Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
You2Toys Big White Penis Sleeve var 1

Oversikt

Imponer partneren din med en ekstra lang og fyldig penis ved hjelp av det ultrapotente Big White Penis Sleeve fra You2Toys.

Lekkert realistisk sleeve i fleksibelt TPE med behagelig overflate, tydelige årer og deilig stort penishode, som gir en naturlig opplevelse for dere begge.

Settes enkelt på penis, forlenger deg med 2 cm i lengden og gir hele 1,7 cm mer å fylle ut med.

Med 20 cm indre lengde er det nok å gi av, og du klipper enkelt sleevet til, slik at det passer perfekt til deg. 

Unngå å putte glidemiddel inn i selve sleevet, da det sitter bedre fast uten - også når leken blir heftig.

MerkeYou2Toys
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)20
Diameter (cm)4.8
Elastisk indre diameterJa
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU16654
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super duper
DanTheMan - 1. jun. 2021
Etter noen sųk på nettet, er dette den eneste hylsen jeg kan få som passer meg. Jeg er 25cm lang og 6cm i diameter ;-) Lengden passer akkurat meg, så det er ingen grunn til å klippe den. Den gir en diameter på 8 cm når den er klar til bruk.... Til tross for at det er en tykk hylse, får jeg fortsatt FULL nytelse gjennom hele ųkten: -O og den holder seg stram, selv om det blir skikkelig varmt. Helt fantastisk produkt vi har brukt det mange ganger allerede.
0
Fantastisk
Den fornųyde - 13. jan. 2020
Til tross for at jeg har lett lenge, er dette den eneste hylsen jeg kan få til å passe. Jeg er 23 cm lang og 5 cm i diameter. Lengden passer meg akkurat, og kan enkelt klippes om du vil. Hylsen gir ca. 1 cm hele veien rundt, altså 2 cm i diameter, som venninnene mine liker. Til tross for at det er en tykk hylse, får jeg fortsatt full nytelse gjennom hele ųkten. Den er enkel å ta på, ved å snu innsiden ut og tilbake igjen. Og det myke materialet tilpasser seg alle uten noen som helst problemer. Helt fantastisk produkt vi kommer til å bruke mange ganger i fremtiden!
0
Stor og rampete
Henrik - 8. may. 2019
Jeg må innrųmme at jeg ble litt sjokkert da jeg pakket den ut! Den var enorm, siden den lå der i plastboksen og utenfor min (som måler de neste 4 cm i diameter) ville den ikke fungere i det hele tatt... Tross alt ville det nok blitt litt for mye. Så jeg ble enig med meg selv om at jeg bare ville vise konen min det med kommentarer om at det sannsynligvis var en feil og at det bare var en morsom gimmick. Men da jeg fikk den på og begynte å leke med henne – gikk det faktisk veldig bra. Så bra at hun siden har bedt meg om å bruke den. (Hun har forsikret meg om at min også er bra ... ja - ja ...) Hylsen er imidlertid veldig myk og det kan derfor vęre litt vanskelig å holde en jevn rytme. Den bųyer seg litt i tuppen - men det fungerer. Kanskje det bare er snakk om trening. Et lite råd til mannen: Ikke ta for mye av det når du sitter på det og gni det. Du blir litt stum når du tar den av og på på egen hånd...
0
Stor og veldig enkel
Kris - 4. nov. 2017
Etter fųrste vask fųr bruk blir materialet litt klissete. Men etter at den fikk litt cyberpulver (fint talkum) ble den finere å ta på. Den fyller konen opp godt og den er fin å ha på. Modellen vi fikk var 6cm nederst og 5,2 i midten, så litt ujevn i stųrrelsen fra topp til bunn. Samt 21cm lang. Men montert er stųrrelsen godkjent. Den vokser ikke under 6 cm i diameter enten den er topp eller bunn. Den er god og myk og blir fort varm. Til prisen av 169,- kan jeg lett anbefale dette produktet og det er minst like bra som de dyre merkene. Materialet er imidlertid noe mer cyberskinn-aktig enn for eksempel Fantasy X-modellene, som er fastere i materialet og med stųrre årer. (Jeg vil ikke anbefale å bruke den anal, på grunn av hygiene da materialet er for mykt og vil absorbere for mye).
0
Hmm
Dee - 1. jul. 2021
Den lukter så sterkt at partneren min knapt ville ha den i henne, renset den mye fųr, men lukten var fortsatt overveldende. Forstod ikke at enden på penisen din ville vęre i et spesielt hull fųr glansen på hylsen, den var omtrent 3 cm for lang, tydeligvis må du ha en megamyk glans over glansen din, og du mister all fųlelse som ga ingen mening ... hvis du kjųper denne, husk at du ikke vil fųle noe når du har samleie, dette er kun for folk som liker å se/hųre damen sin miste jomfrudommen igjen, endte opp med å måtte kaste den og fortsatte som vanlig, og da sang Lady Gaga Shallow ja.... Har du 15-17cm trenger du ikke dette. Gikk i sųpla med en gang, det var billig, men med frakt og tilbehųr var det bortkastet. Uten lukten og hvis enden på penisen din kunne nå toppen, ville jeg gitt 5/5 :(
0
Hyggelig
Anonymous - 11. aug. 2022
Anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.se
Enorm
Anonymous - 13. mar. 2024
Prøvde å bruke en dildo, var litt vanskelig å ta på og den var mye større enn jeg trodde, men myk og realistisk.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ja!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er stor! Når den er inne, høres det ut som om den er så fin! 3/3 ganger etter at vi fikk den, kommer den ut! Vi har prøvd dildoen i størrelsen under denne, men etter å ha prøvd den, er den pensjonert! Takket være at den ikke er like hard som dildoen, elsker hun denne! Den holder seg på selv om hun er stram, men det kunne vært noe å feste den med.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Wow
Anonymous - 11. sep. 2020
Da jeg fikk den hjem, hadde jeg aldri trodd at hun ville like den. Den var fantastisk. Størrelsen min uten denne er 17x14. Med denne på var jeg ca. 19x17 Etter at vi hadde hatt sex en stund, tok jeg den på og smurte henne og den med glidemiddel. Sakte kunne jeg fylle henne, og hvordan hun elsket det, for en orgasme hun hadde. Den former seg godt og er ikke som en dildo som ofte er mye hardere. Konklusjonen er at den vil bli brukt mange flere ganger. Den har fått navnet Mr Big :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
flott hylse for den litt større penis
Anonymous - 13. mar. 2024
utmerket erme, passer godt, rimelig myk, jeg kunne ha gjort uten den ekstra lengden, alt i alt et godt produkt for billige penger ;o)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

You2Toys Big White Penis Sleeve

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful