TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Curvy Double Pleasure Oppladbar Magic Wand Vibrator var 1

Sinful Curvy Double Pleasure Oppladbar Magic Wand Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Leter du etter et leketøy som kan tilfredsstille deg på flere måter? Da har vi en god nyhet til deg. Sinful Curvy Double Pleasure Oppladbar Magic Wand Vibrator gir deg nemlig maksimal nytelse med dobbel stimulering.

Den allsidige vibratoren er en kombinasjon av to velkjente og elskede sexleketøy, nemlig Magic Wand-en og dildovibratoren. Leketøyet har en silkemyk silikonoverflate som føles deilig ved både indre og ytre stimulering.

I tillegg har vibratoren et ergonomisk skaft som gjør det mulig å målrettet stimulere G-punktet ditt. I toppen av vibratoren sitter det et bredt og fleksibelt hode som egner seg utmerket til klitorisstimulering, eller til pirrende massasje på kroppens andre erogene soner.

Sinful Curvy Double Pleasure har 2 motorer som gir deg muligheten til å oppleve kraftige og deilige vibrasjoner i begge ender. Du bestemmer selv om begge skal være i bruk samtidig, så både du og en partner kan få glede av dem, eller om du vil nyte dem hver for seg. Hver motor har 10 rumlende vibrasjonsinnstillinger som du enkelt kan bytte mellom ved å trykke på knappene på skaftet.

Vibratoren er dessuten vanntett, så du kan gjerne fortsette lekene på badet. Når vibratoren går tom for strøm, lader du den enkelt opp med USB-kabelen som følger med.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful