Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Late X Latex Catsuit med Lange Ermer var 1

Late X Latex Catsuit med Lange Ermer

Velg Størrelse:
S
M
L
XL
2XL
Størrelsesguide
Relaterte produkter
Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray 250 ml
kr 319,00
Inkl. mva.
kr 2 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Mangler du det frekke antrekket til den kommende fetish-festen, og er du vill etter latex? Da er denne særdeles sexy catsuit fra Late X akkurat noe for deg. 

Bruk det enkle og stilrene plagget sammen med et par høye stiletter, og du er klar til en kinky natt. 

Catsuiten er designet med lange bein og ermer, og er høy i halsen. Det er både glidelås i bunnen og fra kragen ned til navlen, som gir suiten ulike åpningsmuligheter. Den kan eksempelvis åpnes i skrittet, slik at det er fri adgang til frekk lek mens drakten stadig er lukket foran. 

Modellen har en svært tettsittende passform og vil følge kroppen som om den satt klistret på. Du kan med fordel bruke en dressing aid når du skal inn i det tettsittende plagget. 

Latex er 100 % naturmateriale og svært elastisk og fleksibelt, hvilket får det til å smyge seg perfekt rundt om kroppen. 

Vil du gjerne bevare latexens overflate som om den var ny, anbefaler vi at du pleier den med en latex-spray som tilfører både glans og elastisitet.

MerkeLate X
StørrelseS
PrimærmaterialeLateks
FargeSvart
VaskeanvisningHåndvask i kaldt vann med litt parfymefri sjampoengende, Tørkes hengende, Vi anbefaler å gi produktet litt glansbehandling etter tørking, Oppbevar på et mørkt sted
Språk på emballasjeDansk, Fransk, Tsjekkisk, Italiensk, Tysk , Russisk, Engelsk, Spansk, Nederlandsk
SKU17582
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra fit!
Mika - 9. nov. 2020
Meget komfortabelt, passer utmerket på mann 182høy, som også er tynn :) Litt stor i armene, men ellers helt perfect fit! Husk shining før bruk for ekstra fornøyelse!
Utrolig sexy!
Naughty pet - 19. sep. 2020
Anbefales på det sterkeste til alle latex elskere der ute. Den er deilig å ta på, sitter helt klistret til kroppen uten at det er ubehagelig på noen måte. Den er også veldig elastisk så den tilpasser seg kroppen og passer til de fleste. Bør kjøpes sammen med en dressing aid, ellers er den nesten umulig å få av og på. Anbefaler også latex spray så den blir skinnende blank, man ser forskjell umiddelbart!
Fy sųren! Virkelig fin og elegant catsuit :)
Frųken Tress - 27. sep. 2019
Fantastisk fin, elegant og sexy catsuit i virkelig god kvalitet. Den passer veldig fint. Kragen er superelegant, og det er ganske praktisk med glidelås mellom bena, så du trenger ikke ta av deg catsuiten for litt action;) Jeg stusser imidlertid litt på overarmene på ermene, som er litt slappe/lųse (det ser du faktisk på produktbildene om du ser etter). Det er litt sprųtt. Hadde vęrt bedre om de satt som malt på/ganske stramt som resten av catsuiten. Derfor har jeg kun gitt 4 av 5 stjerner til passformen (har gitt 5 av 5 stjerner på alt annet). Men så er det egentlig det eneste negative jeg har å si, for, holy moly, den er ellers helt perfekt! Det synes samboeren min også ;) Jeg vil også virkelig anbefale at du også kjųper en flaske latex dressing aid (et slags glidemiddel for hele kroppen), for det gjųr det tusen ganger lettere å ta den på og minimerer risikoen for å skade materialet – samt en en flaske lateksglans, som gir catsuiten det optimale nydelige skinnende utseendet og fremhever kroppsfasongen enda mer :)
0
Latex.
Lyydi - 23. mar. 2021
S-stųrrelsen er for stor – 160 cm lang. Bortkastet penger - jeg anbefaler ikke produktet. Ermene er alt for vide, dvs. de forblir lųse og ellers litt store, dvs. de er ikke stramme.
0
Catsuit.
Christoffer - 2. apr. 2018
Jeg elsker virkelig denne catsuiten i 100% latex :) Fųles så behagelig å ha på. Den er så fin og passformen er stram! : D Tusen takk for et flott produkt! :)
0
Vakker og sexy
Anonymous - 2. nov. 2023
Jeg bestilte en størrelse S og det ser veldig bra ut, passer fint bare på ermene kunne vært litt strammere. Har allerede hatt mye moro med den!
Maskinoversettelse fra sinful.nl
En herlighet for hele kroppen
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er som du forventer. Materialet er godt og gir glede over hele kroppen. Det eneste jeg ville ha likt bedre her er en lengre glidelås foran for å gjøre det lettere å ta av og på. I stedet åpner glidelåsen i de intime områdene akkurat nok til enhver aktivitet!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 4. sep. 2023
Jøss... Flott produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
perfekt
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful