Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jelly Dildo Klar var 1

Jelly Dildo Klar

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Opplev en realistisk følelse med denne transparente og veldig fleksible gelédildoen. Dildoen er medium stor og kan brukes for både vaginal- og anal penetrering.   Bunnen av dildoen virker som en sugekopp, noe som gjør det mulig å bruke dildoen uten å bruke hendene dine. Fest den på gulvet, på en stol eller i dusjen og la deg bli stimulert i nye spennende stillinger. Det er bare fantasien som setter grenser.   Gelédildoen er spesielt ideell for deg som skal ha din første dildo.   Det myke og fleksible gelematerialet former seg etter din kropp og gir deg en meget realistisk opplevelse - spesielt om du bruker et glidemiddel i tilegg.   Er ikke Jelly dildoen helt hva du lette etter? Klikk her og finn en annen dildo i vårt store utvalg.

MerkeNMC
Produkt vekt (g)156
Full lengde (cm)12.8
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)3.7
Bredde (cm)3.7
PrimærmaterialePVC
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Russisk, Dansk, Spansk, Nederlandsk, Italiensk, Fransk, Tysk
SKU12521
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det lille ekstra.
Frk.kinky - 3. jan. 2018
Denne dildoen er fantastisk god under bruk ved anal lek alene eller med en partner. Den er ikke for stor og ikke for liten. Sugekoppen har godt feste og kan også brukes ved blowjob trening. Har brukt å festet den i dusjen når jeg var med partner å fått dobbelt glede når man var klemt opp mot dusjveggen med partneren framme og dildoen bakfra. Den er til å anbefalle og kjempe fornøyd da den var til slik en rimelig pris for timesvis med fornøyelse.
Nybegynner
Gluteus - 1. jan. 2017
Perfekt som førstegangs anal dildo. Veldig slank utførelse. Mykt behagelig materiale. Sugekopp kunne vært bedre
Bra for prisen
Frk.H - 23. jan. 2018
Veldig myk, fin stųrrelse. Den lukter imidlertid veldig syntetisk, noe som ųdelegger opplevelsen litt for meg. sugekoppen kunne godt ha vęrt litt stųrre.
0
God vinkel, god stųrrelse, for liten sugekopp
Mr. - 6. jan. 2018
Jeg absolutt elsker å bruke denne dildoen analt! Den treffer G-punktet mitt rimelig godt, og er stor nok til at det fyller, men gjųr ikke vondt. Den er faktisk behagelig nok til at den er så myk siden jeg ikke er supererfaren, men ser frem til å prųve noe litt fastere. Eneste minus er at sugekoppen ikke er fullt så sterk som jeg skulle ųnske.
0
Super herlig fųrstegangsdildo! ;)
Mr. Big D - 1. aug. 2017
Jeg og kjęresten hadde snakket om sexleketųy en stund og ble enige om at «greit nok etter 2,5 års forhold», da kunne man utforske litt for å krydre sexlivet. Jeg bestilte denne dildoen og hun var glad jeg hadde kjųpt den. Hun elsker den og den har blitt tatt godt i bruk og hun nyter formen og at den er så bevegelig som den er. Sugekoppen er et annet pluss i boken da den kan brukes flittig i badekaret. Eneste minus med denne dildoen er at lukten i begynnelsen er litt "sterk" Men hvis du ikke merker det under lek, så nyter du det! ;)
0
Mr.
Anonymous - 3. mar. 2015
Produktet er bra både for henne og meg. Supergøy å prøve nye ting. Det er et godt første skritt hvis du er usikker på størrelsen. 10-10
Maskinoversettelse fra sinful.se
Et godt førstegangsvalg...
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin og fleksibel og et godt valg for den som prøver for første gang og vil eksperimentere (takket være sugekoppen)!
Maskinoversettelse fra sinful.se
De beste dildoene for dusjen
Anonymous - 3. may. 2017
Elsker å bruke denne i dusjen, da sugepluggen fester seg veldig godt på 9/10 av alle overflater på badet. Akkurat passe stor og fin å pirre med når du bare setter inn toppen, som er tykkere enn resten. Ved raskere, gjentatt penetrering spretter kulene fint og gir fin friksjon. Settes pris på både analt og vaginalt. Supergøy å bruke både alene og i selskap!
Maskinoversettelse fra sinful.se
For nybegynnere
Anonymous - 6. feb. 2017
Flott til testing av bakevarer, men vanskelig å bruke for den erfarne. Materialet er mykt og matt, så glidemiddel er et must. For å gi et inntrykk av materialet: Det er matt nok til å suge opp støv og få dyrehår til å sette seg fast, og det er mykt nok til at jeg kunne tenke meg å tygge på det. Men det skal ikke fornekte leketøyet - det store hodet er flott å kjenne på, og den slanke kroppen gjør den lett å holde. Sugekoppbunnen gjør den veldig behagelig å bruke, og den kan brukes mange forskjellige steder i hjemmet. Den erfarne bør gå over til noe bredere og lengre for å nå nye høyder, men hvis du er nysgjerrig, bør du absolutt prøve denne - mye for pengene!
Maskinoversettelse fra sinful.se
G-punktsorgasme
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne til vaginal bruk fordi jeg ikke ville ha en gigantisk dildo. For meg er dette den perfekte størrelsen. Formen gjorde at jeg fikk min første g-punkt/fonteneorgasme uten å måtte berøre klitoris. Den eneste ulempen er at den er litt for kort. Basen ved pungen og sugekoppen blir altfor glatt under den første orgasmen, noe som gjør det vanskelig å trenge inn i deg selv med den. Hvis den hadde vært 3 cm lengre, hadde det vært lettere å gripe den. Materialet absorberer støv, men jeg synes overflaten har blitt mer matt med tiden. Dette er min absolutte favoritt!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful