Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Pink var 1

Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Pink

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 679,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ami av Je Joue er et luksuriøst sett med 3 myke og komfortable vaginakuler utviklet i samarbeid med sexeksperter. Det er et uunnværlig produkt for alle kvinner, uansett alder. Ved å bruke vaginakulene toner du bekkenbunnsmusklene dine, øker din seksuelle følsomhet og forbedrer din seksuell nytelse. Bekkenbunnstrening anbefales av både jordmødre, sexologer og gynekologer.   Alle tre kuler er utstyrt med en metallkule innvendig, som beveger seg lett når du bruker den. For å holde Ami vaginakulen fast, blir du "tvunget" til å knipe sammen rundt kulen, og på den måten trener du bekkenbunnen sund og sterk. Samtidig vil du oppleve at sexlysten med tiden blir større og orgasmene kraftigere.

Settet består av 3 ulike kuler:   Ami 1 er en stor og lett enkel kule. Pefekt for begynnere.   Ami 2 er en medium stor kule som er like myk, men noe tyngre enn Ami 1. Ami 2 er perfekt hvis du synes det var for lett med Ami 1.   Ami 3 er en liten og tung dobbeltkule, perfekt for den viderekomne brukeren.   Når du skal lave knipeøvelser, er det viktig at du slapper godt av. Du skal starte med å knipe bakfra ved anus-inngangen, langsomt bevege deg frem mot skjedemusklene og til slutt forsøke å trekke navlen inn mot ryggen. Gjør øvelsene i ca. 5 min. om gangen. Husk å holde små pauser, hvis du trenger det.

Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel ved innføring av kulene.   Vaginakulene har en streng festet til seg som gjør det enkelt å dra dem ut.   Start i liggende eller sittende stilling, ved bruk av kulene, om du er uerfaren med vaginakuler. Når du er sterk nok, kan du begynne å gå rundt, vaske huset, gjøre unna handleturen og styrke bekkenbunnsmuskulaturen din samtidig.

MerkeJe Joue
Full lengde (cm)11.1 | 15.5 | 14.5
Innførbar lengde (cm)3.6 | 8 | 7
Diameter (cm)3.7 | 3.2 | 2.7
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Engelsk
SKU20826
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker!
Julie - 12. nov. 2020
Kulene virker og bekkenbunnen strammes
0
Godt med et sett med forskjellige kuler
Anki - 24. apr. 2020
Veldig fint materiale og fųles luksuriųst. Etter tre barn var bekkenbunnstrening sårt tiltrengt. Heldigvis bestilte jeg settet og ikke de enkelte kegelkulene, ellers hadde jeg definitivt bestilt feil. Treningen gikk raskt, bare 3-4 dager, og jeg klarte å holde på de tyngste ballene hele dagen. Så tipset er å bestille tyngre enn du tror du trenger. Jeg skal se etter en tyngre og mindre variant. Trener også mer enn bare bekkenbunnstrening.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful