Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Bedre analsex

Når det kommer til analstimuli og analsex, er det viktig at dere føler dere trygge, og at hygienen er på topp. Derfor har vi et stort utvalg av analkremer og -sprayer, som hjelper dere til å få bedre analsex og mest nytelsesfulle opplevelsen med analstimuli - både med og uten sexleketøy. I sortimentet finner dere også analdusjer, som er ideelle for å rengjøre seg med, både før og etter leken.

Bedre analsex med analglidemidler og spray

Det kan aldri bli for mye av det gode

På denne siden finner du produkter som er spesielt utviklet for å gjøre analsex og analstimulering mer gnidningsfritt og behagelig. Analsex er deilig, og for mange spennende, enten du øver på det med eller uten en partner, eller med eller uten leketøy. Men uten glidemiddel vil gleden fort bli en fiasko. En god tommelfingerregel er at hvis du trodde du hadde tatt på i litt  for mye når du doserte glidemiddelet, så kan du rolig ta i litt mer. For at det skal bli en god og behagelig opplevelse, bør du på ingen måte spare på glidemiddelet. Det gir deg rett og slett bedre analsex. 

Anale glidemidler er ofte tykkere i konsistensen enn normale glidemidler, og inneholder også ofte avslappende og pleiende ingredienser. Dette kan hjelpe deg til å få bedre analsex. Hvis analsex er nytt for deg, bør du begynne i det små med forsiktig stimulering med fingeren eller et lite leketøy, slik at du gradvis lærer deg å slappe av. En bedøvende eller avslappende spray kan være nyttig hvis du er veldig anspent, men husk at det viktigste er å arbeide i ditt eget tempo og uten hastverk.

Bedre analsex for dere begge

Anusområdet er utrolig følsomt og fullt av nerveender. Derfor er det et av de viktigste erogene områdene som kan gi seksuelle gleder til både kvinner og menn, uavhengig av seksuell legning.

God og grundig forberedelse er også en av nøklene når du vil ha bedre analsex. Når du har bestemt deg for å sette av litt tid, skrudd av telefonen, gjort det hyggelig rundt deg er det lettere å sette seg i den rette stemningen og få noe godt ut av opplevelsen. Før du kommer så langt, er det også viktig å tenke på hygienen. Til dette formålet er analrengjøringsmidler gode, som for eksempel en anal dusj. God forberedelse kan også gjøre det lettere for deg å slappe av, fordi du ikke skal tenke på om det oppstår ubehagelige overraskelser underveis.

I det hele tatt er avslapping alfa og omega for å gi deg bedre analsex. Derfor kan det være en god ide å starte med en erotisk massasje eller kjærtegne andre erogene områder. Når du beveger deg over til analinngangen, er det en god idé å varme opp med fingeren eller en liten analplugg før du evt går i gang med analsex. Hvis du bruker avslapningsspray, bør du bruke den omtrent 5 til 10 minutter før du begynner å leke.

Sikre produkter av høy kvalitet

Det er viktig for oss at du kan være trygg når du leker deg frem på veien mot bedre analsex. Derfor finner du kun sikre produkter av høy kvalitet på vår shop, og dette gjelder naturligvis også for vårt store utvalg av produkter for bedre analsex.. Dette finner du eksempler på ved analglidemidlene du finner hos oss, som ofte har en mer nøytral pH-verdi enn vanlige glidemidler, slik at de passer bedre til det følsomme området i og rundt anus. De fleste produktene på denne siden er også kondomvennlige og dermatologisk testet, og de vannbaserte glidemidlene du finner her er også velegnet for bruk med anale leketøy. Et silikonbasert glidemiddel skal ikke brukes sammen med silikonleketøy, da dette kan skade overflaten på sexleketøyet.

Du kan finne mer detaljert informasjon om hvert enkelt produkt ved å klikke deg inn på produktbeskrivelsen, samt informasjon om ingrediensene til de forskjellige produktene ved å klikke på produktinformasjonen. Hvis du har spørsmål om produktene på denne siden eller ønsker råd eller anbefalinger når du skal velge riktig produkt for deg, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful