Sinful Penisring-sett 3 Stk

Klikk på bildene for å forstørre

Sinful Penisring-sett 3 Stk

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 99,00

Beskrivelse

Sinful Penisring-sett 3-pack er perfekt for deg som ønsker en kraftigere og mer fyldig ereksjon, under samleie eller ved onani.

Settet består av 3 penisringer i forskjellige størrelser som kan brukes hver for seg, eller på samme tid for å oppnå enda større effekt.

Du kan for eksempel feste en ring rundt skaftet på penis, og de andre to rundt både penis og pung. Det er vesentlig enklere å feste penisringen på denne måten hvis det gjøres før du oppnår ereksjon.

Sinful Penisring-settet er laget i 100 % ftalatfri silikon. Ringene har diameter på 2,7 cm, 3,4 cm, og 4,0 cm.  

Detaljer

MATERIALE: Silikon.
FTALATFRI Ja.
VANNTETT Ja.
DIAMETER: 2,7 cm, 3,4 cm og 4,0 cm.
TYKKELSE: 5 mm.
MANUAL: Engelsk.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Fantastisk for begge parter! Jeg er utrolig overrasket over disse ringene! Vi har prøvd noen forskjellige, som ikke riktig gjorde noen forskjell, men denne gangen har det lykkes å finne et produkt som er virkelig effektivt!

Mannen min hadde et ønske om å holde lenger, og det kan ha så absolutt med disse! Den lille ringen rundt roten og den store rundt hele sulamitten - og jeg synes det ser frekt og sexy ut!

Hvis man som mann har en tendens til å trekke testiklene opp under samleie, så forhindrer bruken av den store ringen dette, hvilket også har en betydelig effekt på hvor lenge han kan holde seg før utløsning.

Vi er begge svært begeistret og vil varmt anbefale disse til alle som ønsker å prøve nye ting, ønsker å holde lenger under samleie eller hvilken som helst annen grunn!
5 5 1
Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Fantastiske Ubetinget ren fornøyelse for begge parter. Ringene holder penis helt hard og ekstra stiv. De kan virkelig anbefales!
5 5 1
Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
fantastisk produkt til utrolig lav pris Jeg har aldri brukt penisringer før, men har hatt stor glede av de tre her. De gjør akkurat det de lover, og har gjort at jeg holder en del lenger.
Jeg har kun brukt den minste omkring skaftet. Den kan enkelt strekkes når den skal på, men kan være lidt vanskelig å få av igjen. hvis ikke gassen går litt ut av ballongen først.
5 5 1
Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Beste til dato Dette er den første penis-ringen jeg har prøvd som fungerer nøyaktig som forventet. Kan VARMT anbefales, og så får man dem til en fantastisk pris. Den store ringen går rundt skaftet + testikler, den er elastisk nok til at man ikke behøver glidemiddel eller annet.
5 4 1

Du anmelder: Sinful Penisring-sett 3 Stk

Hvordan bedømmer du produktet? *