Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Calor Varmende App-styrt Masturbator for Menn var 1

Lovense Calor Varmende App-styrt Masturbator for Menn

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 495,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nyt erotisk samvær selv om dere befinner dere langt fra hverandre med denne Lovense Calor varmende app-styrte masturbatoren for menn. Denne pleaseren byr på vibrasjoner, varmefunkjson og et grep du kan klemme på og dermed tilpasse hvor stramt du ønsker det rundt din penis.

Calor er talentfull og kommer i et diskret, stilfullt design. Få det beste ut av masturbatoren når du bruker den sammen med et vannbasert glidemiddel. Sleevets mange knopper og buler gnir seg senistivt omkring skaftet ditt når du utforsker vibrasjonsmønstrene og varmefunksjonen.  

Jo dypere du penetrerer sleevet jo mer kraftfulle føles vibrasjonene. Lek med ulike grep omkring sleevet og kjenn hvordan intenisteten og følelsen endrer seg i takt med at du trekker sleevet opp og ned. 

Skreddersy stimuleringen eller nyt langdistansesex med å koble deg opp til Lovense-appen. La partneren overta kontrollen av leketøyet, eller synkroniser leketøyene deres slik at dere reagerer på hverandres bevegelser.

Husk å alltid vaske leketøyet med varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrens etter bruk. 

MerkeLovense
Produkt vekt (g)340
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)16
Indre dybde (cm)15
Diameter (cm)6.8
Indre diameter (cm)4.8
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Vibrasjonsmønster4
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeJapansk, Kinesisk, Fransk, Engelsk, Russisk, Tysk , Spansk
SKU26236
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Morsom gadget
Anonymous - 9. may. 2023
Kvaliteten er ganske god. Calor er ganske behagelig å ta på, og dybdereguleringen fungerer ganske bra. Det er ganske smart at man kan klemme for å gjøre hylsen strammere, men jeg savner likevel følelsen av å være omsluttet. Personlig synes jeg pengene er bortkastet og er mye mer fornøyd med Max2. Jeg har ikke prøvd å synkronisere med den ennå og tviler på at jeg vil gjøre det, men bortsett fra det var kontrolleren min fornøyd med de 3 vibrasjonssonene. Det jeg er minst fornøyd med er vibrasjonene. Det rister rett og slett så mye i hånden min fordi leketøyet er så minimalistisk at det raskt føles ubehagelig. Som nevnt synes jeg fortsatt at Max2 er bedre valuta for pengene enn Calor - jeg ville definitivt ikke ha nådd orgasme hvis det ikke var for at kontrolleren min ga meg gode talemeldinger, videoer og bilder.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Vær forsiktig så du ikke blir avhengig av det
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du tror du kan holde ut lenge, må du tro om igjen når du bruker Calor. Første gang jeg brukte Calor, kom jeg etter 5 minutter. Du trenger litt tid til å bli kjent med Calor og appen før du får en fantastisk orgasme. Når det gjelder størrelsen på penis. Calor er veldig fleksibel. Og Calor ligger også godt i hånden. Og den kan synkroniseres med for eksempel slikking. For eksempel hvis sexpartneren din ikke er med deg via appen. Og Calor er superenkel å rengjøre. Jeg synes Calor er det beste produktet Lovense har laget for menn har prøvd andre produkter. Det er verdt alle pengene
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful