Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Liberator Fascinator Throw Merlot luksuslaken var 1

Liberator Fascinator Throw Merlot luksuslaken

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Mandel Massasjeolje 200 ml
kr 209,00
Inkl. mva.
kr 2 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil din partner og du gjerne ha en ekstra våt og frekk sexopplevelse, helt uten å bekymre dere om at møblene blir våte? Da er Liberator Fascinator Throw Merlot luksuslaken et godt valg.

Lakenet har en innvendig fuktbarriere, som sikrer at glidekrem, oljer og andre (kropps)væsker ikke går gjennom og lager flekker på møblene. Det er ideelt til dere som vil nyte leken uten begrensninger eller bekymringer.

Lakenet har et elegant og eksklusivt design, som passer diskré sammen med annen innredning. Den ene side er laget av myk velour, mens den andre er i skinnende blank sateng.

Liberator Fascinator Throw Merlot er produsert i USA. Det er laget av polyester og nylon, og måler 183 cm x 137 cm. Lakenet er vanntett og tåler maskinvask.

MerkeLiberator
Full lengde (cm)183
Bredde (cm)137
PrimærmaterialePolyester
FargeRød
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15364
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mykt & forførerisk
Livy - 12. nov. 2022
Veldig deilig teppe å ligge på, mykt og glatt mot huden. I tillegg ser det skikkelig bra ut, det gir en viss stemning, selv om man bare legger det over sofaen feks. I tillegg tåler det så mye, at her er det bare å kjøre på og kose seg!
Luxurious!
Emmelie - 8. may. 2019
Vi elsket disse lakene! Kommer til å kjųpe et til til tross for den hųye prisen, definitivt verdt fųlelsen av å ikke ligge på et kaldt klebrig materiale selv under "våt" lek. Det avviser imidlertid ikke vęsker som på bildet. Du må vaske det hver gang etter bruk. Jeg er imidlertid glas for å slippe å ligge på noe kaldt og plastisk, men foretrekker dette som er mykt og behagelig mot huden. Flott produkt! "
0
Wow!
Natalie - 31. aug. 2018
Samboeren min og jeg elsker dette lakenet. Dette lakenet har reddet oss fra å måtte bytte mųbler, haha! Det fųles veldig luksuriųst å ligge på det, det fanger vęske veldig bra når det virker, vår har dessverre gitt opp så nå går det liksom rett igjennom... Det varte omtrent et år.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful