Sinful Anal Relax Spray 50 ml

Klikk på bildene for å forstørre

Sinful Anal Relax Spray 50 ml

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 129,00

Beskrivelse

Skap de beste forutsetningene for deilig analsex og analstimulasjon med Sinful Anal Relax Spray - den bidrar til å gjøre leken enda mer avslappet og behagelig.

Spray 2 - 5 ganger ved inngangen av anus og la avslapningssprayen virke i noen minutter innen sex eller lek med sexleketøy.

Sinful Anal Relax Spray er vannbasert og rik på mentol. De aktive ingrediensene i sprayen gir en deilig, avkjølende følelse mot huden.

Vi anbefaler at man i tillegg bruker en god anal glidekrem.

Detaljer

STØRRELSE: 50 ml.
VANNBASERT: Ja.
INGREDIENSER: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Alcohol Denat, Alcohol, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate.
KONDOMVENNLIG: Ja.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Resultat
Avslappende uten å fjerne nytelsen God, kjølende spray som virker avslappende uten å fjerne sensitiviteten slik noen andre produkter gjør. Pleier å påføre 4-5 spray 10 minutter før samleie for maks kjølende effekt. Holder under hele akten uten å fjerne nytelse eller orgasme. Pluss for at den går med kondom!
5 5 1
Generell vurdering
Resultat
Gir god nytelse Denne sprayen fungerer kjempegodt! Virker avslappende på muskulaturen ved analsex, uten å hemme nytelsen. Passer både til nybegynnere og til de mer erfarne :) anbefales veldig!
5 5 1
Generell vurdering
Resultat
Virker Den virker til alle forventningen
5 5 1
Generell vurdering
Resultat
Bra, men....... Produktet gjør jobben! Svir litt i begynnelsen, men det glemmer man fort once the action is on
5 5 1
Generell vurdering
Resultat
Fungerer helt topp! Helt fantastisk produkt, lever opp til hva den lover
Virkelig å anbefale :D
5 5 1
Generell vurdering
Resultat
Overraskende at dette faktisk fungerer Vi var i utgangspunktet skeptisk til denne sprayen men ble positivt overrasket. Den fungerer faktisk slik den lover, man slapper av og sensitiviteten forblir inntakt. I forbindelse med innkjøp av en litt større "plugg" så bestilte vi også denne sprayen uten egentlig å ha troen på at den virket slik den var beskrevet. Men ble veldig positivt overrasket over at den faktisk fikk henne til å slappe av uten at følsomheten ble borte. Kjøp gjerne denne om dere ønsker utforske gledene der bak. Terningkast 5 fra oss.
5 5 1

Du anmelder: Sinful Anal Relax Spray 50 ml

Hvordan bedømmer du produktet? *