TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Magic Wand var 1

Sinful Magic Wand

På lager

Levering: 2-5 hverdager

729,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

La de intense vibrasjonene fra Sinfuls originale Magic Wand sende deg med ekspressfart til orgasmehimmelen eller bruk den til å løse opp dine ømme og spente muskler.

Du kan enkelt justere hastigheten på vibrasjonene ved å rulle på musehjulet i midten av det slanke skaftet. Massasjestavens fleksible hode kan dessuten bøyes til din vilje, så vibrasjonene rettes mot de helt riktige stedene.

På tross av massasjestavens størrelse er den et populært sexleketøy for par da dens brede hode og fleksible nakke byr på fantastisk stimulering overalt på kroppen. Sprit opp parlekene ved å bruke den på for eksempel på klitoris, anus eller mellomkjøttet.

Massasjestaven kobles til en stikkontakt og kan dermed nytes akkurat så lenge du vil, uten at den går tom for strøm. Påfør en liten mengde vannbasert glidemiddel på massasjehodet for å gjøre opplevelsen enda mer tilfredsstillende.

Rengjør med mild såpe og en fuktig klut eller en sexleketøysrens for god hygiene. Husk å trekke ladekabelen ut av stikkontakten før du rengjør vibratoren.

Eksperttips! Du kan bruke diverse tilbehør til å forvandle massasjestaven til en annen vibratortype. Velg tilbehør som passer til massasjehodets diameter på 6 cm.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful