Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator
Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator
kr 1 495,00
Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator  1
Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator  2
Aneros VICE 2 Fjernbetjent Prostata Stimulator Pack 90

Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator

5.0 (1)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 1 495,00
Oversikt
Beskrivelse

Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator er en oppgradert versjon av den prisvinnende prostatastimulatoren Aneros VICE.

Merket Aneros er kjent for sitt karakteristiske, anatomiske design og VICE 2 er ingen untakelse. Dens myke former kjærtegner både prostata, mellomkjøttet og det følsomme Kundalini-punktet for en fullstendig og fullverdig stimulering.

VICE 2 er utstyrt med to kraftige motorer som gjør det mulig å nyte hele 18 ulike vibrasjonsinnstillinger med en intensitet som kan reguleres med fire nivåer. Dermed får du hele 72 mulige kombinasjoner å velge mellom, så du kan skreddersy din nytelse til punkt og prikke.

Øverst på fjernkontrollen finner du den såkalte "Joy"-knappen som intensiverer vibrasjonene, uansett hvilket nivå eller innstilling du er på. Hold Joy-knappe inne når du nærmer deg klimaks for en ekstra eksplosiv avslutning. 

Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator har en fløyelsmyk overflate av silikon. Både stimulator og fjernkontroll lades enkelt opp med den tilhørende USB-kabelen.

Detaljer

MATERIALE: Silikon og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEKSFRI: Ja.
LENGDE: 13 cm hvorav 10,5 cm kan føres inn.
DIAMETER: 3,1 cm.
VIBRASJONER: 18 mønstre og 4 intensiteter for 72 kombinasjoner.
BATTERITYPE: Oppladbart (USB-kabel følger med).
BRUKSTID: 90 min. (stimulator) og 50 timer (fjernkontroll).
LADETID: 120 min. (stimulator) og 90 min. (fjernkontroll).
LYDNIVÅ: Maks. 55 dB.
REKKEVIDDE: Opptil 7,6 m.
SPRUTSIKKER: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelsk.

VARENUMMER: 21654.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Fantastiske vibrasjoner, men det tok litt tid å finne den rette!

Jeg har kun hatt en dildo med sugekopp og en "C"-formet vibrator (der den vibrerende delen var utenfor kroppen), så det var en ny opplevelse å kjenne vibrasjoner både i åpningen og på prostata. Men de første forsøkene var faktisk ikke så vellykkede; først da jeg sluttet å kjærtegne meg selv, slappet av og konsentrerte meg omhvordan de forskjellige vibrasjonsmønstrene føltes, begynte det å bli skikkelig deilig! Et råd hvis du ikke er vant til analsexleketøy: det er en tommelfingerregel at detbør ta 15 sekunder å nå den groveste delen, fordi det tar så lang tid å få musklene i analen til å slappe av og omfavne en så stor leke. Og bruk for all del myeglidemiddel; ta gjerne litt ekstra på for hvert forsøk du gjør på å føre vibratoren inn! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no