Fetish Catsuits

Her har vi samlet hele vårt utvalg av forførende lakk-, wetlook- og latex-catsuits. Kjennetegnet ved en catsuit er ofte at overdelen og underdelen henger sammen, og hos oss finner du pirrende, vågale og gjennomsiktige varianter.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (4)
Nylon (21)
Polyamid (28)
Polyester (8)
Merke
Baci (1)
Black Level (1)
Cottelli Collection (5)
Fantasy Lingerie (2)
Fifty Shades of Grey (2)
Late X (4)
Le Désir (5)
Leg Avenue (2)
NO:XQSE (9)
Noir Handmade (3)
Nortie (4)
Obsessive (4)
Passion (7)
Penthouse (3)
René Rofé (2)
Rimba (1)
SvenJoyment (1)
Svenjoyment (1)
Vis alle 57 produkter
Du har sett 42 av 57 produkter
Vis flere

Fetish catsuit - sexy og forførende

Hva er en fetish catsuit?

For å gi en ny vri på leken i soverommet er det mange som prøver ut forskjellige klær, for eksempel sex undertøy eller sex kostymer, for å sette gang i de frekke fantasiene. Det er mange forskjellige typer klær som kan brukes i forhold til gøye sengeaktiviteter, men innen BDSM er særlig latex catsuits populære.

En fetish catsuit anses ofte for å være mer hard-core enn annet BDSM-undertøy, men kommer også i mange forskjellige modeller og former. Det kan defineres som en heldekkende kroppsdrakt som ofte er laget av lær, lateks, blonder, fiskenetting eller lycra, og har en tettsittende passform som klemmer seg til alle formene på kroppen. Dette gir et sexy utseende som gjør at den som har på seg catsuiten kan føle seg selvsikker og forførende.

Enten det er deg eller en potensiell partner som skal bruke blonde eller latex catsuit, er det ingen tvil om at dere begge kan få mye intens nytelse ut av opplevelsen. Det gir en helt ny og spennende dimensjon som kan fascinere hvem som helst - uansett om du liker hard-core fetisj lek eller mer enkle sexy lek.

Latex catsuit - et populært valg

Hos Sinful tilbyr vi et stort utvalg av forskjellige latex catsuits og andre sexy catsuits, og sørger for at det er noe for enhver smak. Selv om alle modellene er like i den forstand at de dekker de fleste kroppsdelene og har en tettsittende passform, er det også mange ting som skiller dem fra hverandre, noe som sikrer forskjellige og unike design. 

Du kan både finne produkter som er tilpasset en kvinnelig og mannlig kropp, så hvem som helst kan bruke en sexy latex eller wetlook catsuit. Noen design dekker mer av kroppen enn andre, noe som gir deg et bredt utvalg av designalternativer. For eksempel kan du finne wetlook catsuits med lange ermer så vel som latex jumpsuits med korte eller helt uten ermer. Det samme gjelder bena, der noen dekker dem helt og andre ikke i det hele tatt. Noen wetlook og latex jumpsuit har også unike detaljer i form av dusker, glidelåser og mye mer.

Finn den latex jumpsuit eller wetlook catsuit som passer deg best

Å finne den riktige wetlook catsuit eller latex jumpsuit er viktig hvis du vil føle deg selvsikker og sexy når du har den på deg. Særlig det at de er tettsittende på kroppen kan være skremmende for noen. Wetlook catsuits så vel som latex jumpsuits omfavner kurvene dine og skal få deg til å føle deg sexy og trygg i din egen kropp. Derfor må du finne en passform som føles bra på kroppen din og er behagelig å ha på.

Wetlook catsuits kan du finne i forskjellige former og størrelser her på nettsiden, noe som gjør det enkelt for deg å finne en som passer perfekt til kroppen din. Du kan lese mer informasjon om størrelsene på hver produktside for å forsikre deg om at det er den rette størrelsen til deg før du bestiller den.

Hvis det er noe du lurer på eller du har noen spørsmål om produktene våre, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår. Vår første prioritet er å sørge for at du får den beste mulige opplevelsen når du handler på nettsiden vår. Du kan få tak i oss enten via e-post eller telefon, og vi vil alltid gjøre vårt beste for å guide deg i riktig retning.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no