Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icicles No 24 Glass Dildo var 1

Icicles No 24 Glass Dildo

Relaterte produkter
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 729,00kr 583,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Icicles No 24 er en rosa glassdildo, som har en to forskjellige sider. Den ene siden er med nupper og den andre har riller, som stimulerer deg ved inn/ut bevegelser. Dildoen er formet som er tunge, som har en liten runding i enden, slik at den er enkel å styre. Dildoen rengjøres i varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring, eller du kan legge den i oppvaskmaskinen.

Hvis du ønsker en annen opplevelse med din Icicles Dildo, kan du kjøle- eller varme den i vannbad. Dildoen må ikke legges i fryseren! Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før den brukes intimt.  

MerkeIcicles
Produkt vekt (g)245
Full lengde (cm)15.3
Innførbar lengde (cm)10
Diameter (cm)3.2
Bredde (cm)3.2
Omkrets (cm)9.9
PrimærmaterialeGlass
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11071
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
FANTASTISK
Molly - 22. jul. 2021
Helt fantastisk opplevelse. Skikkelig sexy kvalitet og lett å "veilede" produktet på grunn av krumningen i bunnen, hvor du med fordel kan plassere en finger i bulken. Jeg hadde ikke forventet at produktet skulle vęre så bra for stimuli av g-punktet, men jeg må bare si at den svake krumningen og knoppene utgjųr hele forskjellen!
0
fin og funksjonell
ina_k - 16. jun. 2021
Et veldig vakkert leketųy som du vil komme til å vise fram. Dette er min fųrste erfaring med glassdildoer, og den eneste ulempen er hvor utrolig hardt sexleketųyet er. Men det er jo ikke noe å bekymre seg over. Jeg var usikker på stųtene, om de ville fungere for meg eller ikke. Men jeg har bare gode ting å si om dem :) Garantert et utmerket kjųp for de som elsker glassleker.
0
Wow!
Kata - 13. feb. 2021
Mannen min foreslo at jeg skulle bestille denne, og jeg var litt skeptisk til formen og ujevnhetene, men mine fordommer var helt feil! Den ble en favoritt med én gang. Ujevnhetene gjųr ikke fryktelig vondt, i motsetning til andre sexleker med ujevnheter. I stedet vil disse ujevnhetene massere deg på akkurat riktig måte. Mannen min likte også når jeg brukte den til å erte penis hans: stųtene masserte ham på "riktig måte".
0
Uskarpt bilde!
Karin - 31. jan. 2020
Det er ikke synlig på bildet, men siden med piggene har en bred fordypning i midten (som en tunge) som gjųr hele dildoen mer flat enn rund. Formen og de store knottene gjųr den stųrre og vanskeligere å sette inn enn jeg forventet, til tross for bruk av glidemiddel; Jeg måtte prųve noen ganger og bruke fingrene mye fųr jeg kunne presse den inn mer enn et par centimeter. Jeg synes også piggene er litt ubehagelige mot underlivsbenet fordi de er så store og harde. Den er imidlertid utrolig vakker og godt laget og avhengig av hvor stort skaft du er vant til er det ingen problemer. Forhųyningene gjųr også begge sider behagelige å gni mot klitoris, og den er behagelig å holde i hånden og lett å få holde rundt. Skal nok fortsette å eksperimentere og se om jeg kan komme meg bedre videre med det. Synd vinkelen på bildet skjuler formen!
0
Vakkert, men
Anonymous - 4. jan. 2022
Det er kanskje det peneste leketøyet jeg eier, men ellers ble jeg ikke tiltrukket av den. En av mine tidligere favorittdildoer er også en glassdildo, så jeg bestemte meg for å prøve denne på grunn av lovordene den hadde fått, men jeg var ikke imponert over formen, selv om størrelsen var akkurat passe. Og jeg hadde lest anmeldelser der anmelderne enten likte den eller syntes den var litt smertefull på grunn av de såkalte knokene, og jeg er en av de smertefulle personene. Så selv om den har fått mye ros, må jeg nok en gang si at den ikke alltid passer for alle.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
X
Anonymous - 13. mar. 2024
En fin avveksling
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakker og funksjonell.
Anonymous - 8. dec. 2018
Ekstremt vakker, det er som et godteri! Den kom i en pakke av god kvalitet og godt beskyttet, så jeg trengte ikke å bekymre meg for at den skulle bli ødelagt på postkontoret. Den var ikke helt så stor som jeg hadde håpet, men designet er så godt utført at jeg ikke trenger noe mer enn det. I begynnelsen måtte jeg lære meg litt, for det er veldig lett å trykke for mye på frontveggen slik at det gjør vondt, knokene kjenner det virkelig. Dette ble en umiddelbar favoritt, og den kommer til å bli flittig brukt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Overgikk forventningene
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er litt vanskelig seksuelt, og det pleier å være mye jobb og smertefullt å få orgasme, selv om man har lyst. Men denne tingen har gjort livet så mye enklere. Akkurat passe størrelse for meg (som en hanske!), og knokene sitter på perfekte steder. Første gang jeg bestemte meg for å sette en venn i en branntest og teste det kaldt (vanligvis ikke en suksess) og bingo, jeg gjorde det. Fin, enkel å bruke og holde ren. Ikke noe dårlig å si, egentlig!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
UFF
Anonymous - 13. mar. 2024
Må oppleves, for en fryd
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful