TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Latex klær

Her på denne siden har vi samlet vårt utvalg av pirrende latextøy. Ideelt til en kveld på byen kombinert med andre tekstiler, til festish-fester eller ganske enkelt for å glede og overraske partneren din hjemme en kveld. Latex er et 100 % naturmateriale og svært elastisk, og gjør at du vil oppleve den perfekte shape-effekten av plagg som legger seg tett inntil kroppen.

Kinky, forførende og tettsittende latex klær

Derfor skal du kle deg i latex klær

Hvorfor ikke gi latex klær et forsøk? Det er frekt, det har en lekker overflate og gir en deilig, nesten knasende lyd, når du beveger deg. Og for ikke å glemme at det er den diggeste følelsen i verden å ha noe så stramt på kroppen. Ville du ikke du også nyte synet av partner din iført skinnende blanke og ettersittende latex klær? Forestill deg en frekk date night, hvor du tar på deg en kort kjole eller et miniskjørt og legger opp til en kinky omgang erotisk dominans med deg i hovedrollen som den makthavende herskerinnen. Det kan man da kalle å virkelig spice opp sexlivet!

Latex er uten tvil en av de mest populære materialevalgene innen fetish klær og fetishbekledning, og det er naturligvis ikke uten grunn. Materialet er nemlig både 100% naturlig og utrolig elastisk. Latex klær smyger seg simpelthen elegant og frekt rundt kurvene dine, og er utrolig behagelig å ha på - det føles nesten som et ekstra lag hud. I tillegg til å fremheve de flotte formene dine, gir det tynne materialet deg også en følelse av sex appeal fra innerst til ytterst, og er den perfekte måten å booste selvtilliten på. Latex klær vekker og forsterker samtidig sansene dine, sånn at du blir ekstra mottakelig overfor berøring. Selv et lite, uskyldig klask på baken vil plutselig føles mye mer intenst og pirrende enn du noensinne har opplevd.

Finn riktig latex drakt til din fantasi

Når det kommer til seksuelle lyster, er vi (heldigvis) alle forskjellige. Hos Sinful jobber vi for at det skal være plass til alle. Derfor bestreber vi oss på at vi skal ha et sortiment som favner og imøtekommer alle tenkelige former for kinky og kjærlige fantasier. Og det omfatter selvfølgelig latex drakter i alle former, farger og størrelser. Enten du vil ha en rød, svart, kort, lang, utringet eller heldekkende latex drakt har vi altså noe for deg.

Har du lite eller ingen erfaring med denne type fetish-tøy til menn og kvinner, kan vi anbefale en mindre latex drakt som gir deg nok pusterom og ikke sitter for stramt. Det kan nemlig føles litt klaustrofobisk å ha på seg denne type plagg, så vi anbefaler at du starter med noe som kun dekker en liten del av kroppen. Når du er klar for en større utfordring kan du velge et større plagg som for eksempel en latex kjole eller latex bukse. Og hvis du ikke synes at det er utfordrende nok, og vil dekke hele kroppen med det kinky materialet, har vi garantert en latex jumpsuits eller latex catsuit som kan mette behovet ditt. 

Skulle du derimot være i tvil om hva som er det helt rette looket og utstyret til deg, sitter vi klare til å hjelpe! Våre dyktige ansatte i kundeservice er eksperter på sexleketøy, erotisk tilbehør og bekledning, og kan guide deg sikkert og kyndig gjennom produktene, og samtidig besvare alle de nysgjerrige spørsmålene du måtte sitte med. Vi setter nemlig en ære i å gi deg en så enkel og bekvem opplevelse som mulig.

Latex undertøy til kvinner og menn

Uansett om du er på utkikk etter latex undertøy til en festlig anledning eller vil bruke det under kinky lek og sex med partneren din, finner du alt du trenger til å utleve fantasiene dine her på siden. Du kan også kombinere latex undertøy med andre plagg i både latex og andre tekstiler, slik at du kan skape akkurat det uttrykket du har i tankene og kan sammensette ditt helt eget sexy kostyme.

På denne siden finner du blant annet et bredt utvalg av latex undertøy til kvinner, som for eksempel sexy truser, korsetterfrekke kjoler, hofteholdere og sexy strømper. Men vi har også sexy undertøy til menn i form av latex boxershorts, latex jockstrap, latex overdel, latex leggings og latex shorts.

Drømmer du om å kombinere latex-opplevelsen med intim stimulering, så ta en titt på utvalget vårt av kinky truser og frekke underbukser med innebygde dildoer som du også finner her på siden. Gi latex-looket en sjanse og ta sexlivet ditt til svimlende nye høyder.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful