Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Je Joue Mimi Soft Clitoral Vibrator var 1

Je Joue Mimi Soft Clitoral Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 879,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La kompakte og diskrete Mimi Soft kjærtegne lystpunktene dine med sine lavfrekvente vibrasjoner som går fra forsiktig stimulering til dyp rumling.

Med Mimi får du 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre å leke med. Bruk tuppen av vibratoren til å stimulere klitoris målrettet, siden til å stimulere både kjønnsleppene og klitoris samtidig, eller den flate delen til å stimulere hele den ytre delen av kjønnsorganet.

Vibratoren har en deilig, glatt silikonoverflate med en myk tupp. For å få vibratoren til å gli uanstrengt over huden og gjøre hele opplevelsen enda mer nytelsesfull kan du smøre den inn med et vannbasert glidemiddel.

Mimi Soft er dessuten vanntett og kan derfor nytes i dusjen eller badekaret. Vibratoren leveres i en elegant liten oppbevaringsboks som også inneholder en USB-kabel til å lade produktet med.

Eksperttips! Hvis du har lyst til å dele Mimi Soft med partneren din kan du la den pirre mellomkjøttet hans, eller du kan la han styre vibratorens bevegelser på kroppen din.

MerkeJe Joue
Produkt vekt (g)65
Full lengde (cm)8.5
Diameter (cm)5
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher5
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Kinesisk, Tysk , Fransk, Spansk
SKU10966
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra produkt.
Chiligrizzly - 14. nov. 2022
Godt produkt. Kommer i en Fin eske, og den ser pen ut.
Nytelse på høyt nivå
Maton - 19. feb. 2022
Myk, fin å holde i! Lav støy og god vibrasjon
Fantastisk
PS - 22. oct. 2020
Elsker dette produktet! Funker veldig bra alene og enda bedre med partner. Super å bruke og når raskt målet (dette kommer fra noen som i alle år har hatt vanskelig for å få orgasme) :)
Super både alene og sammen med partner!
Amaranta - 1. oct. 2020
Dette er min andre av denne modellen klitorisvibrator. Min gamle måtte fornyes fordi den var blitt glemt igjen i senga. Da tror vi at kattene våre har fått tak i den og klort eller bitt på den, haha, for den var full av små hull i silikonen helt plutselig! Så da måtte vi jo av hygieniske og sikkerhetsmessige årsaker kjøpe en ny. Jeg valgte den i svart fordi den ser så elegant og nøytral ut. Siden jeg kjenner produktet fra før, kom det ingen overraskelser under bruk. Det er en kraftig liten sak som garanterer nytelse både alene og sammen med partner. Jeg vil si den er relativt stillegående også, med tanke på at en vibrator av natur lager en del lyd. Den er flat og fin sånn at man lett kan bruke den mens han (eller hun) er inne og "gjør sitt", i alle stillinger vi har prøvd, uten problemer. Den er også ganske brei sånn at den dekker et stort område, så slipper man å fokusere så mye på å "treffe" de riktige punktene mens man holder på. En kritikk er at den virker en del "billigere" bygd nå enn tidligere. Da jeg sammenliknet kunne jeg veldig tydelig se at området der knappene er plassert består av en mye billigere og lettere plast enn tidligere, og laderen føltes utrolig lett, tynn og skjør. Jeg er derfor redd for at holdbarheten ikke er like god på denne som min gamle som jobba like hardt for min nytelse i godt over 6 år. Men det får bare tiden vise! Den funker fint nå i alle fall, og er en hyppig gjest i senga vår. Anbefales!
Karantene must!
Elisabeth - 3. apr. 2020
Veldig fint design, liten og nett. Den ligger godt i hånden, og har kraftige vibreringen som fungerer like godt for nybegynnere som erfarne. Perfekt liten dings man lærer seg å elske. Tommel opp, orgasmegaranti! Pluss at den kan tas med i dusjen. Karantene must!
Orgasmegaranti!
Sofia - 25. dec. 2019
Fantastisk vibrator. Liten og diskre. Lett å ta med seg i veska og lang brukstid etter lading. Det beste kjøpet jeg har gjort!
Stille og gjør jobben sin
En dfab transperson - 21. aug. 2019
Dette er en stille vibrator, som er bra ettersom jeg bor i kollektiv. Den har sterke vibrasjoner i forhold til hvor stille den er, men jeg vil ikke beskrive dem som intense. For meg tar det litt tålmodighet, men det er verdt det. Hvis man vil ha mer intensitet ut av den, eller vil bruke den samtidig med en dildo så funker det fint å bruke tuppen av vibratoren mot klitoris.
Den beste vibratoren!
Sofie - 15. jul. 2019
Jeg har prøvd mange, men denne vibratoren får meg til målet hver eneste gang! Den er perfekt til reise, alene og med partner. ?????????? Fra meg!
Kraftigste minivibratoren
Katrine - 12. nov. 2018
Har testet meg gjennom mange klitorisvibratorer, og dette er den kraftigste jeg har funnet som både er trådløs og hendig i hånden. Godt materiale og rask å lade opp. Det er mange program å velge mellom, og nyoppladet skal det så vidt 2 av de første trinnene til for å få en orgasme. Den er også kjekk å bruke på begge kjønn til mye lek.
Kraftigste minivibratoren
Katrine - 12. nov. 2018
Har testet meg gjennom mange klitorisvibratorer, og dette er den kraftigste jeg har funnet som både er trådløs og hendig i hånden. Godt materiale og rask å lade opp. Det er mange program å velge mellom, og nyoppladet skal det så vidt 2 av de første trinnene til for å få en orgasme. Den er også kjekk å bruke på begge kjønn til mye lek.
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful