TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fleksibel penisring

Få en kraftigere og hardere ereksjon som varer lenger med en fleksibel penisring. Penisringer er ideelle til både onani og samleie, og fordelen med en fleksibel penisring er at den er enkel å anvende og passer til de fleste penisstørrelser. Finn din favoritt blant vårt store utvalg her på siden og opplev hvordan dine erotiske øyeblikk, både sammen med og uten en partner, blir enda mer tilfredsstillende.

Fleksibel penisring - når du vil tøye grensene

Hva er en fleksibel penisring?

Når du leser spørsmålet vet du sannsynligvis allerede svaret. De fleste av oss er nemlig bekjent med penisringer og en fleksibel penisring er - som navnet hentyder - intet mer enn en tøyelig penisring. Det som gjør den tøyelig er materialet. Materialets fleksible egenskap gjør at den kan strekkes og dermed enkelt kan tres ned over penisens skaft. Når ønsket posisjon er nådd, slippes penisringen så den trekker seg sammen igjen og dermed fester et godt grep om penisen. Ved å klemme rundt penisen blir blodet værende i stedet for å trekke seg tilbake til resten av kroppen, og den store blodoppsamlingen resulterer i en hardere og fyldigere ereksjon som dessuten holder lenger.

Mange tenker kanskje at en gummistrikk vil gjøre samme jobben som en fleksibel penisring, men det vil vi derimot fraråde av flere årsaker. For det første er gummistrikker ofte tynne og til tross for sin elastisitet, kan de ha ganske skarpe kanter. Du kan dermed risikere at de skjærer inn i den følsomme huden på penisen din, hvilket raskt vil kunne føre til et stort ubehag. For det andre er det vanskelig å finne en gummistrikk med passende størrelse, spesielt hvis du er på utkikk ettere en bredere variant. Og for det tredje vet du ofte ikke hvor gummistrikken har vært tidligere, noe som gjør det betenkelig å la den få berøre ditt aller helligste. Vi vil derfor anbefale at du gjør det som er best for deg og din penis, og investerer i en fleksibel penisring i stedet.

Justerbar eller fleksibel?

Men hva er så forskjellen på en fleksibel penisring og en justerbar penisring? Dersom noe er fleksibelt, er det vel også justerbart? Ikke nødvendigvis, og når det kommer til akkurat denne type produkt, er det et distinkt skille. De fleste justerbare penisringer er gjerne formet som en lasso og diameteren kan dermed tilpasses penisens størrelse til punkt og prikke. Denne type penisring er derfor perfekt hvis du har en penis som er vesentlig over eller under gjennomsnittet.

En fleksibel penisring er, som tidligere nevnt, laget av et tøyelig materiale som gjør det mulig å midlertidig utvide ringens diameter. Det er derimot forskjell på elastisiteten i de ulike materialene som ofte blir benyttet, og elastisiteten varierer dessuten fra ring til ring. Mange ringer er veldig tøyelige og passer dermed til nesten alle penisstørrelser. Andre er derimot mindre tøyelige og passer derfor til færre størrelser, men gir til gjengjeld et fastere grep om penis som kan ha en større effekt på dens erigerte tilstand. Når du leter etter en fleksibel penisring bør du derfor se nærmere på produktets detaljer, så du er sikker på at den du kjøper faktisk passer til deg og din penis.

Hvilket sexleketøy bør jeg velge?

I motsetning til en ikke-tøyelig penisring, kan du med en fleksibel penisring føle deg sikrere på at den varianten du velger passer til deg. Og du finner nok av modeller å velge mellom blant vårt store utvalg. Våre penisringer fås dessuten i alle prisklasser, slik at alle kan finne en ring som de kan få glede av uten at det ruinerer dem. Men felles for dem alle, er at de vil kunne gi deg en mer potent ereksjon som vil gagne både deg og eventuelt din sexpartner.

En fleksibel penisring er ofte noe av det første man prøver av sexleketøy. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at den både er lett å forstå og anvende. Etterhvert som man blir tryggere på sexleketøyet og seg selv, kan man begynne å teste andre typer penisringer og leketøy som vil kunne utfordre ens kropp og tankegang i større grad. En type sexleketøy som med fordel kan prøves, er en metallpenisring. Den vil gi et ekstra stramt grep om penisen din samtidig som den tilfører en ekstra tyngde til leken. Og det behøver ikke ende der. For når man først begynner å eksperimentere med sexleketøy, kan det være vanskelig å stoppe.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful