TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Svart var 1

Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Svart

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 549,00kr 494,10
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Ami av Je Joue er et luksuriøst sett med 3 myke og komfortable vaginakuler utviklet i samarbeid med sexeksperter. Det er et uunnværlig produkt for alle kvinner, uansett alder. Ved å bruke vaginakulene toner du bekkenbunnsmusklene dine, øker din seksuelle følsomhet og forbedrer din seksuell nytelse. Bekkenbunnstrening anbefales av både jordmødre, sexologer og gynekologer.   Alle tre kuler er utstyrt med en metallkule innvendig, som beveger seg lett når du bruker den. For å holde Ami vaginakulen fast, blir du "tvunget" til å knipe sammen rundt kulen, og på den måten trener du bekkenbunnen sund og sterk. Samtidig vil du oppleve at sexlysten med tiden blir større og orgasmene kraftigere.

Settet består av 3 ulike kuler:   Ami 1 er en stor og lett enkel kule. Pefekt for begynnere.   Ami 2 er en medium stor kule som er like myk, men noe tyngre enn Ami 1. Ami 2 er perfekt hvis du synes det var for lett med Ami 1.   Ami 3 er en liten og tung dobbeltkule, perfekt for den viderekomne brukeren.    Når du skal lave knipeøvelser, er det viktig at du slapper godt av. Du skal starte med å knipe bakfra ved anus-inngangen, langsomt bevege deg frem mot skjedemusklene og til slutt forsøke å trekke navlen inn mot ryggen. Gjør øvelsene i ca. 5 min. om gangen. Husk å holde små pauser, hvis du trenger det.

Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel ved innføring av kulene. Vaginakulene har en streng festet til seg som gjør det enkelt å dra dem ut.    Start i liggende eller sittende stilling, ved bruk av kulene, om du er uerfaren med vaginakuler. Når du er sterk nok, kan du begynne å gå rundt, vaske huset, gjøre unna handleturen og styrke bekkenbunnsmuskulaturen din samtidig.

MerkeJe JoueFull lengde (cm)11.1 | 15.5 | 14.5Innførbar lengde (cm)3.6 | 8 | 7Diameter (cm)3.7 | 3.2 | 2.7PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Tysk SKU20827
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En ny tilværelse.
I starten synes jeg det var vanskelig og skulle holde ''tunga rett i munnen'', men etter en stund så gikk det ganske fort som en lek. Gikk heller ikke lange t... Les mer
*Trix* - 17. jun. 2020
Gode kuler til å trene bekkenbunnen med deilig materiale
Jeg har kun brukt den letteste ballen så langt, men den er laget av et fint materiale som er litt spenstig, så den er behagelig å fųre inn og ta ut. Snoren er l... Les mer
Carina - 5. dec. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful