Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Le Wand Oppladbar Luksus Massage Wand var 1

Oversikt

Hvis din wand-opplevelse skal være trådløs, ha dype og effektive vibrasjoner, så er den oppladbare Le Wand det ideelle valget for deg. 

Elegant wand med dyptgående vibrasjoner er som skapt for å gi deg ekstra intense klitorisorgasmer og nytelsesfullt forspill. 

Den kraftfulle og luksuriøse massasjestaven er i tillegg også ideell til behandling av ømme og såre muskler. 

Det myke silikonhodet er fleksibelt, slik at du kan bøye det og oppnå akkurat den vinkelen hvor det føles best for deg. 

Lek deg gjennom de 10 ulike hastigheten og de 20 varierende vibrasjonsmønstre, enten det er til en kveld hjemme alene eller om du har invitert en partner med. 

Le Wand er trådløs, slik at du ikke behøver å tenke på lengden på ledningen når det er på det aller morsomste. Selv om den ikke kjører direkte på strøm fra stikkontakten, har den bestemt ikke mistet sin kraft. Den er minst like kraftfull som andre wands i samme kaliber. 

Opplades enkelt via strømkabelen som følger med i pakken. 3 timer med oppladning gir opp til 3 timer med pirrende stimuli.

MerkeLe Wand
Produkt vekt (g)670
InkludertReiseveske, Silikonovertrekk
Full lengde (cm)32.5
Diameter (cm)5.5
StrømkildeEuroplugg
Brukstid (min)180
Vibrasjonsmønster20
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Nederlandsk, Russisk, Tysk , Fransk, Engelsk, Italiensk
SKU17025
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God stemning
Thomas - 12. apr. 2024
Ungene må sove godt før den finnes fram da den lager litt lyd. Men ikke plagsomt mye heller. Den gjør ellers nytten som forventet!
Kraftplugg som er essensiell i nattbordskuffen
Curious North - 27. sep. 2021
Dette er et kvalitetsprodukt, som både er kompakt og stilren. Den er tilstrekkelig kraftig, og gir en intens og langvarig orgasme til begges glede. Denne type produkt bør en legge litt penger i når en først investerer. Løp og kjøp :-)
Fantastisk massasjestav
Chris - 7. oct. 2020
Selvom denne massasjestaven på mange måter er en bittelitt blekere kopi av den uovervinnelige klassiske Hitachi magic wand (original), så er denne virkelig noe av det beste på markedet. Den har dype og kraftige vibrasjoner, og med det store hodet dekker den hele utsiden av klitoris uten at man må lete etter det magiske punktet. For en som er uerfaren med vibrasjoner så kan denne wanden sitt laveste nivå være ganske så høyt, men dette blir man fort vandt til fordi vibrasjonene er så dype. Dessverre er den litt tung, men kompenserer med et nydelig og stilfullt design (ca en kopi av Hitachi magic wand, bare penere). Det er altså lite som er originalt med denne wanden, den er dog helt fantastisk og jeg anbefaler den på det høyeste. Om du skal kjøpe en wand i Europa som er oppladbar er dette den eneste som gjelder.
Bare må ha en til
Massøren - 18. may. 2020
Et suverent kraftig og stimulerende leketøy, som gir en dyp, dyp , deilig og tilfredsstillende underlivsmassasje. Anbefales på det sterkeste.
Veldig fint
Peter - 10. dec. 2020
For en opplevelse det var, helt fra fųrste gang. Jeg fikk orgasme veldig raskt. HERLIG! Et produkt som passer for menn.
0
Wow!
Richard - 6. jun. 2018
Dette produktet markedsfųres mest for kvinner ... men halvparten av befolkningen går glipp av dette perfekte produktet!! Staven er ganske stor, men på den annen side har den dypt pulserende vibrasjoner som er veldig behagelige. Det er 20 forskjellige vibrasjonsinnstillinger og flere forskjellige frekvenser. Hodet er mykt og fleksibelt og jeg anbefaler å bevege den over ųnsket område med bukser eller annet materiale som dekker deg, som kan fordele vibrasjonene. Det hjelper meg å få orgasme på under 2 minutter. Det er også et viktig sexleketųy når jeg leker med andre. Flott for forspill eller bruk alene.
0
En liten skuffelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Den eldre tryllestaven mister eller rettere sagt faller fra hverandre, så litt søkt etter en ny erstatning. Jeg bestemte meg da for å prøve denne tryllestaven og litt av en blandet følelse. For meg, mannen, fungerer den og vibrerer veldig fint, men vertinnen kunne ikke få noe ut av tryllestaven. Den vibrerende kraften er ja bra, men vibrasjonsfrekvensen er litt savner skyting, et par programmerte fungerer bedre enn den grunnleggende flate går, men butikkhyllen han ville ha forlatt dette. Selvfølgelig fungerer Wand Essential-tilleggene godt med dette og tar leketøyet til et nytt nivå. Et hva sa jeg til dette, fungerer sikkert for andre, men i min egen husholdning er det sannsynligvis fortsatt lite bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Etterlater ingenting å ønske
Anonymous - 2. jun. 2023
Jeg anbefaler loop-tilbehøret, som er ubeskrivelig intenst. Jeg ble helt overrasket over hvor raskt jeg fikk orgasme, selv på den laveste innstillingen. En klar kjøpsanbefaling. Den egner seg selvfølgelig også til vanlig massasje, men det er en virkelig merverdi hvis du kan bruke den til forskjellige områder.
Maskinoversettelse fra sinful.de
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Super
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Le Wand Oppladbar Luksus Massage Wand

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 2 095,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful