Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Twist and Suck Vakuum Brystvorte-pumper var 1

Twist and Suck Vakuum Brystvorte-pumper

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Twist and Suck Vakuum Brystvorte pumper er et sett med effektive pumper, til pirring og forstørrelse av brystvortene dine. Sett pumpen fast på brystvorten. For å skape vakuum, vrir du bare på den ytterste delen av pumpen, alt etter hvor intenst sug du ønsker. Det medfølger to pumper i hver pakke, en til hver brystvorte, og de fås i to størrelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
JT - 11. oct. 2021
Kvalitet, men kunne godt vært smalere..
Suger kraftig. Men diametern er for stor.
Nippeles - 13. sep. 2018
Kjøpte minste størrelse (m) på 30 mm, bredde. Den er altfor stor og kunne vært på 15 mm. Lengden kunne vært korta inn med å lage en vinkel på "tuben"
Flott produkt som vil vare , god kvalitet og veldig bra virkning. gøy å bruke sammen.
Mr.Grey - 9. aug. 2018
Litt vanskelig å se hvordan produktet ser ut , og fungerer via bildene på nettsiden men disse ble vi positivt overrasket over. dette er bra kvalitet men bør brukes litt forsiktig til å begynne med ,i alle fall om man er to , og den som skrur ut vacuumet er den som ikke har de på. tetter godt , sitter bra . Ett produkt som vil vare. Anbefaler å prøve disse hvis man vil ha noe som virkelig gir effekt.
Kilden til nytelse
Kilden - 10. nov. 2020
Det suger godt. Vakuum er den beste måten å få stųrre og mer fųlsomme vorter. En fųlelse som varer i mange timer. Den suger godt og siktet er fint - enkel å rengjųre og bruke, selv som fųrstegangsbruker.
0
Super
Sexy - 12. jan. 2020
Vil si at produktet gjųr som det lover, vakuumet holder super godt og du får store brystvorter.. Mr x var i det minste opphisset og nųt det.. er ikke den mest sexy å ligge med..
0
Veldig kinky
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker denne leken! Smør brystvortene dine først og sug deretter koppene på. Jeg lar mine være på i ca. 10 minutter, og når jeg tar dem av, er de enorme, steinharde og holder seg slik i timevis. Jeg gjør ofte dette før sex, for da blir de superfølsomme! Hvis brystvortene mine blir sugd eller lekt med, spruter jeg nesten umiddelbart.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Ettersom jeg har ganske store pupper, var det vanskelig for disse sugekoppene å holde seg på plass, så jeg måtte holde dem på plass. Likevel fungerte de, og brystvortene mine ble dobbelt så lange og var veldig følsomme under den sexy tiden.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Beste
Anonymous - 13. mar. 2024
En av de beste Twist and Suck-vakuumpumpene jeg har brukt på jenta. Har en komplett serie nå, et par for brystvortene og et par for anal og klitoris. Superfornøyd med produktene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Smart
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke for stor, ikke for liten, akkurat passe Fungerer perfekt
Maskinoversettelse fra sinful.dk
kinky suckers
Anonymous - 8. jun. 2019
En herlig følelse! Husk å gi dem fuktighet. ps, hvis du bruker dem lenge nok, kan du utvikle en sugemerkering rundt vortene, som blir der lenger - hvite ringer" Litt flaut for legen som mann ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful