TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fetishpumper

Opplev hvordan hver minste berøring vil få deg til å skjelve av nytelse med en av våre fetishpumper. De øker blodgjennomstrømningen og dermed følsomheten, så du får enda ut av sengelekene. Fetishpumper stimulerer deg også med pirrende smerte under bruk. Uansett om du anvender dem på brystvortene, vaginaen eller klitoris, vil du kunne se frem til en frekk og kinky opplevelse.

Fetishpumper - for ekstra kinky opplevelser

Hva er fetishpumper?

Det finnes flere forskjellige fetishpumper som benyttes til ulike deler av kroppen. Har du ikke erfaring med denne type sexleketøy fra før, kan du ta det helt med ro. Vi veileder deg gjennom de forskjellige pumpene så du kan velge nettopp den som passer til dine behov og preferanser.

Den mest kjente pumpevarianten er penispumpen. Den gir en midlertidig større penis og mange menn synes dessuten at selve pumpingen er svært stimulerende. Men har du for eksempel hørt om klitorispumper? Tanken bak fetishpumper som disse er å øke sensitiviten i området som pumpes ved å danne et vakuum. Vakuumet gjør at området svulmper opp og blir mer mottakelig for sensuelle berøringer. I tillegg til klitorispumper finnes det pumper til vaginaen fra merker som Fetisch Fantasy og pumper til brystene og brystvortene, og sistnevnte kan benyttes av både kvinner og menn.

Du kan både nyte disse kinky sexleketøyene alene og sammen med en partner. Fetishpumper er særlig egnet til BDSM og sanseleker der den underdanige parten pirres til det ekstreme. Men fordi de øker sensitiviteten i erogene soner, er de også et opphissende tilskudd til “vanlige” leker, som for eksempel under forspill.

Brystvortepumper gir deg større bryster

Hvis du blir opphisset av sensuelle berøringer mot brystet og brystvortene, bør du definitivt prøve en av våre brystvortepumper eller brystpumper. De danner et deilig, sugende vakuum rundt de erogene sonene og gir en pirrende smerte under pumpingen. Vakuumet øker blodsirkulasjonen i brystene, og de vil derfor svulme opp og virker større når du fjerner sugekoppene. Vakuumet gjør også huden mer følsom og selv den minste berøring vil derfor gi en intens nytelse.

Fetishpumper er spennende sexleketøy i seg selv, men når du tilføyer andre sanselige instrumenter til leken, er du garantert overveldende nytelse. Prøv for eksempel å føre en sensuell kilefjær over det pumpede området, eller la partneren kysse, slikke eller berøre din sensitive hud. Og selv de minste vibrasjonene fra favorittvibratoren din vil føles ekstremt pirrende, enten du har brukt en klitorispumpe, brystpumpe eller vaginapumpe.

Du kan også anvende fetishpumper før sex for å gjøre nytelsen større for begge parter. Hvis du derimot vil bruke dem på egen hånd, er det lurt å kombinere pumpingen med annen stimulering som for eksempel vibrasjoner eller lufttrykksbølger. Uansett hvilken stimulering du velger, kan du være sikker på at orgasmene er rett rundt hjørnet.

Oppgrader BDSM-lekene med vaginapumper

Fetishpumper er enkle i bruk. Pumpene har gjerne en koppeformet del (eller deler) som plasseres over området du ønsker å stimulere. Kantene på koppen(e) er som regel laget av et mykt materiale som legger seg tett mot huden. Enkelte varianter er utstyrt med en håndpumpe, mens andre danner et vakuum automatisk, for eksempel ved at man trykker på en knapp. Fetishpumper har som oftest også en knapp som frigjør vakuumet, så du kan avbryte pumpingen når som helst hvis pumpingen skulle bli for smertefull.

Det er altså viktig å være varsom når du leker i en erogen sone. Når du pumper bør du lytte til kroppen din, så du ikke pumper for mye eller for lenge. Stopp pumpingen umiddelbart hvis du opplever ubehag eller hudfargen din endrer seg markant. Men så lenge du følger bruksanvisningen, kan du føle deg trygg på at det er sikkert å bruke fetishpumper.

Hvis du vil vite mer om et bestemt produkt, kan du lese en utførlig beskrivelse av produktet samt de tekniske spesifikasjonene inne på produktets egen side. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å velge den riktige modellen når du først har bestemt deg for hvilken type pumpe du vil ha. Så det er bare å komme i gang med letingen - jo før du finner den rette pumpen, jo før kan du nyte dens effekt på din kropp.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful