Latex klær

Her på denne siden har vi samlet vårt utvalg av pirrende latextøy. Ideelt til en kveld på byen kombinert med andre tekstiler, til festish-fester eller ganske enkelt for å glede og overraske partneren din hjemme en kveld. Latex er et 100 % naturmateriale og svært elastisk, og gjør at du vil oppleve den perfekte shape-effekten av plagg som legger seg tett inntil kroppen.

Mest solgte produkter

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Fist It (1)
Late X (33)
Mister B (4)
Mixed (1)
Sharon Sloane (3)
Vis alle 41 produkter
Du har sett 41 av 41 produkter

Kinky, forførende og tettsittende latex klær

Derfor skal du kle deg i latex klær

Hvorfor ikke gi latex klær et forsøk? Det er frekt, det har en lekker overflate og gir en deilig, nesten knasende lyd, når du beveger deg. Og for ikke å glemme at det er den diggeste følelsen i verden å ha noe så stramt på kroppen. Ville du ikke du også nyte synet av partner din iført et skinnende blankt og ettersittende outfit i latex? Forestill deg en frekk date night, hvor du tar på deg den lille sorte eller et miniskjørt, og legger opp til en kinky omgang erotisk dominans med deg selv i hovedrollen som den makthavende herskerinne. Det kan man da kalle å virkelig spice opp sexlivet! Latex er uten tvil en av de mest populære materialevalgene innen fetish klær og fetishbekledning, og det er naturligvis ikke uten grunn. Materialet er nemlig både 100% naturlig og utrolig elastisk. Latex klær smyger seg simpelthen elegant og frekt rundt kurvene dine, og er utrolig behagelig å ha på - det føles nesten som et ekstra lag hud. I tillegg til å fremheve de flotte formene dine, gir det tynne materialet deg også en følelse av sex appeal fra innerst til ytterst, og er den perfekte måten å booste selvtilliten på. Latex klær vekker og forsterker samtidig sansene dine, sånn at du blir ekstra mottakelig overfor berøring. Selv et lite, uskyldig klask på baken vil plutselig føles mye mer intenst og pirrende enn du noensinne har vært vant til.

Den riktige latex drakten til din fantasi

Når det kommer til seksuelle lyster, er vi (heldigvis) alle sammen forskjellige. Hos Sinful jobber vi for at det skal være plass til alle. Derfor bestreber vi oss på at vi skal ha et sortiment som favner og imøtekommer alle tenkelige former for kinky og kjærlige fantasier - og selvfølgelig også alt det midt imellom. Er du og partneren din ute etter noe helt enkelt, som for eksempel truser, strømper, skjørt, korsetter eller hansker, finner du det hele her. Vil dere litt lengre inn på den kinky skalaen, kan vi garantere at dere finner både latex drakter, korsetter, catsuits, masker, bukser og også tingene i den mer hardcore ende av det vidunderlige fetishuniverset. Gå på oppdagelse i Nordens absolutt største og beste utvalg lakk, lær og latex drakter, og gjør din villeste fantasi til frekk virkelighet. Er du i tvil om hva som er det helt rette looket og utstyret til deg, sitter vi klare til å hjelpe! Våre dyktige ansatte i kundeservice er eksperter på sexleketøy, tilbehør og bekledning og kan uten tvil både guide deg sikkert og kyndig igjennom shoppen, og samtidig besvare alle de nysgjerrige spørsmålene du måtte sitte med. Vi setter nemlig en ære i å gi deg en så enkel og bekvem opplevelse som mulig.

Latex suit eller latex dress? Vi har det hele!

Uansett om du er ute etter en latex suit eller en latex dress til en spesiell anledning, eller drømmer du om å eksperimentere sammen med (sex)partneren din hjemme, finner du alt du trenger til å utleve fantasiene her på siden. Som en god bonus, kan latex klær med fordel kombineres med andre frekke tekstiler, sånn at du får mulighet for å uttrykke akkurat det du ønsker og skape ditt helt eget sexy kostyme. På Sinful.no finner du et bredt utvalg latex klær i forskjellige varianter, som for eksempel latex suits eller catsuits, latex dresses eller kjoler, truser, hansker, hofteholdere, t-shirts, boxershorts og masker. Drømmer du om å kombinere latexopplevelsen med intim stimulering, så ta en titt på utvalget vårt av frekke truser og underbukser med innebygde dildoer. Gi latexlooket en sjanse, og ta sexlivet ditt (og partneren dins) sexliv til svimlende nye høyder.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no