Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
You2Toys Super Dick Sleeve var 1

Oversikt

Super Dick Sleeve er perfekt til deg som vil overraske partneren din med ekstra fylde og økt utholdenhet. Sleevet er ca. 1 cm tykt, som vil gi en helt ny opplevelse for deg og partneren din. Når du har tatt på sleevet, vil sleevet klemme lett rundt penisen din, som gjør at du kan holde ereksjonen i lengere tid.

Partneren din kan også føle sleevet og vil få en naturtro opplevelse, da den har et naturtro design og form. Slik bruker du Super Dick Sleeve: Sleevet settes på penis i erigert tilstand, som et kondom. 

Du kan også påføre litt vannbasert glidemiddel på sleevet, for å få den beste og mest realistiske nytelsen.

MerkeYou2Toys
Full lengde (cm)16
Indre dybde (cm)11
Diameter (cm)4
Indre diameter (cm)2.5
Elastisk indre diameterJa
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU14711
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elendig produkt
Nimrod - 3. apr. 2024
Dette produktet passer ikke menneskelig anatomi. Fullstendig bortkastete penger - styr unna dette produktet og denne produsenten!
ikke dårlig
heiho - 10. jun. 2020
Svært ok med tanke på prisen. Syns dette er et godt produkt for å sjekke om sleeves var noe for meg. greit for å prøve sleeves, men ikke perfekt ville kjøpt noe annet for langtidsbruk
Elendig
Stillgoingstrong - 22. apr. 2020
Denne var jeg litt spent på, og hadde litt forventninger. Det blei kjempeskuff. Materiale var så bløtt at den mista helt formen, i tillegg tror jeg den var skevt lagd. På toppen av det hele, gikk den i stykker ved første gangs bruk....sløste penger.
Supert til kona og onani
DildoBob - 13. jul. 2020
Kona er fornøyd...
0
Beste Sleevet..
Joker - 5. may. 2017
Jeg har testet en del sleeves og har kommet frem til at denne er den beste og gir mest verdi for pengene. Superelastisk så det er bare å dra den på som en kondom og fyre løs. Kan kanskje være litt for myk i toppen. Men den er et morsomt leketøy for både meg og kona. Begge er superfornøyde!
0
Trist ansikt
Martin - 3. dec. 2020
Det positive fųrst: fint materiale og gųy å få litt ekstra i diameter. Men for bruk med en partner holder det rett og slett ikke på grunn av hodet, som er for stort og slappt. Og så reduserer det fųlelsen til et minimum. Synd, for ideen var god. Vi prųvde det to ganger og nå er det kastet ut ...
0
Mann fornųyd, kvinne ikke fornųyd.
C - 29. sep. 2020
Kjųpte denne hylsen som vår fųrste, og den er utrolig enkel å bruke. Når det gjelder brukervennlighet, kan jeg absolutt anbefale dette produktet. Du tar det på som om det var et kondom, og det er deilig og mykt, og det fųles deilig å ha på. Den strammer lett rundt penis og fester seg som den skal. Den står på hele tiden og faller ikke av. Den passet meg perfekt og jeg er 15 cm lang. Jeg trengte ikke glidemiddel for å få den på. Kvinnen hjemme syntes ikke det var sęrlig bra under samleie. Den var for myk i materialet og det var litt av et problem å få den inn på grunn av mykheten i materialet. Brukte glidemiddel under bruk. Det kan anbefales at du varmer den i varmt vann, ca. 30-37 grader. Da fųles det bedre for ham og henne enn romtemperatur. Alt i alt: Bra for prisen, mykt materiale og sitter godt. W: gir totalt 2/5 M: gir totalt 3/5
0
Så bra!!!
Emil - 23. sep. 2020
Partneren og jeg elsker det. Hun måtte bare venne seg til hvor stor den var ;)) Gir litt ekstra fylde til penis, men uten at det blir for mye! Bra for prisen - definitivt.
0
Overveldende!
Anonymous - 1. jul. 2023
Verdiløst produkt! Kjøp et annet fint leketøy for pengene dine! Det er altfor stort, klumpete, tungt, hodet er for slapt og tykt, ....enz Dette er virkelig ubehagelig, dårlig designet produkt!
Maskinoversettelse fra sinful.be
Nyttig
Anonymous - 6. mar. 2022
Tykkelsen var ganske tykkere enn jeg forventet og føltes veldig stramt. veldig elastisk og myk overside. Kona likte dette elementet. Anbefales hvis du vil prøve noe nytt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

You2Toys Super Dick Sleeve

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful