Glidemiddel

Når dere er klare for å velte dere i lyst sammen, bør et godt glidemiddel være en fast følgesvenn. For å få de mest fornøyelige, virkelighetsnære og fantastiske opplevelsene, anbefaler vi at dere bruker et glidemiddel, uansett om dere bruker et sexleketøy eller ei. Her på siden kan du finne mange forskjellige glidemidler: vannbaserte, silikonbaserte, og glidemidler med smak, duft, eller andre spennende egenskaper. Ta en titt her på siden, og finn din favoritt. 

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Astroglide (5)
Australian Bodycare (1)
baseks (1)
Beppy (1)
Bijoux Indiscrets (2)
Bodyfun (4)
Cobeco (1)
D'Laros (1)
Durex (6)
EasyGlide (1)
Eros (11)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (1)
Flutschi (2)
Hot (1)
ID Lube (4)
Intimate Earth (3)
Joan Ørting (2)
Joergensen Laboratories (1)
Joydivision (8)
Just Glide (3)
Just Play (2)
K-Y (1)
Kaerlig (4)
Kama Sutra (1)
LELO (2)
Liquid Silk (1)
Lubido (1)
Master Series (1)
Moreamore (2)
Pasante (1)
Pink (4)
Pjur (1)
pjur (23)
Protex (2)
RFSU (3)
Sensuva (1)
Shots Toys (1)
Shunga (1)
Sinful (9)
Skins (8)
Sliquid (5)
Slube (2)
Swede (7)
Swiss Navy (2)
System JO (13)
Viamax (1)
VUSH (1)
WaterGlide (5)
Wet Stuff (1)
Wicked (4)
YES (1)
YesforLov (4)
Vis alle 203 produkter
Du har sett 42 av 203 produkter
Vis flere

Glidemiddel - Det enkle tilbehøret er ofte det beste

Derfor bør dere bruke et glidemiddel

Det er dessverre mange som feilaktig tror at et glidemiddel kun gavner kvinner i overgangsalderen, eller at det kun skal brukes om man har problemer med å produsere ’smøring’ selv. Begge deler er helt feil. Glidemiddel gavner alle, og har utrolig mange bruksområder: under et forspill som en massasjeolje, for å gi ham en pirrende håndjobb, sammen med favorittleketøyet, og selvfølgelig under selve samleie for en mer glidende og behagelig fornemmelse.

Glidekrem er i bunn og grunn den aller enkleste måten å piffe opp sexlivet på. Og for mange er dette produktet ofte det første ’sexleketøyet’ de kjøper. Hvis dere ønsker å introdusere sexleketøy på soverommet, er dette en fin start. Det kan gi dere en følelse av et ekstra element når dere nyter hverandre, uten at det på noen måte er intimiderende eller vanskelig å benytte.

Bruk den til å utforske hverandre (og deg selv) både innvendig og utvendig. Dere vil kanskje oppdage nye sider og områder ved hverandre, som før ikke var så spennende, men nå er ekstra deilige å berøre. Etter en tid kan dere deretter vurdere å utvide leken med et voksenleketøy eller to.

Hvilken skal dere velge?

Utvalget av glidemidler er stort. Veldig stort. Og det kan kanskje være vanskelig å finne ut av hvilken type glidemiddel man faktisk leter etter. Helt grunnleggende finnes det tre ulike typer: vannbaserte, silikonbaserte og de til anal bruk.

De vannbaserte glidemidlene er de som minner mest om kvinnens naturlige væsker. Det er også denne typen glidemiddel dere bør bruke sammen med sexleketøy av silikon, for å få en enda bedre opplevelse. De silikonbaserte variantene har en tykkere konsistens. Den er ideell til kroppsmassasje eller intimmassasje, samt til sexleketøy med en hard overflate, f.eks. av metall eller glass. Midler til anal bruk er den drøyeste og tykkeste av dem alle. Den egner seg derfor godt til analstimuli og analsex, fordi anus ikke selv produserer væske.

Utover de tre overordnede gruppene av glidemidler, finnes det også andre typer med andre kvaliteter som Jizz Cum Lube som minner om den ekte varen. Hvis dere eksempelvis vil bruke en glidekrem under oralsex, kan det være en idé å velge en med smak. Det finnes et stort utvalg av forskjellige smaksvarianter, så uansett om dere foretrekker jordbær, mint, sjokolade eller noe helt annet, er det ikke noe problem å finne noe som kan passe dere. Dere kan også prøve en varmende variant, som gir en prikkende og varm fornemmelse på huden. I webshoppen finner du også et stort utvalg av økologiske glidekremer. De økologiske er ekstra kroppsvennlige, og idelle for gravide.

Bedre sex med sexleketøy

Mulighetene er mange, og vi er sikker på at du kan finne et glidemiddel som passer både deg og din parters behov. Uansett om den er vannbasert eller til anal bruk, vil dere raskt oppleve at at den kan forbedre nytelsen markant. Heldigvis er dette et produkt i den billige ende av skalaen, så kjøp endelig et par stykker, så kan dere prøve hvilken variant dere liker best, eller sånn at dere har en til hvert formål.

Mangler du det helt riktige sexleketøyet du kan bruke sammen med det nyinnkjøpte glidemiddelet til å piffe opp leken i soverommet, anbefaler vi at du kikker deg litt rundt her på siden. Her finner du gode idéer til sexleketøy til nybegynnere og mer erfarne, og til alle mulige lyster og fantasier. Både når dere nyter hverandre eller leker med sexleketøy, er glidekrem en fordel. Hvis dere er i tvil om hvilken variant som passer dere best, er dere velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi er alltid klare for å veilede og rådgi våre kunder, så dere får akkurat det som passer deres behov.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no