Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Penisringer for nybegynnere

På denne siden finner du et bredt utvalg av nybegynner penisringer. Penisringer er det ideelle sexleketøyet for deg som vil ha hardere og mer langvarige ereksjoner. Hvis du har lite eller ingen erfaring med penisringer fra før, er variantene på denne siden særlig egnet til deg. Vi tilbyr også penisringer med innebygde vibratorer for effektiv stimulering av partneren din under samleie.

Begynnerpenisringer er enkle, men effektive

Begynnerpenisringer er enkle å bruke

Dersom du er på jakt etter din første penisring, og kanskje ditt aller første sexleketøy, kan det store utvalget av produkter nok virke overveldende. For å gjøre letingen enklere for deg, har vi derfor plukket ut produkter som er spesielt egnet til nybegynnere og samlet dem i denne kategorien.

Begynnerpenisringer er både effektive og enkle i bruk. De fleksible ringene plasseres rundt roten av penis i enten slapp eller erigert tilstand. Bruk eventuelt litt glidemiddel for å gjøre det lettere å få ringen på plass. Ved å stramme rundt penisroten blir blodet som strømmer til penisen værende, og sørger dermed for å holde penisen erigert over lengre tid samtidig som den føles hardere.

I tillegg er begynnerpenisringer laget av fleksible materialer som gjør at de kan benyttes av de aller fleste - uansett størrelse og fasong. Du kan også velge mellom forskjellige størrelser og prøve deg fram til det som føles best for deg. Mange av våre penisringer er dessuten utstyrt med vibratorer, slik at du både kan stimulere deg selv og din partners klitoris når du har på deg en vibrerende penisring under samleie.

Fyldigere og mer langvarige ereksjoner

Begynnerpenisringer er blant de mest populære sexleketøyene som finnes. Ikke bare er de rimelige og enkle å bruke, men de er også utrolig effektive. Begynnerpenisringer gir deg både fastere og mer holdbare ereksjoner uten å gjøre nytelsen mindre. De forhindrer nemlig blodet i penisen fra å føres tilbake til resten av kroppen, og gjør dermed at ereksjonen din føles både større og hardere. I tillegg blir blodårene mer fremtredende, så penisen din blir et imponerende syn.

Med en fyldigere ereksjon som dessuten varer lenger, kan du dessuten nyte samleiet og onaneringen i større grad. Begynnerpenisringer er også velegnet til menn med erektil dysfunksjon. I slike tilfeller kan pensringer benyttes sammen med penispumper (ringen sitter på penis mens den pumpes og blir sittende etter den er ferdig pumpet) for å gjøre det lettere å ivareta en ereksjon under sex.

Bruk av penisringer forsinker også orgasmer for mange, og bidrar dermed til å forlenge nytelsen under både samleie og onani. Det er selvfølgelig nyttig hvis du planlegger et sexmarathon med din utkårede, men penisringer bør kun brukes så lenge gir deg nytelse.

Dersom du merker at penisen blir nummen og at du ikke kan føle like mye lenger, bør du ta av penisringen og heller ta den på igjen senere når du har fått tilbake følelsen i penisen.

Finn alternativet som er best for deg

Vi har et stort utvalg av begynnerpenisringer i sortimentet vårt. De ulike variantene fungerer forskjellig, men felles for samtlige er at de gir en fastere ereksjon. Jo strammere penisringer sitter, desto fastere blir dine ereksjoner. Det betyr derimot ikke at det skal være ubehagelig å ha på seg penisringer, men du skal være forberedt på at det strammer godt rundt penisen din.

Dersom du er usikker på hvilken størrelse du bør velge, vil vi anbefale at du kjøper et sett med penisringer i forskjellige størrelser. Du kan også kjøpe justerbare penisringer som du enkelt kan tilpasse i størrelsen, så den sitter akkurat passe stramt nok.

Begynnerpenisringer fås også med ulike funksjoner. Her på siden finner du blant annet varianter med forskjellige strukturer som masserer huden på sensuelt vis. I tillegg finner du vibrerende penisringer som stimulerer både deg og partneren din under samleie.

Vibrasjonene føles særlig pirrende når de treffer klitoris og kan hjelpe kvinner med å få orgasme ved penetrering. Selv om de fleste av ringene i denne kategorien festes rundt penisroten, tilbyr vi også ringer som plasseres rundt både testiklene og penis, eller kun testiklene. Det er, med andre ord, nok å velge mellom blant vårt store utvalg.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful