Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Max 2 App-styrt Onaniprodukt var 1

Lovense Max 2 App-styrt Onaniprodukt

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 1 295,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lovense Max 2 App-styrt Onaniprodukt er en oppgradert utgave av den populære Lovense Max. 

Det stilrene designet skjuler et mykt og fleksibelt sleeve i et kjønnsnøytralt design. Sleevets innside har et stimulerende og nuppete design som føles deilig å trenge inn i.

Max 2 skjemmer deg bort med 7 rytmiske vibrasjonsinnstillinger og frekke sammentrekninger med 3 intensiteter og 360 graders vinkling. Det gir deg en tett og realistisk følelse som leder deg direkte mot klimaks igjen og igjen.

Du kan styre de ulike funksjonene direkte på Max 2 eller laste ned gratisappen Lovense Remote. Den gir deg mulighet for å eksperimentere med langdistansesex, da partneren din kan styre stimuleringen med smarttelefonen sin.

Du kan også koble de appstyrte produktene fra Lovense til deres Media Player. Avspill en hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokalprodusert video, lag ditt eget vibrasjonsmønster til videoene, del dine mønstre eller få glede av dem som andre har laget. Lev deg helt inn i filmen når ditt Lovense-produkt vibrerer i takt med yndlingsfilmen din. Vær oppmerksom på at Lovense Media Player kun er kompatibel med Windows.

I bunnen av Max 2 kan du åpne og lukke en liten ventil, og dermed justere suget. Det er også her du lader opp onaniproduktet med den tihørende USB-ladekabelen. 

MerkeLovense
Produkt vekt (g)755
Full lengde (cm)25
Indre dybde (cm)18
Diameter (cm)8.6
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)215
Vibrasjonsmønster4
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Spansk, Tysk , Kinesisk, Russisk
SKU22481
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mye bedre enn hånda
Franz - 6. apr. 2023
Funka kjempe, og er gøy at andre kan styre. Vibrasjonene ga meg ikke stort, mens «suge» delen var konge. Sammen funket de bra. Litt dårlig batteritid, må lades etter ett par timer med bruk. På appen finner man en sånn «speed» modus. Den var rå. Da kom man fort. Andbefales :)
Dårlig
Lite fornøyd - 14. jun. 2022
Ga meg ingen form for stimuli
Dårlig produkt
Tester - 29. may. 2022
Fikk null følelse av noe i denne.
Flott produkt men litt høylytt
Under gjennomsnittet - 26. jan. 2022
Max 2 var et produkt jeg var litt skeptisk til grunnet størrelsen på eget utstyr. Jeg vil si jeg har blitt positivt overrasket! Et godt produkt med kjapp leveringstid. Funker med alle typer funksjoner selv om «eget utstyr» er lite. Om man ønsker full utnyttelse av produktet samtidig med privatliv kan det være litt utfordrende da Max 2 er meget høylytt når man bruker innebygde funksjoner på maks. Alt i alt et produkt som passer til store og små peniser. Funker også bra mot Lovense sin app med tanke på fjernstyring.
Verdt pengene
Master - 1. dec. 2021
Noe dyr, men når du bruker den skjønner du hvorfor. Materialene er eksklusive, veldig brukervennlig når det gjelder bruk og rengjøring. Appen er super og veldig kult at man kan kombinere med andre leketøy fra samme produsent og få de til å fungere sammen. Jeg kom første gangen helt uten bruk av hånden.
Meget fornøyd
Fred - 9. nov. 2021
Produktet holdt sine løfter. Meget fornøyd. Anbefales.
Nydelig
Trøndergutt - 21. feb. 2021
Denne har blitt min nye favoritt. Laaang batteritid og enkel å bruke/ rengjøre. Vibrasjonene er kraftige og sammentrekningene setter prikken over i’en. Lett å koble opp, og appen er enkel å bruke. Kan også fint brukes uten app
Bra produkt men bråker lit
Finnmark4life - 17. feb. 2021
Vis du har på både pumpen og vibratoren så kan det bli lit mye bråk. Samme med vibrator på full styrk Men ellers et bra produkt vis man vil ha det litt morsomt
Fantastisk
Christian - 13. aug. 2020
Jeg bestilte dette for å leke med kjęresten min mens vi spiste over hele landet. Og skuffelsen uteble. Vi satt med kontroll over lekene til hverandre, og det var intimt på et helt annet nivå enn man skulle tro. Rengjųring er også enkelt og appen er superenkel å kontrollere. Kan absolutt anbefale.
0
Beste leketųyet jeg har hatt
Rickard - 6. oct. 2020
Jeg eier både den gamle modellen og fleshlights. Jeg må si at jeg er virkelig imponert. Nå har vi endelig gode leker for menn. Fųles som prouktet er gjennomtenkt og kvaliteten er ypperlig. Synd at den ekstra hylsen som ser litt mer sexy ut er et tilbehųr, men kommer nok til å kjųpe det. Vibrator kombinert med "sammentrekningene" er utrolig deilig. Jeg er ganske stor +14 omkrets, men får god plass. Leste at det ville vęre trangt for store peniser, men vet ikke hvor de fikk det fra. Vet ikke hvordan det fungerer for en person med en mindre modell. Det er min mening...
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful