Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Realistisk Dildo 20,3 cm var 1

Oversikt

Fyldig og autentisk, og en opplevelse utenom det vanlige. Denne dildoen fra King Cock er blitt designet med øye for enhver liten detalj. Den er håndlaget i USA, og produsenten har på alle måter skapt et kvalitetsprodukt. Produktets naturtro hode og fyldige skaft gir muligheten for å nyte denne dildoen fullt ut. King Cock dildoen er fremstillet i PVC, som gir en behagelig og myk overflate, samtidig som den bevarer den viktige fastheten, så du kan nyte målrettet stimuli. Den kraftige sugekoppbunnen er ideell til håndfri lek og muliggjør lek i alle mulige stillinger - sittende, stående og liggende. Det er kun fantasien som setter grenser. Med sine 20.3 cm i lengden, og 4.6 cm i diameter er King Cock perfekt for deg som ønsker en fyldig opplevelse. 100 % allergivennlig og 100 % ftalat- og latexfri. Vi anbefaler å benytte den sammen med en vannbasert glidekrem, for å gjøre din opplevelse enda mer behagelig.

MerkeKing Cock
Produkt vekt (g)375
Full lengde (cm)20.3
Innførbar lengde (cm)19
Diameter (cm)4.6
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14820
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
KING COCK
HCG23 - 29. jan. 2019
Jeg er meget fornøyd med denne dildoen er masse gøy spesielt for deepthroat / anal vil anbefale denne til de som er litt nysgjerrig på Anal.
Bra produkt stor størrelse og fint materiale, men litt sterk lukt.
Testet produkt - 25. jun. 2018
Jeg har nå kjøpt denne og den virket enorm når jeg tok den ut av esken. Den var veldig tykk og behagelig, men den hadde en rar lukt som ikke helt ville bort. På starten var den litt stor, men det vente jeg meg til raskt med Sinful anal lube, da skled den rett på plass og veldig behagelig. *Vil ikke anbefale for personer som ikke er erfarne med større leker!*
Den krever sin kappe / inngangshull
DildoQuest - 29. apr. 2018
fųrsteinntrykket var, i tillegg til stųrrelsen - jeg opplevde mindre tilbakeblikk fra tiden da penis fortsatt var ukjent for meg - vekten. Den er ganske tung, men med godt grep, en veldig delikat duft og noen fine detaljer i designet. Jeg oppdaget, som den innledende setningen antyder, at den var for stor; og jeg måtte, etter en god stund forspill og glidecreme, riktignok ville det forårsake skade på skjeden om jeg fortsatte å prųve å fullfųre penetrasjonen. Jeg oppdaget senere når den skulle kasseres, glansen hadde umiddelbart mistet glansen og hadde umiddelbart blitt skadet av fuktigheten (henholdsvis glidemiddel og rensemiddel). Her må jeg imidlertid stille meg uvitende, da jeg ikke rakk å se det i dagslys fra ny. Iht. designet på den svarte, må jeg skrive, ut fra nettbildet (opp mot det beige) ser dypt unaturlig ut.
0
Nydelig og silkeaktig
Yderen - 30. nov. 2017
Min til dato beste venn, den ser så flott ut når den er pakket ut, men den gled like fint inn, fųles superfin og kan brukes lenge.
0
Nydelig stor og naturlig
Frųken Cheerful - 22. nov. 2017
Virkelig nydelig og naturtro .. Du fylles godt ut med både lengde og tykkelse. Passer ikke som fųrste gang da den er stor og tykk, med mindre du er vant til en stor :) Angrer ikke på at jeg kjųpte den ;)
0
Produkt av god kvalitet, men
Anonymous - 13. mar. 2024
Et veldig godt kvalitetsprodukt med en veldig, veldig god struktur. Ifølge noen anmeldelser lukter produktet når du åpner det. Den eneste ulempen var at det ikke var noen oppbevaringslomme for å forhindre at støv samler seg på produktets gummimateriale.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Et fantastisk verktøy
Anonymous - 3. jul. 2023
Produkter av god kvalitet, behagelig materiale
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Det fungerer!
Anonymous - 3. may. 2021
Dette har vært en stor glede i sengen. Det tok litt tid for fruen å venne seg til størrelsen, men etter det har det vært en glede. Autentisk design med en god kurve. 6/5 hvis bare materialet var litt mykere.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fylt opp
Anonymous - 13. mar. 2024
Fylte meg opp, men kunne også hatt noen cm mer i lengden. Tykkelsen var perfekt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen er fin og når dypt, som de fleste gjør. Jeg liker den veldig godt, og hvis du fukter sugepluggen litt, fester den seg. Elsker den!
Maskinoversettelse fra sinful.se

King Cock Realistisk Dildo 20,3 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful