TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sett med Penisringer

Et helt sett med penisringer gir deg ikke bare en kraftig og langvarig ereksjon, men også flere muligheter for pirrende lek. Penisringene kan brukes en om gangen eller sammen. Med et sett penisringer kan du f.eks. bruke én rundt skaftet og én rundt testiklene. Her er det kun fantasien som setter grenser for dine muligheter og din nytelse.

Sett med penisringer- når du vil ha mer av det deilige

Tre ganger så digg

Alle gode ting er tre sies det, men har du noen sinne tenkt at det også gjelder for sexleketøyet ditt? Har du gjort deg kjent med erotisk leketøy, vet du garantert hva en penisring er, og forhåpentligvis har du prøvd en allerede. Det er noen finurlige små saker, så utrolig simple, men allikevel kapable til så uendelig mye. Tenk om man kunne forbedre følelsen av dem enda mer, om man brukte fler…?

Det kan du! Med et sett med penisringer får du flere ringer i ulike størrelser som du enkelt kan kombinere etter preferanse og smak. Du kan for eksempel prøve å plassere en ring rundt roten av penisen din, samtidig som du trer en annen rundt ballene dine for en ekstra stram og deilig følelse. Vil du ha mere, kan du maksimere følelsen enda mer ved å feste en ring rundt både penis og baller samtidig. I tillegg til å gi deg en deilig stram følelse, løfter det også pungen litt, noe som kan utsette utløsningen og gjøre klimakset ditt enda mer intenst. Avhengig av størrelsen på utstyret ditt kan du også sette en av de minste ringene rett bak penisodet. Mulighetene er mange og varierte med andre ord.

Er det forskjell på en penisring og et sett med penisringer?

Både ja og nei. Når du kjøper et sett med penisringer, får du som oftest litt forskjellige størrelser med, sånn at du har en til hvert formål, og også lettere kan finne en som passer deg best. Er det forskjell på et sett med penisringer og de man kjøper stykkvis? Nei, ikke mer enn de ulike penisringene som selges stykkvis. Er det stor forskjell på de ulike penisringer i sett du finner i vår nettbutikk? Ja, det er forskjell både på størrelse, materiale og utforming. Mange er laget av silikon, men det finnes også andre materialer. De fleste er runde, men en del modeller han et mer flatt design, som minner mer om et bredt gummibånd. Noen har også stimulerende kuler eller andre funksjoner, så det er mye å velge mellom.

Fordelen med penisringer i sett er nettopp muligheten for å variere stimuleringen både gjennom å kombinere ringene, eller ved å velge forskjellige størrelser. De dagene du vil ha en litt strammere følelse, kan du ta en litt mindre ring, og omvendt. Dermed kan du bruke dem både ved en deilig onanistund på egenhånd, romantisk og langvarig sammen med en partner, og de dagene du vil ha en intens og mer kinky omgang.

Verdt å tenke på

Et sett med penisringer høres med andre ord ut som et drømmeprodukt for menn, noe det på mange måter også er. Så er det en down side ved det? Vi har jo ofte vennet oss til at det alltid finnes en hake ved alt som er bra, men akkurat med et sett med penisringer er det vanskelig å finne nettopp dette. Hvis vi skal nevne en ting, må det bli tidsbegrensningen. For uansett om du bruker en tradisjonell modell, en av gangen eller hele penisringsettet samtidig, bør du ikke bruke de mer enn 20 minutter om gangen. Funksjonen er jo nettopp å holde tilbake blodet i penisen, noe som føles deilig en stund, men som kan bli ganske pressende i lengre tid. Vil du vite mer, kan du lese mye mer om tidsbegrensingen og mye annet i vårt ultimate guide til penisringer. En annen ting det kan være lurt å tenke på når du skal skaffe deg et sett med penisringer, er størrelsen. Mål deg selv eller partneren din, avhengig av hvem soms kal bruke ringen, og kikk på detaljebeskrivelsen på det aktuelle settet du kikker på. Vi vil også anbefale at du bruker litt glidemiddel når du skal tre på ringene. Og en siste ting vi vil si, er at de er fantastiske å kombinere med andre leketøy, alt fra Fleshligts til fjernstyrt sexleketøy. Enjoy!

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful