Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. var 1

Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk.

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 629,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ami av Je Joue er et luksuriøst sett med 3 myke og komfortable vaginakuler. Det er et uunnværlig produkt for alle kvinner, uansett alder. Ved å bruke vaginakulene hjelper du å tone bekkenbunnsmusklene dine, øke din seksuelle følsomhet og forbedre din seksuell nytelse.   Ami er et 3-trinns system der hvert trinn - hver bekkenunnsball som er ulikt formet og med ulik tyngde- lar deg trene på en måte som passer ditt styrkenivå i bekkenbunnsmuskulaturen.   Ami 1 er en stor, myk og lett enkel ball. Den veier kun 47 g og er derfor pefekt for begynnere.   Ami 2 er en medium stor ball som er like myk, men noe tyngre (78 g) enn Ami 1. Ami 2 er perfekt hvis du synes det var for lett med Ami 1.   Ami 3 er en liten, hard og tung dobbeltball, perfekt for den viderekomne brukeren.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel ved innføring av kulene.   Vaginakulene har en streng festet til seg som gjør det enkelt å dra dem ut.   Start i liggende eller sittende stilling, ved bruk av kulene, om du er uerfaren med vaginakuler. Når du er sterk nok, kan du begynne å gå rundt, vaske huset, gjøre unna handleturen og styrke bekkenbunnsmuskulaturen din samtidig.

MerkeJe Joue
Full lengde (cm)11.1 | 15.5 | 14.5
Innførbar lengde (cm)3.6 | 8 | 7
Diameter (cm)3.7 | 3.2 | 2.7
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU10993
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fine å bruke over tid
Mollypolly - 9. may. 2020
Behagelig overflate. Fint med ulik vekt og størrelse på dem. Lett å innføre og ta ut.
Flott
Ditar - 20. aug. 2017
Kjempe fornøyd. Fin pakning og de virker greit.
Riktig avgjørelse
TH - 7. dec. 2019
Jeg var svært i tvil om jeg skulle kjøpe disse, men jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det. De er blitt brukt både før og etter en fødsel - før kunne jeg uten problemer bruke nr. 3 og nå er jeg så smått begynt på gjenopptrening og her fungerer det altså supert med de forskjellige størrelsene jeg kan virkelig merke at noe skjer :) Jeg synes at snoren av og til kan være irriterende. Ellers lekkert materiale, flott design og god utfordring når det trengs
0
Nytt for bekkenbunnstrening
C - 30. jun. 2020
Dette er fųrste gang jeg bruker 'utstyr' til bekkenbunnstrening, men jeg er utrolig fornųyd! Kulene er både pene, de fųles bra, kommer i en fin innpakning og kvaliteten er upåklagelig. Selv om jeg ikke har prųvd slik trening fųr, finnes det en guide med forskjellige ųvelser og det fungerte overraskende bra. Senere gikk jeg rundt med en av kulene og ble imponert over hvordan den stimulerer fra innsiden – det er ikke et leketųy å onanere med, men det gir definitivt lyst! Stor anbefaling herfra!
0
Usikker
Anonymous - 2. jun. 2021
Kulene er som tamponger, enkle å sette inn og trekke ut. Jeg er bare usikker på hvor nyttige de er, for når de først er satt inn, sitter de bare der og jeg glemmer dem helt. Det er ingen følelse av å måtte klemme automatisk eller noe sånt. Materialet er bra, de er enkle å bruke og ser ut til å være av høy kvalitet,
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Je joue ami
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig høy kvalitet og komfortabel. Et godt sett for nybegynnere. Anbefales på det sterkeste. Jeg visste ikke tilstanden til musklene, og med dette settet kan du teste tilstanden til musklene med en gang.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Le joue tyngste dobbeltkule
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte bare den tyngste dobbeltballen, men som tobarnsmor tror jeg at jeg overvurderte tilstanden min. Ballen er god å trene liggende, stående er den for tung å håndtere. Utseendet og følelsen er luksuriøst deilig, sammenlignet med resten. Nå er jeg på utkikk etter en lettere ball til å begynne med.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
50 forsøk
Anonymous - 13. mar. 2024
Du kan gjøre noe med dette, men la oss se hva en potensiell fremtidig partner har å si...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Knipsekuler
Anonymous - 13. mar. 2024
Totalt sett er jeg fornøyd med disse!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Luksus
Anonymous - 8. may. 2019
Kulene føles eksklusive og er enkle å bruke, etter min mening helt perfekte mål og vekter. Så mye bedre å kjøpe denne pakken med 3 enn å bare kjøpe 1, så du kan variere. Veldig fornøyd!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful