Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Egg Lovers Heart Masturbator var 1

Oversikt

TENGA Egg Lovers Heart er et onanisleeve som gjør håndjobben ekstra god.

Ta ut egget av eggeskallet, hell det medfølgende glidemiddelet ned i det lille hullet i egget og la penisen gli inn. TENGA Egg kan strekkes opp til 30 cm i lengden og passer til langt de fleste penisstørrelser. Du eller din partner kontrollerer og beveger egget med hånden og det virker faktisk som et lekkert, mykt og intenst håndjobb. Innsiden av egget er fylt med små silkemyke mønstre som stimulerer og masserer penis. Tenga Egg Lovers er laget som et engangsprodukt, men kan brukes flere ganger hvis du passer godt på det, vasker det grundig etter bruk og påfører nytt glidemiddel.  Vi anbefaler at du holder så langt nede på hylsteret som mulig, for ikke overbelaste den ytterste delen for mye.

MerkeTENGA
Sub-brandEGG
Produkt vekt (g)37
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)6
Indre dybde (cm)5.5
Diameter (cm)15
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Spansk, Fransk, Engelsk
SKU12522
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Best i test
Mann47 - 27. apr. 2024
En av mine favoritter av onaniegg. De indre tappene kjennes mykt over hodet
Funker som bare det
Lodott - 3. jan. 2022
Supert produkt, får jobben gjort.
Ypperlig og lettvindt
chris - 16. sep. 2021
Tenga egg har vist seg å være mine favoritt sexleketøy. Hvor denne modellen er min favoritt så langt. Hvor jeg synes selve materialet er tykkere en andre egg og at hjertene gir en god følelse. Fra min erfaring slites hjertene bort over tid, Det jeg liker så godt med disse er at de er utrolig enkle å bruke og gir en god følelse, samt at det er lett å bruke handa for å justere eller legge til trykk etter smak. De er i tillegg veldig enkle å rengjøre etter bruk. Jeg pleier å ha tre forskjellige egg som jeg roterer på jevnlig. Avhengig av bruken kan disse eggene vare ganske lenge. Ypperlig produkt til en rimelig pris Anbefales på det varmeste
Awesome
Lila - 28. apr. 2020
Kjøpte dette for å gjøre noe nytt for mannen. Dette gjorde håndjobben til en drøm for oss begge. Den var veldig enkel og bruke, ble ikke sliten i armen med den da den gled lett, lenge. Mannen ville gjerne prøve flere typer. Den kan nok fint brukes flere ganger, var lett å rengjøre, men ser noe merkelig ut etter første bruk. Anbefales sterk
Bra
Pendlern - 1. nov. 2019
Spennende å prøve gode hjelpemidler
fett
Christensen - 13. jun. 2018
Supert alternativ til som vil bringe glede til enhver. Flott design og utrolig enkelt å håndtere. Kan klart anbefales for litt ekstra moro :) Har prøvd noen forskjellige og blir like overrakset hver gang.
Over ALL forventning
Adam and Eve - 13. jun. 2018
Dette er et fantastisk produkt til håndjobs enten alene eller sammen med en partner! Egget er veldig mykt og stimulerer penis perfekt, man kan ikke komme til å ta for hardt i eller overstimulere - det er det perfekte onaniproduktet! Jeg har lenge gått og vurdert disse eggene fra TENGA for min kjæreste liker mest handjobs eller blowjobs når det kommer til sex. Med dette egget ville jeg for en gangs skyld få mulighet til å overraske ham og gi en opplevelse utenom det vanlige. Og jeg ble heller ikke skuffet. Han ELSKER simpelthen egget! Det er VELDIG enkelt å bruke - faktisk går det av seg selv! Bruk glidekremen som følger med, sett egget over penis og bli stimulert av alle de deilige myke hjertene inni. Etterpå var det også enkelt å rengjøre. Legger man det tilbake i skallet, kan det også brukes flere ganger! Det får mine varmeste anbafalinger. Aldri har jeg set min kjæreste så glad og overrasket!
Fantastisk!
Kenneth - 13. jun. 2018
Jeg har aldri før kjøpt ting til onani, men må innrømme jeg var veldig overrasket over dette produktet. Det er nok noe av det beste jeg har prøvd i forbindelse med å onanere. Så det vil jeg varmt anbefale til andre! Helt klart 5 stjerner fra meg.
Fantastisk egg
Søs K - 13. jun. 2018
Dette søte egget kjøpte jeg til min elsker, det er passe uskyldig og har en god funksjon. Myk kvalitet og hjertene gir ham deilig stimuli. Ps! - Jeg syns også det kan brukes som en liten håndjobb for jenter.
Mye nytelse for pengene
Kiki - 12. dec. 2017
Genialt onaniprodukt rett og slett! Lettvint måte å gjøre runkinga mer spennende på. Pluss for at eggene er enkle å bruke og å rengjøre. Gir deg mye for pengene. Jeg og mannen min ønsker bare å presisere at man ikke kan være for hardhendt dersom man ønsker at produktet skal kunne brukes gjentatte ganger. Man bør være forsiktig når man drar det helt ned fordi det kan bli litt tynt på toppen over tid. Vår anbefaling er å holde det ca midt på penisen, man må føle seg litt frem, og så bruke hånda i en roterende bevegelse for å få mest mulig ut av de deilige mønstrene på innsiden. Jeg blir raskt sliten når jeg runker ham, og synes onanieggene er et ypperlig hjelpemiddel som både gjør leken mer intens, men også gir meg ekstra selvtillit og mestringsfølelse. Anbefaler også quickshot som et supplement til bj-en!

TENGA Egg Lovers Heart Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 94,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful