Økologisk Glidemiddel

Det blir mer og mer populært med glidemidler som er økologisk fremstilt. Økologisk glidemiddel fås i både vann-, olje-, og silikonbaserte varianter.

Mest solgte produkter

Pris
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Intimate Earth (1)
Joydivision (1)
Kaerlig (3)
Puissante (1)
Sinful (1)
Sliquid (3)
Vis alle 13 produkter

Økologisk glidemiddel - til deg som tenker på miljøet

Uten sprøytemidler takk!

Økologisk glidemiddel er til deg som legger vekt på økologi og foretrekker produkter med naturlige ingredienser. Her på siden finner du økologisk glidemiddel fra utvalgte merker. Vi har for eksempel et bredt utvalg fra det danske øko-merket Kaerlig. Men uansett hvilken variant du velger på denne siden, er de økologisker. Når du bruker en glidekrem som er økologisk gjør du noe godt for underlivet ditt. Den bakteriefloraen som både finnes i mannen og kvinnens underliv skal behandles med forsiktighet. Derfor er det en god idé å bruke en velegnet glidekrem tilpasset den sensitive huden i underlivet.

Hva er et økologisk glidemiddel?

Det høres kanskje rart ut, men ja, du kan faktisk få et godkjent økologisk glidemiddel. Mange forbinner ordet økologi med mat, men det dekker også over en hel del andre produkter. Hos Sinful har vi valgt å føre en rekke økologisk sertifiserte glidekremer til kundene våre. Det finnes mange typer å velge mellom, og det er det en helt spesiell grunn til.

Vi vet nemlig godt at det er stor forskjell på hva man foretrekker og hva man legger mest vekt på med sitt glidemiddel. For noen er det viktig at den ikke er fettete, for noen er det viktig at den er drøy i bruk, mens for andre igjen er det viktig at kremen har en helt nøytral lukt. Alle disse egenskapene skal du kunne finne, selv om du kun kikker på et økologisk glidemiddel.

Et hav av muligheter

Klikker du deg inn på Sinful.no finner du et hav av muligheter og ulike produkter. Både de du absolutt ikke kan leve uten, men også de som ville være et morsomt bidrag til sexlivet. Det finnes også et stort utvalg av ulike typer glidekremer, men bare rolig, vi har delt dem opp i ulike kategorier sånn at det blir litt mer oversiktlig for deg. Mangler du andre ting, som f.eks. en g-punktsvibrator, noen sexy strømper eller en pocket pussy, kan du ta en titt i de ulike kategoriene våre. Her finner du både frekke nyheter og gode gamle klassikere.

Er du i tvil om hvilket økologisk glidemiddel du skal velge, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vårt kompetente kundeservice. De sitter klare til å svare det på alle tenkelige spørsmål, og vil guide deg til det rette produktet for nettopp deg. Trenger du hjelp til å finne ut hvilket produkt du skal ta med under dynen, så nøl ikke med å ta kontakt.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no