og kan brukes av alle - uansett kjønn.

Hvilken tail butt blug bør du velge?

Det finnes altså mange forskjellige slags buttplugs, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken du bør velge. Det som kan gjøre valget litt lettere, er å vurdere hvilken størrelse du vil at pluggen skal ha og hvordan du vil at halen skal se ut. Når det gjelder størrelsen på pluggen, er det viktig at du velger en tail butt plug som passer til ditt erfaringsnivå. Hvis du ikke har erfaring med anaplugger fra før, er det lurt å velge en modell med en litt mindre størrelse og slankere form. Hvis du derimot har erfaring fra tidligere med denne type leketøy, bør du sørge for å velge en variant som ikke er for liten for din smak. Ellers vil din tail butt plug nemlig kun være til pynt, og du vil ikke få den tilfredsstillende følelsen av fyldig analstimulering som du er vant til.

Halens utforming er derimot en annen sak. Den kan være så stor som bare det, uavhengig av om du har lite eller mye erfaring med analstimulering fra før. Det du dog bør overveie når du skal kjøpe en tail butt plug, er om du synes det er greit at den henger ned mellom benene dine, som de lengre modellene jo vil, eller om du foretrekker at den sitter godt plantet mellom rumpeballene dine, slik som de med kortere hale gjør. En annen ting du selvfølgelig også bør tenke over, er hvordan du vil at halen skal se ut. Hvis du vil etterligne en ekte hale, vil en modell med naturlige farger nok være å foretrekke, mens hvis du er mer opptatt av at stjerten skal være deilig å ta på eller ha et festlig uttrykk, vil en av pluggene med en fargerik hale eller pjuskete form i stedet være noe for deg.

Sprit opp rollespillet med en analplugg med hale

Er du og partneren din glad i å opptre i soverommet? Synes dere at det er spennende å spille andre enn dere selv, og hele tiden finne på nye karakterer som dere utlever erotiske fantasier med? I så fall er en anaplugg med hale et opplagt rekvisitt til rollespillslekene deres. Det er enkelt å leke at man er annen person uten et kostyme. Men når du skal leke at du er et dyr, hjelper en analplugg med hale, og eventuelt et par ører, deg langt på vei. Når du først har fått pluggen på plass, gjenstår det bare å innta en passende posisjon (for eksempel på alle fire) og så vente på at partneren din skal tre inn av døren - med mindre hun eller han allerede ligger og venter på deg.

Hvis rollespill derimot ikke er noe for dere, behøver det ikke å bety at dere ikke kan få glede av en analplugg med hale. For, som vi nevnte tidligere, er pluggen et stimulerende analleketøy, og halen kan både føles pirrende mot huden og gjøre bakdøren din enda mer appellerende for partneren din. Den kan dermed gjøre anallekene ekstra spennende, så dere får mest mulig nytelse ut av de seksuelle opplevelsene. Men hvis en analplugg med hale ikke er det dere er på jakt etter, har vi en rekke andre sexleketøy og erotiske tilbehør i vår nettbutikk som kan hjelpe dere med å sprite opp sexlivet. Vi har noe for enhver smak, så dere vil garantert finne noe blant våre virtuelle hyller som tilfredsstiller nettopp deres ønsker og behov.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no